Programkereső

vasárnapi programok

Vasárnapi ötletek

Még nincs programotok vasárnapra? Akkor mi segítünk! Az alábbi programajánlóban biztos találsz kedvedre valót!

Online történik, vagy később :)

Időutazós MiniFishinggel indíthatjuk a nyarat Orfűn

A Fishing on Orfűt nemrég augusztus végére halasztották, mégsem maradunk nyárindító orfűi fesztivál nélkül. Jön a még családiasabb, időutazásra csábító MiniFishing (Friends & Family), amelyet június 17. és 19. között rendeznek meg az orfűi Panoráma Campingben.

Szabadság, Szerelem, SZIN - Eldőlt: A SZIN zárja a fesztiválnyarat újra

A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja, a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25-29 között.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Budapest, június 10-13.

Az idén 10 éves jubileumát ünneplő Margó Irodalmi Fesztivál június 10-13 között a korábbiakhoz hasonlóan színes és izgalmas irodalmi és zenei programokkal, de ezúttal új helyszínen, a Városmajori Szabadtéri Színpadon és a Bookline támogatásával várja mindazokat, akik kíváncsiak a legfrissebb megjelenésekre, egyedi zenei-irodalmi koprodukciókra vagy a rég nem látott írókra.

MiniFishing - Friends & Family

Orfű, június 17-19.

Az augusztus végére halasztott Fishing on Orfű eredeti dátumán, tehát június 17-19-ig egy kisebb, családiasabb rendezvénnyel várnak az orfűi Panoráma Campingben. Kevesebb ember, kevesebb fellépő, de még nagyobb szabadság és még nagyobb nyugi - ilyen lesz a MINIFISHING - FRIENDS & FAMILY.További részletek hamarosan!A rendezvényen csak a koronavírus ellen védettek vehetnek részt.  

Everness Nomád – önismereti fesztivál

Siófok-Töreki, június 17-20.

Új rendezvénnyel kezdi a nyarat hazánk legnagyobb önismereti fesztiválszervezője, az Everness. A Nomád névre keresztelt balatoni program  fókuszában a   természethez való visszatérés, a belső iránytű megtalálása, a városi kényelemből való kiszakadás, a komfortzónák túllépése áll. A szervezők hisznek abban, hogy miután az elmúlt két év alapos próbára tette az emberek mentális egészségét, sokakat vonz majd egy olyan önismereti rendezvény, ahol a vendégeknek lehetőségük lesz visszatalálni testi-lelki jóllétükhöz.

Szeláví! Fesztivál

Pilisborosjenő, június 18-20.

Jenő az élet apró örömeinek ünnepére invitál. Szeláví! néven újkisfesztivál indul Pilisborosjenő határában. Júniusban új, családias kisfesztivált indítanak a Budapesttől nem messze, Pilisborosjenőn, a Pilisi Parkerdő közvetlen szomszédságában. A Szeláví! Fesztivál a slow turizmus, az ökotudatosság és az összművészetiség jegyében indul és június 18-20. között idén először várja a látogatókat Pilisborosjenőre, méghozzá a levendulavirágzás idején.

Magyar Mozgókép Fesztivál

Veszprém, június 23-26.

Új névvel, új helyszíneken, új időpontban, megújult külsővel és premierekkel rendezik meg a hazai filmek seregszemléjét. A csodálatos Veszprém-Balaton régióban lesz az új Magyar Mozgókép Fesztivál a vízparti szezon elején, 2021. június 23-26- között Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban. A Nemzeti Filmintézet a Veszprém-Balaton 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program szervezőivel közösen újragondolta a magyar film ünnepét.

41. Kaláka Fesztivál

Érsekkert, június 24-27.

A 41. Kaláka Fesztivált közkívánatra újra az Érsekkertben tartják. Ujjakat keresztbe! Remélik, hogy idén már találkozhatnak Veletek!Vendégeik lesznek többek között:PALYA BEA, LAJKÓ FÉLIX, a MAGNA CUM LAUDE, NOVÁK PÉTER és az ETNOFON, FERENCZI GYÖRGY és az 1-SŐ PESTI RACKÁK, a MISZTRÁL, a TÁRKÁNY TRIÓ, SEBESTYÉN MÁRTA, BURJÁN ORSI, a BESH O DROM…és természetesen a házigazda KALÁKA és még sokan mások. Jegyek itt.

Arrakis Festival 2021

Csobánkapuszta, június 24-27.

Az Arrakis Fesztivál a fűszerbolygó, ahol a zene által gyógyulni vágyók találkoznak. Arrakeen, ahol várnak a múltbanéző és jövőlátó mágusok, a Melange égisze alatt pedig utazhatsz mozgás nélkül is. Várnak a Dűne homokja alatt megbúvó szent Víz birodalmában, Csobánkapusztán. A Fűszer a techno, az acid, és az ősforrás goa.

IIII. AZURE Reformművészeti Találkozó

Nagymaros, július 1-4.

