mihenike 2020 nov. 28. - 12:42:15 Előzmény zuzuzu777
(39/1119)
Szia/Sziasztok! eljutottam a 27. részig... Mostmár alakulnak a dolgok és ùgy látom, hogy tényleg jòk voltak a megérzéseim... Szultán zsarolja Azizét. Mondott valamit arról, hogy Azize mami bezárta és kínozta Miran anyját... Ezt is jól sejtettem :D De vajon Azize a saját fiát is képes lett volna megölni...? vagy Azize fia ölte meg a nöt meg saját magát is?!? Hu nagyon kíváncsi vagyok ;) Aztán amikor Hazar és Miran találkoztak a sírnál, láttam, hogy a két férfi között izzodt a levegö, de Miran mégsem ölte meg... szóval szerintem az is jó tipp lehet, hogy Miran apja nem más, mint Hazar, de ez a 2 szerelmesre nem jelent veszélyt, hiszen Reyyan csak nevelt lánya... Viszont végre az is kiderült, hogy Reyyan nem tudja, hogy nem vérszerinti gyereke Hazarnak!
Azat kuzint rettentöen sajnálom... egyrészt Reyyan miatt, másrészt pedig a szülei miatt, mert senki sem veszi emberszámba...
Azize mama és az összes családtagja, kivéve Elifet, pszichopata :)! Ha jól sejtem Miránon kívül mindenki tudja, hogy Azize hazugságokkal tömi a fejét és csendben nézik...-szerintem még a cselédel is tudják... Ez a Gönül teljesen elmebeteg :) hozzáadták az unokatestvéréhez, akibe halálosan szerelmes, de sosem volt nászéjszaka... majd kiházasította a sajàt férjét :) Most meg ott pöffeszkedik, mert azt hiszi, hogy „visszakapja“ a „férjét“ .... Apropó, azt a részt átugrottam-hogy sérült meg Gönül a szöktetéskor?!? Saját magát szùrta meg?!?
Yaren, a másik kavarógép, pedig kispályás Azizéhez képest...Nem tudja, hogy kivel hùzott ùjat!
Végre Miran is el kezdett kételkedni a nagymami szavában.
Az is csùcs, hogy ezek mindig minden esetben fegyvert rántanak, mint a vadnyugaton :)
Folytköv... :)
8/10
meggy100 2020 nov. 27. - 13:25:03 8/10 Előzmény gyöngyiné juli
(38/1119)
ajánlom neked nézésre az rtl-en futo egy csodálatos asszony c. török sorozatot. délután 16 órától ..nagyon jó.....nincs benne lövöldözés, de van benne egy csodálatos nő két gyönyörű imádnivalo gyerekkel, akik nagyon cukik, izgalmas történet, romantika, néha vidám helyzetekkel jelenetekkel .....ha az ember nézni kezdi magába szippant
gyöngyiné juli 2020 nov. 26. - 12:51:48
(37/1119)
Ezek a török sorozatok tele vannak erőszakkal, olyanok mint a régi western filmek, valaki rosszat szól, vagy csak nem jól néz valakire, máris lelövik!! Kissé morbid már, hogy ilyen agresszív sorozatok készűlnek a mai világban,mint pld-ul a remények földje az is tele volt agresszióval, semmi problémát nemlehetett megoldani csak ha előkerültek a fegyverek!! Ebben az amúgy is eléggé puskaporos világban nem kellenne ennyire agresszív, fegyverekről szóló sorozatokat átvenni a tv2-nek, kizártnak tartom, hogy nincsenek ettől nívosabb filmek, sorozatok!!!!
mihenike 2020 nov. 24. - 22:59:07 Előzmény zuzuzu777
(36/1119)
Szia :) most kicsit lemaradtam, a 22. résznél, de amint idöm engedi nézni fogom, mert van benne valami, ami megfogott... de mi lehet az...? azt nem tudom, mert alapsztori egyszerüen nem állja meg a helyét a mai világban...dehát ez Törökország :) Oh valóban ilyen csavarok lesznek....?!? :) akkor figyelek majd nagyon... akkor ez is egy olyan sorozat lesz, ahol az alapsztoritól teljesen eltérnek és a 100. résznél már azt sem fogjuk tudni, hogy mi volt az elején....? :) :) :)
zuzuzu777 2020 nov. 22. - 16:15:49 Előzmény mihenike
(35/1119)

