robertsuzuki 2020 febr. 20. - 20:26:59
(3/3)
Ufóellenes ?
1/10
DeathAdder 2018 júl. 09. - 15:10:05 1/10
(2/3)
Ha csak egy embert lebeszélek ennek megnézéséről már megérte leírnom az alábbi gondolatmenetet :)

Először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok ufóellenes. Alapvetően hajlok afelé, hogy higgyek a paleoasztronautikában, rengeteget olvastam róla és néztem dokumentumfilmeket pro vs. kontra, és a mai napig rengeteg dolgot nem tudnak megmagyarázni, illetve megcáfolni (gyakran azért ott is túllövik erősen és átmennek hülyeségbe). Nem mondom, hogy úgy történt, de nem tartom légből kapott, eszeveszett ötletnek a paleoasztronautika feltételezését.

DE ebben a sorozatban ez az "azt hallottam", "állítólag XY ember azt látta", "egyesek szerint", "olyan mintha", "biztos vagyok benne" kijelentések nagyon nem hitelesek, sokszor inkább nevetségesek.

Nem győzik hangsúlyozni, hogy ezek a történetek "valódi aktákból származnak", ami nagyon komolynak tűnik, de el tudom képzelni milyen komoly sztori lehet a többi, ha állításuk szerint az Egyes hangár több mint 70 ezer hasonló aktát őriz, és azokból ilyeneket sikerült a sorozatba betenni mint: "Kalifornia kormányzója azért késett 45 percet egy vacsoráról mert ÁLLÍTÓLAG találkozott egy ufóval", vagy "az ufóellenes katona kitűzőjén nem voltak magánhangzók" , vagy "az utasszállító repülőgép orra behorpadt, mert összeütközött valamivel, ami csakis ufó lehetett", vagy "a németek csakis az ufók miatt lehettek fejlettebbek a 2. VH-ban mint az usa", vagy "Irán csak földönkívüli technológiával volt képes elfogni az usa drónt".... hát hogyne csakis úgy történhetett és punktum, mert nehogy már egy szutyok Irán elfogjon egy hadi drónt, ami a nagy usáé.

Meg még nem tudom hány ezekhez hasonló sztori van ebben a sorozatban, amikor 9 millió megmagyarázható dolog történhetett, de nem, az csak ufó, vagy idegen lény lehetett.
kb. én is mondhatnám mindenre amit nem értek, vagy zavarosan magyaráz el Pista Néni, hogy az igenis ufó volt, aztán kitálalom, és az is bekerül az ufó aktába.

Másik meg ami végig zavart, hogy vajon mi a frászkarika magyarázza, hogy az ufó csakis repülő csészealj lehet, a lény meg apró, emberszabású mandulaszemű szürke lény, végtagokkal és ujjakkal, akik ráadásul tökéletesen alkalmasak a Föld légköréhez, hőmérsékletéhez, gravitációjához, nem beszélve a vírusokról, baktériumokról (és az esetleges járványok sem őket, sem bennünket nem veszélyeztetnek).. és persze mindez csakis kizárólag az amerikai kontinensen történik, vagy ha nem akkor az amerikaikat érintik..
Inkább képzelem úgy el az idegen létezést, és látogatást, mint az Érkezés című filmben, mintsem abban a kommersz formában ahogyan beivódott a köztudatba. Egyáltalán honnan veszik, hogy csak az általunk ismert dimenziókat ismerik.

Az meg hogy mit látott egy tucat amerikai polgár valahogy nem tudom komolyan venni, főleg egy olyan néptől, akinek 10%-a fogadja el a Darwinizmust, és minden századik újszülöttet valamilyen Marvel hősről neveznek el a szülei...
Illetve hogy nincs erről egy kézzel fogható felvétel, amikor az emberek kamera nélkül már ki sem lépnek az utcára, hogy nehogy lemaradjanak két összeragadt kutya dokumentálásáról sem. Nálam az ilyen elméleti ág vetekszik a lapos föld konteóval.


Szerintem az ilyen jellegű dokumentumfilmeket, de ez egy nagyon gyenge eresztés, még csak szórakozásként sem fogyasztható, hiszen még csak nem is illusztrálják a látottakat, vagy amit igen, azt nagyon gyengén.
1/10
attilak 2018 ápr. 21. - 12:08:07 1/10
(1/3)
Kivételesen nagy baromság. Dokomentumfilmként hirdetik, de szerintem legjobb esetben is csak egy vacak "mocumentary" .