Téma: 1000 Tea Teaház és Szaküzlet

Jomagam2 2012 dec. 10. - 13:24:12 Előzmény kovani1
(3/3)
Én csak pozitív véleményt tudok mondani. Sok teázóban voltam, de ez messze a legjobb. A kiszolgálás átlagon felüli, nem unott fejû alkalmazottak szolgálnak ki akik monoton munkának tekintik a felszolgálást, hanem barátságos emberek akik szeretik amit csinálnak, lehet belük beszélgetni. Egyszer meg is hívtak egy teára. A hangulat pedig mindent ver, amíg ott vagyok el is felejtem, hogy Pesten vagyok és olyan mintha valami mesében lennék.
albedo 2010 febr. 11. - 22:45:36
(2/3)
elõzõekkel egyetértek, a kiszolgálás nálunk is botrányos volt, már ha ezt kiszolgálásnak lehet nevezni, a felét elfelejtik kihozni. A teázó elsõ látásra nagyon kellemes hangulatú, de ha eltölt benne az ember 10 percnél többet, rájön, hogy nehéz itt jól éreznie magát a következõk miatt: alapvetõ probléma, hogy hideg van és nemcsak a pincében, ez akkor a legzavaróbb, ha zsámolyokra ülsz, mert ott le kell venned a cipõdet. Sikerült megoldaniuk úgy a világítást, hogy ez már pont nem hangulatos félhomály, hanem nyomasztó, és idegesítõen nem látni rendesen. Tehát vagy bealszol, vagy ideges leszel tõle. Amit aztán még megfigyeltem, hogy oké, keleties hangulatú, de azért könyörgöm döntsék már el, hogy akkor ez most indiai, arab, vagy japán. Mert õk mindhármat keverik, bár ez elsõ látásra még nem tûnik fel. A helyet kifejezetten csak "teasznoboknak" ajánlom, aki normális és finomat szeretne inni kerülje el!!!
kovani1 2010 febr. 11. - 16:39:00
(1/3)
A 99%-os pozitív visszhangok eredményképpen tegnap meglátogattuk a helyet párommal...
Lementünk az alagsorba, elhelyezkedtünk egy párnás szekcióban, kb. 5-10 perc múlva jött a pincér, hog sikerült-e dönteni, mondtuk, h még 5 percet kérünk, mert annyiféle tea van. Kb. 20-25 percet vártunk és semmi. Összeszedtünk a cuccunkat, felmentünk, mert hideg volt és mert rendelni akartunk (nekünk kellett odamenni a pincérhez!!!). rendeltünk 2 teát és 2 sütit. A 2 teát ki is hozták 5 percen belül. Kértem volna hozzá cukrot, erre közölte apincér, hogy ezek annyira minõségi teák, hogy ezekbe nem szoktak cukrot tenni... de ha mégis ragaszkodom hozzá... (kb. azt sugallta, hogy ha ennyire dilettáns vagyok a teázáshoz és mégis idejöttem, és ennyire ragaszkodom hozzá, akkor végsõ esetben tud hozni...). Úgyhogy nem kértem, de nem is ízlett így a tea (én mondjuk az édeskés, gyümölcsös verziókat szeretem). A 2 sütit úgy, ahogy volt, ki sem hozták... mindeközben egy 4-es asztalnál a pincérek nagyon jól elszórakoztatták egymást... Mind1, pultnál fizettünk, borravalót nem adtunk és többet ide sem jövünk...