Ide írd a spoileres tartalmat


Megnéztem a 49. bölüm előzetesét!(kb. 150. magyar) hát olyan összevissza dolgok történnek, hogy legény legyen a talpán pl. hogy megértse ki fia borja . Senki senkinek a fia v. lánya. Javaslom, ha megnézted kb. a 100. magyar részt, kezd nézni az elejétől!!!
mihenike 2020 nov. 15. - 22:03:44
(34/1119)
Sziasztok! beértem a tv2-t. Eltekintve attól, hogy nem értem, hogy Reyyant hogyan adhatták hozzá ùgy ahogy hozzáadták egy férfihez a mai világban ... tehát ettöl eltekintve kezd beindulni a sorozat... valami van benne, amivel leköt :) De az biztos, hogy ha a mai „idökben“ is játszódik, de teljesen más világ... ott van a kezükben az okostelefon, de ez a kis városka, meg, ahogy fel vannak öltözve és, azok az erkölcsi elvek, amiket egyfolytában fitoktatnak...mintha egy teljesen más világ lenne :D Öregapó vadászik a két fiatalra, de senki nem tesz ellenne... Ha nem jelenik meg a kis Gül a szobában, akkor mindkettöt megöli a papa...
Reyyan (nevelö)apja el kezdett mesélni a régi szerelemröl, de az toväbbra sem derült ki, hogy valójában ki ölte meg Mirán anyját és apját és miért hiszik azt, hogy ö volt?!?!
Szegény kis Firat bedölt Yarennek... oh ezek a gyenge férfi szívek :)
De ez az unokatestvér-házasságok ebben a sorozatban nagyon betegesek :)
Én még ilyen gonosz szipirtyót nem láttam, mint Azize nagymama :) Nagyon el lett találva... olyan mint a mesékben a gonosz boszorkány :D
mihenike 2020 nov. 10. - 18:20:42 Előzmény zuzuzu777
(33/1119)
Köszi! azt hittem hogy kint màr véget ért ... :)
zuzuzu777 2020 nov. 09. - 22:01:11 Előzmény mihenike
(32/1119)
Hétvégén volt a 46. bölüm, (hetente, ill. pénteken esténként megy 1-1) Azért mondtam, hogy érzem a végét, mert már túlságosan szorul a hurok, de lehet, hogy tévedek és még van 8-10.
mihenike 2020 nov. 09. - 19:42:11 Előzmény zuzuzu777
(31/1119)
Komolyan??? :) ùgy látom hogy kezdem kiismerni a törökök észjáràsát :D Vàrom a folytatást :) hány Bölüm?
zuzuzu777 2020 nov. 09. - 16:32:43 Előzmény mihenike
(30/1119)

