Newcastle United 2007 febr. 04. - 16:00:34
(38/278)
Igen, ez egy határozott nem.:)
Arden 2007 febr. 04. - 15:30:42
(37/278)
Akkor ez most egy nem?:)
Newcastle United 2007 febr. 04. - 13:50:58
(36/278)
Mi az a subba?:)
Arden 2007 febr. 03. - 17:43:32 Előzmény Newcastle United
(35/278)
Newcastle! Te nem szoktál a subbán is lógni?:)))

Amúgy a Vörös Sárkányban egyrészt viszonylag keveset van Hannibal, másrészt meg idegbetegen kellett viselkednie, hiszen "frissen" kapták el és pont Will kér tõle segítséget.
Nekem ebben a filmben is volt jelenet, amikor azt éreztem, hogy ott fogok megmerálni a moziban, mert Lecter kicsinál...B)
Newcastle United 2007 jan. 29. - 11:41:26
(34/278)
Ha nagyon nem bírod kivárni, akkor kiírom egy lemezre és tizedikén elvihetem Bp-re. Cserébe pedig meghívsz egy sörre.:)
Newcastle United 2007 jan. 29. - 10:54:29
(33/278)
A vörös sárkány nem lett gyenge, ott inkább Ralph Fiennes a félelmetes. Hannibal más szerepben tündököl. A filmen pedig inkább izgulni lehet, mint félni.
Rika 2007 jan. 26. - 19:46:36 Előzmény Arden
(32/278)
Megoldás:
Hangosönyv:)
Arden 2007 jan. 20. - 23:08:25 Előzmény Rika
(31/278)
Hehehe...:) Én A kõszivû ember fiait egyszerûen képtelen voltam végigvergõdni. A végén anyukám olvasta fel utolsó 200oldalt, én meg ott bõgtem az ágyamban, h utálom, és nem akarom, és nincs az az isten, amiért én ezt akár hallgatni hajlandó vagyok...B) Még a Dekameront is végignyüglõdtem, pedig az is egy ritka unalmas szösszenet - kövezzetek meg - de utáltam mint a fene. Akkor már inkább 100 Chaucer, meg a Canterbury mesék...:)
Rika 2007 jan. 13. - 18:40:20
(30/278)
Én igyekszem a kötelezõket elolvasni, mielõtt még azok lehetnének... mivel általában az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat, elõfordult párszor, hogy egy éjszaka alatt kellett voln a könyv felét elolvasni és olvasónaplót írni belõle.
De hát mire jók a rövidítések...?
Nem olvastam, én még a Bundás Vénuszt akarom elolvasni, de sajnos sehol nem találom...
Mindenképpen elolvasom akkor a bárányok hallgatnakot, csak már annyi könyv van, amire kíváncsi vagyok!
Newcastle United 2007 jan. 13. - 12:16:45
(29/278)
Az a '73-as Tom Sawyer lesz. Nem is lehetett az '50-es évekbeliben, hiszen akkor még meg sem született.:)
Arden 2007 jan. 12. - 22:00:55
(28/278)
Hú nem tudom. Én magyarul is imádom. :)

Minden kötelezõt elolvastam, és sose rinyáltam h ezt most nem akarom, és szerettem is õket... de valahogy lekötött a foci, meg a haverok.:) Nem igazán léptem túl a kötelességeim keretein - mármint jó értelemben.:)

