Programkereső

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

EIHC Hat Nemzet Torna

december 10-14., Budapest, Vasas Jégcentrum

A Magyar Jégkorong Szövetség hatcsapatos EIHC-tornát rendez, amelynek a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum ad otthont december 11–14. között. Jarmo Tolvanen legénységének ellenfelei a csoportkörben a franciák és a japánok lesznek, míg a másik ágon a fehéroroszok, a dél-koreaiak és az ukránok küzdenek a minél jobb helyezésekért. A magyar válogatott ugyanakkor azon a héten nem három találkozót vív, hanem négyet, mivel az EIHC-mérkőzéseket megelőzően december 10-én kedden "versenyen kívül" összeméri erejét vb-ellenfelével, Dél-Koreával is.

12. Boogiefeszt

december 12-14., Győr, Richter-terem

Már 12. alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja! A hagyományokhoz híven a Boogiefeszten a stílus legkiválóbb hazai és külföldi előadói érkeznek Győrbe. A Boogie Show nagykoncertek során a vérbeli blues számok, lendületes rock and roll dalok és őrületes tempójú boogie-k a város legpatinásabb koncerttermében, azaz a Richter-teremben várják a rajongókat.

Bűbájos Boszik Fesztiválja / Miss Bűbáj választása 2019 Szépségverseny

december 13., Budapest, Danubius Hotel Gellért

4. alkalommal kerül megrendezésre a Bűbájos Boszik Fesztiválja / Miss Bűbáj választása 2019 Szépségverseny. A Bűbájos Boszik fesztiválján találkozhatunk boszorkányokkal, manókkal, tündérekkel és koboldokkal. Különböző kiállítókkal lehet találkozni. Lesznek jósok, asztrológusok, látok, füves asszonyok, boszorkány kellékeket áruló. Boszi pláza, minden ami bűbáj. A Miss Bűbájon 13 hölgy indul. Nem elég szépnek lenni a tudást is felméri a zsűri!

Ünnepváró vásár

december 13-15., Budapest, Hagyományok Háza

A Hagyományok Háza idén újra megrendezi ünnepváró programsorozatát, mellyel december 13. és 15. között adventi hangulatot varázsol Buda szívébe, a gyönyörűen felújított Budai Vigadóba. A vásárban a szemet gyönyörködtető népművészeti termékek mellett tánccal, gyerekkoncerttel, ajándékkészítő műhelyekkel és utánozhatatlan adventi hangulattal várják a látogatókat.

XIX. Adventi Kastélynapok

december 14-15., Gödöllő, Gödöllői Királyi Kastély

Meghitt Adventre készül a Gödöllői Királyi Kastély! Ha a karácsonyi készülődés forgatagában hangulatos kikapcsolódásra vágyik, látogasson Gödöllőre, hisz az országosan elismert és népszerű Adventi Kastélynapok az idén is a kulturális rendezvények színes palettáját vonultatja fel december 14-én és 15-én. A Gödöllői Királyi Kastély csodálatos programok sokaságával kívánja az idei adventi készülődést és karácsonyi időszakot emlékezetessé tenni a családok számára.

Jegyajánló

ZENEI FESZTIVÁLOK

IV. Retronic Fesztivál 2019 - Hungarian Stars Edition

Veszprém, Veszprém Aréna, december 14.

Eltelt egy év.... Egy éven keresztül tetted fel magadnak a kérdést, hogy mikor leszünk már újra ott... Egy éven keresztül idézted fel a hangulatot, a jobbnál jobb zenéket, a sztárfellépőket... Egy éven keresztül mesélted a barátoknak, rokonoknak, szomszédoknak, hogy "ez eszméletlen volt"... És igen, elérkezett amire vártál... Végre, újra itt a Retronic Fesztivál...  

A Nagy Szegedi Retro Fesztivál

Szeged, Újszegedi sportcsarnok, december 21.

Eltelt egy év.... Egy éven keresztül tetted fel magadnak a kérdést, hogy mikor leszünk már újra ott... Egy éven keresztül idézted fel a hangulatot, a jobbnál jobb zenéket, a sztárfellépőket... Egy éven keresztül mesélted a barátoknak, rokonoknak, szomszédoknak, hogy "ez eszméletlen volt"... És igen, elérkezett amire vártál...A legutóbbi, nagy sikerű, óriási telt házas buli után, itt az eddig LEGNAGYOBB durranás!

Nagy Monori Retro Fesztivál 2019

Monor, Monor Városi Sportcsarnok, december 27.

Eltelt egy év.... Egy éven keresztül tetted fel magadnak a kérdést, hogy mikor leszünk már újra ott... Egy éven keresztül idézted fel a hangulatot, a jobbnál jobb zenéket, a sztárfellépőket... Egy éven keresztül mesélted a barátoknak, rokonoknak, szomszédoknak, hogy "ez eszméletlen volt"... És igen, elérkezett amire vártál... Monori RETRO Fesztivál 2019. december 27-én a Városi Sportcsarnokban online jegyvásárlási lehetőséggel.  

A felszín mögött kivérzik az ország a családon belüli erőszaktól

Tisza Kata új könyve a józan ítélőképességedben erősít meg. Interjú a szerzővel.

A kokain totális egodrog, ami az ördögöt is két vállra fekteti

Van, akinek egy infarktus kell ahhoz, hogy megélje a mélypontját, és fel tudjon épülni.

A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje