Téma: 700-as klub

offtopic
Kéky Magnolia 2009 máj. 31. - 17:04:27
(6/66)
A mûsor olyan, amilyen. Mindenki találhat benne valamit, és mindenki elvethet belõle mást.
Én most a szinkron miatt írok be, illetve egy bizonyos szinkronhang miatt, aki a mûsorvezetõ nõi partnerének a magyar hangja. Azelõtt a Zone Reality "szellemhangja" volt -- hát én még ilyen agyatlan hangot nem hallottam! Szellemhangnak még csak-csak, de normál mûsorban! A világból ki tudok futni tõle!!! Mintha fojtogatnák, miközben beszél!
El kéne már hanyagolni, és kiûzni a szinkronstúdiókból, hát nem telik ennél jobbra, ATV!!!
9/10
sacimaci85 2009 máj. 19. - 00:43:04 9/10
(5/66)
Szerintem nagyon érdekes, aktuális dolgokról szól a 700-as klub mûsora. Jó, hogy keresztyén szemszögbõl, a Biblia alapján keresik a választ alapvetõ kérdésekre és így vizsgálják a napi eseményeket, híreket. Szükség van ilyen mûsorra, mûsorokra és örülök ennek a mûsornak, bár egyes dolgokban a Bibliában mást látok mint amirõl õk beszélnek (például ma már nem érvényes az ószövetségi tized elve, amit a mûsorban esetenként hangsúlyoznak. Isten azt akarja, hogy amit és amennyit adunk Neki, azt szívvel, Neki hálát adva adjuk és nincs kiszabva, hogy mennyit, ez önkéntes. Végeredményben pedig minden jó dolgot Tõle kaptunk és kapunk és mindenünk, mi magunk is teljesen az Övé kell legyen, csak így leszünk igazán boldog emberek. Az életünknek csak így lesz igazi célja és értelme). Ami azonban nagyon elszomorít nézve a mûsort, az az, hogy azt mondják, elég ha elmondasz egy imát, elismered, hogy bûnös vagy és csak hiszel Jézusban, ezáltal már Isten gyermekévé válsz, meg vannak bocsátva a bûneid és a menny felé tartasz. A gond az, hogy a Biblia sehol nem tanít ilyet az Újszövetségben, nincs olyan, hogy elmondasz egy imát, “behívod Jézust a szívedbe”, ahogy õk mondják és ennyi az egész. Bár elengedhetetlen, nagyon fontos hinni Jézusban, de a Biblia azt tanítja, hogy nem elég a puszta hit, meg is kell térjünk a bûneinkbõl és be kell merítkeznünk és így újjá kell szülessünk, hogy Isten gyermekévé váljunk (lásd János 3:5, Márk 16:16 és ApCsel 2:37-38). És persze ezután Krisztust kell kövessük és akkor ott leszünk, ahol Õ van és ott leszünk a legjobb, legszebb, legörömtelibb és legfantasztikusabb helyen :) www.krisztusegyhaza.hu www.searchtv.org
1/10
seelöwe 2009 ápr. 14. - 09:07:06 1/10
(4/66)
Ez az! Ez kellett még nekünk, úgy, mint egy falat kenyér! Az amerikai közélet!
Viola Erzsébet 2008 szept. 19. - 00:04:30 Előzmény Biri Éva
(3/66)
http://atv.hu/musoroldal/700_as_klub.html (bár itt csak augusztus végétõl vannak a mûsorok.)
sylke 2008 máj. 16. - 22:24:16 Előzmény Biri Éva
(2/66)
Erre a kérdésre már én is nagyon régóta szeretnék választ kapni. Télleg segíthetne valaki!!
Biri Éva 2008 jan. 19. - 15:49:24
(1/66)
Szeretném újból megnézni a 7OO-as klub 2008. január 18-i /kb.23 órai kezdettõl/ adását. Ez hogy lehetséges?
Segítségüket elõre is köszönöm.
Éva