A Süskind Parfümje is tök ilyen "frászt hozós". Olvasd el, ha van kedved.:)
Rika 2007 jan. 12. - 18:33:09 Előzmény Arden
(27/278)
Ajaj. Vigyázz ám az ilyen könyvekkel! Nekem egy sorozat van, ami képes arra, hogy frászt hozza a körülöttem lévõkre és magamra is. Mintha egy enyhe depresszióba esnék mindig, amikor elolvasom azt a könyvet ill. könyveket... Szóval már évek óta elzárva tartom:)
Elég késõn kezdtél olvasni hallod-e ! Rám rámkényszerítették, hogy most leülsz és olvasol, és azóta meg sem álltam egészen mostanáig. A szorult helyzetembõl most kimentett egy nagyon jó könyv, végre megint szeretek olvasni.
A bárányok hallgatnakot akkor lehet, hogy megpróbálom:)
A Hannibált pedig csakis eredeti nyelven, hátha úgy jobb... nekem furcsa volt a nyelvezete, talán a fordító hibája.
Arden 2007 jan. 10. - 21:05:02
(26/278)
Én a Hannibalt legalább 15x olvastam...:)))) Szóval nem vagyok jó mérce ilyen téren.:) (és a Bárányok volt az elsõ könyv, amit önszántamból vettem a kezembe és elolvastam 13évesen) Érdekes amúgy - a sztori eleje egy-két csúsztatással hasonló a film sztorijához... igazából Mason hal meg másként - sokkal brutkóbban. Kiderül h Lecter miért lett ilyen (nem kell ehhez a Hanniban Rising...) és ugye már tudjuk azt, h "hepiend" a könyv vége.
A VS(könyv) nekem annyira nem tetszett. Ha jobban belegondolok, jó könyv volt az is. Mikor olvastam, azon töprengtem, h egy hajszál választja el az embert attól h gyilkossá váljon - egy nagyon pici, vékonyka hajszál, és ennek a hajszálnak a mibenléte nagyon izgalmas - bár ezt nem igazán fejtegette a könyvben... és azt hiszem éppen azért nem tetszett, mert képes volt 1 hetes agóniába taszítani, kicsit megundorodtam magamtól és aztán nem kaptam "igazi" választ.
Rika 2007 jan. 10. - 19:38:45
(25/278)
Õszintén szólva a könyveket nem olvastam. Elkezdtem a Hannibált, de nagyon nem tetszett, ezért a többire már nem volt kedvem (ha idõm még lenne is).
Mit mondasz? Érdemes azért nekifutni?
Arden 2007 jan. 09. - 20:53:45 Előzmény Rika
(24/278)
A VS könyvben még kevesebbet szerepel... így is beleírtak egy csomó jelenetet - pl az elsõt, mikor Will elkapja.
Rika 2007 jan. 06. - 15:05:59
(23/278)
Clarice miatt a második egy picit elrontva. Emiatt nem tudnám megmondani, hogy nekem melyik tetszik a legjobban. A vöörs sárkány mindenképpen az utolsó, mert Anthony nem szerepel annyit benne, bár ott a gyilkosság sokkal érdekesebb és talán kidolgozottabb is. (Mivela történet most kivételesen akörül forog, és nem a gyilkos és nyomozónõ na meg a bárányok kapcsolatáról.)
Rika 2007 jan. 06. - 15:01:58
(22/278)
Damu Roland és Sinkovits RULEZ
Rika 2007 jan. 06. - 14:58:27
(21/278)
Jaja. A vörös sárkányra véletlenül találtam rá. A történetben kevés szerepet játszik Hannibal. Itt láthatjuk, hogyan kerül rács mögé Hannibal Lecter, s hogy hogyan megoldani egy gyilkossági ügyet annak, aki a rács mögé juttatta. természetesen ez még Clarice elõtt játszódik, bár magát a filmet késõbb forgatták le (mint a Star Wars-nál).
Jó film.
Arden 2007 jan. 06. - 10:09:31
(20/278)
A szinkron nagyon fontos!!! Pl Alan Rickmannek képtelenek egy normális magyarhangot találni - és ez sokat elvesz a színészi értékeibõl... Viszont azt vettem észre, hogy számomra Kõszegi Ákos és K. Armand hangja akárkibõl vonzó, magnetikus férfit csinál...B) Szóval érdekes dolog, hogy mennyire hat ránk vkinek a hangja.:)
Arden 2007 jan. 06. - 10:06:05
(19/278)
Vörös Sárkány, Bárányok, Hannibal B)