Az Azure a Kék Ló csapata által szervezett találkozó, ahol a látogatók egyben részesei is az alkotás folyamatának. A strandolás mellett koncepcionális avant-garde- jazz és interaktív programok váltják egymást festői környezetben. A találkozó során minden a kísérleti művészetek nem megszokott formáiban történik: váratlanul és felszabadítóan.

Gárdony Süllő Fesztivál

Gárdony, július 2-4.

Várnak minden hal kedvelőt a Velencei tó legnagyobb halas rendezvényére! Szegedi? Bajai? Balatoni?  Velencei?  Melyik a legfinomabb?Lesz harcsa csipsz is, valamint sült keszeg, ponty patkó, halászlé, sült halak, és a gyerekeknek fish& chips is. Légváron, játszóházban szórakoztatják az ifjúságot! A színpadon: hamarosan!  

Bánkitó Fesztivál 2021

Bánk, július 8-10.

NE HÁTRA NYILAZZ, HANEM ELŐRE! A 202-es Bánkitón bedobják a hungarovitamint és hungaroterápiába fognak, hogy közösen megfejtsétek, mi teszi a magyart. Hogy itt született, itt él, beszéli a nyelvet, vagy, hogy magyarnak vallja magát. Felmérik a talptól a fej búbjáig, aztán Bánk lankáin innen és túl, ahol a fehérlófia túrórudit majszol, a busók pedig a Compóban pacsiznak a hétfejű sárkánnyal, hogy mit takar a piros-fehér-zöld.

III. Bondoró Fesztivál

Kapolcs, június 11-13.

A családias hangulatú kis fesztivál a 2021-es évben újult erővel tér majd vissza. A szervezők sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal is készülnek a harmadik utcaszínház fesztiválra. Immár két sikeres évet tudhat maga mögött a Bondoró Utcaszínház Fesztivál,amelyet először 2019-ben rendeztek meg a Balaton-felvidék sokak által ismertaprócska településén, Kapolcson.

30. Művészetek Völgye Fesztivál 2021

Kapolcs, július 23-augusztus 1.

A Művészetek Völgye fesztivál – ami idén ünnepelte volna 30. jubileumát – sajnos 2020-ban elmarad, és átkerül 2021-re. A tervezett Völgy30 programcsomag is átkerül a következő évre, amely 10 napon át minden fesztiválévből megidéz majd egy-egy programot eredeti formájában, így a Völgyérzés újraélhető lesz 1989-től napjainkig.A Művészetek Völgye stábja azonban az idei évre is tartogat meglepetéseket. Szeptemberben és októberben összesen négy hosszú hétvégén új programsorozat indul Kapolcson, jönnek a Völgyhétvégék!

14. Ördögkatlan Fesztivál

Nagyharsány, augusztus 3-7.

Lesz! Muszáj lennie! Ezt mondták tavaly is, de a vírus legyőzte őket. Ebben az évben azonban reális esély van arra, hogy valóban megrendezzék a 14. Ördögkatlant. Tizennegyedik, mert ősszel, amikor „Zöldül a Katlan” címmel fákat ültettek a három településen, elköszöntek a balszerencsét hozó számtól, jól elégették azt.Most pedig már szervezik-egyeztetik a programokat, és azt tapasztalják, hogy a falvak-helyszínek várják a fesztivált, a fellépők boldogan jönnek, a látogatók izgatottan érdeklődnek, minden arra mutat, hogy augusztus első hetében sokszázan-sokezren megölelhetitek végre egymást, és átadhatjátok magatokat a katlanfílingnek.

Kolorádó Fesztivál 2021

Nagykovácsi, augusztus 11-14.

Kolorádó egy szép, zöld és szabad fesztivál. Az, amit mindig is keres egy ilyen helyen az ember: minőséget a mennyiség helyett, törődést a csillogás helyett, szabadságot az elkerített VIP-részlegek helyett. Megtalálod a fesztivált Budapest és a természet határán, a budai dombok óvó vonulatai között. Új-új dátummal jelentkezik a fesztivál: a legújabb tervek szerint 2021. 06. 23-26. között rendezik meg a fesztivált. Ha esetleg valamilyen okból kifolyólag nem tarthatják meg a fesztivált, mindenki kárpótlásáról gondoskodnak. Minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésre álló információt itt megtaláltok.    

Fishing on Orfű 2021

Orfű, augusztus 24-28.

A 2021. augusztus 24-28. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű a jól megszokott hangulattal és továbbra is a legizgalmasabb független zenei (és nem zenei) produkciókkal várja az érdeklődőket.    

Szegedi Ifjúsági Napok 2021

Szeged, augusztus 25-29.

A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja, a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25-29 között.

„Ott feküdtem az ágyon, a párom épp a nadrágját vette le, a nagypapa pedig sokkot kapott”

Amikor generációk élnek egy fedél alatt, az érdekes helyzeteket eredményez.

Beütött a kreatív válság? Írj róla egy féktelen regényt, mint Michael Chabon

Huszonhat év után végre magyarul is olvasható a Fenegyerekek. Könyvajánló.

„Erdő, erdő, erdő...” – Be tudod fejezni a magyar népdalokat?

Kvízünkkel kiderítheted, mennyire vagy otthon a magyar népdalok világában.