Ide írd a spoileres tartalmat


nagyon jól látod, majdnem mindenre IGEN a válasz! (nem megcsalta, hanem már akkor terhes volt) Sajnos nemsokára vége (a török adásokból ítélve) mert nagyon-nagyon átlátszóak már a boszorka ténykedései! Szerintem nem több, mint 4-5 török rész (kb. 150 percesek)
malvinkicska 2020 nov. 09. - 14:50:25 Előzmény mihenike
(29/1119)
Szia most nem foglalkozom a sorozatokkal elfoglaltságom van, le vagyok amit néztem is maradva a nézéssel, de most igy van.
mihenike 2020 nov. 09. - 12:59:59 Előzmény malvinkicska
(28/1119)
Szia! megneztem a 14.reszt. Reyyan lelötte majd pedig megmentette MIrän eletet… közben Szultän asszony magänakcioba kezdett, hogy a kedves bolond länya vegre megkaphassa a ferjet… ezt is irtam mär, hogy ez milyen beteg dolog, hogy az unokatesveret vette felesegül es Azize mama azt akartja, hogy ök igy ketten bolodok legyenek…
Reyyan apja valoban titkol valamit, valam regi szerelemröl beszelt, de termeszetesen nem tudjuk, hogy pontosan mi törtent a multban…
A nagypapi toväbbra is meg akarja ölni R-t, annak ellenere, hogy tudja, hogy ö nem tett semmit… nem gond, mostmär Miränt is meg akarja ölni… akkor lesz nyugodta, ha mindketten meghaltak…
A kuzin is beszämolt a nagy szerelmeröl, amit REyyan iränt erez… A többiek nem csinälnak semmit, csak otthon sirdogälnak…
Azize a mäsik unokäjänak, Miran testverenek meg azt is megtiltotta, hogy az utcära lepjen… ezek teljesen mäs vilägban elnek :)
mihenike 2020 nov. 09. - 12:51:42 Előzmény zuzuzu777
(27/1119)
SPOILER
(a neveket nem birtam meg megjegyezni…)
köszi :) sejtettem en, hogy nem teljesen ugy volt ez, ahogy Azize mami elöadta Mirannak… kiväncsi vagyok, hogy abbol mi az igaz, vagy talän a fele Sem igaz??? de megneztem a 14. reszt is es abban utalt Reyyan apja/vagyis nevelöapja, hogy az ö szerelme miatt bünhödik most Reyyan… tehät ez alapjän ö nem ölt meg SENKIT … talän Mirän anyjäba volt szerelmes? es esetleg ö Mirän apja? :) es megcsalta Azize mami fiät ezert Azize mami eltette läbalol a kedves menyet? :) Semmi gond, Reyyan es Mirän nem testverek, hiszen nem a verszerinti gyereke :)
De hogy Aziza es Nasuh egykor szeretök voltak :) ez nagyon jo :)
SPOILER
malvinkicska 2020 nov. 08. - 17:30:27
(26/1119)
Az t én is tudom az öreg a hunyó, de mostanában nem én találtam ki nagyon keverik a szálakat figyelni kell és kint sem nagyon tetszik lehet csak pletyka lapok írják, mert az mindenütt van.
zuzuzu777 2020 nov. 08. - 15:55:38 Előzmény malvinkicska
(25/1119)
spoiler

Ide írd a spoileres tartalmat


az igazság az, hogy az öregasszonynak (túlsminkelt) az öregembertől (gyilkos) volt 1 gyereke, aki elégett a tűzben és most azt bosszulja végig , legalábbis most a 46. török részig (magyar kb. 120)
spoiler vége
mihenike 2020 nov. 07. - 22:47:25 Előzmény malvinkicska
(24/1119)
Szia! megnèztem a 13. részig... oh te jó ég!!!! az a bevonulás, ahogy Azize vonult a fö utcán... és igaz, hogy 27 éve nem járt ott, de az utcán mindenki azt suttogta, hogy „visszatért az Aslanbey család“... velük szembe érkezik a nagypapa és Reyyan apja... Szóval akkor Hazar mégiscsak elkövetett vmit a mùltban, már majdnem elmondta a feleségének, de természetesen megszólalt a telefonja... Kíváncsi vagyok, hogy mit, mert nem tudom róla elképzelni, hogy azt tette, amit Azize mami mesélt Mirannak...!
Nagyapó annak ellenére meg akarja öletni Reyyant, hogy tudja, hogy Miran csak bosszùból vette el, tehát Reyyan semmiröl sem tehet... Ezek teljesen örültek :)!!!! Nem baj, akkor nem is néznénk, ha normálisak lennének ;) ;) ;)
Eközben ùgy beszélgettek arról hogy ki ölje meg a länyt, mintha kb. arról lett volna szó, hogy ki megy ma boltba....?!? Micsoda erkölcsi normák ezek...
A kuzinra esik a välasztäs és magával viszi R-t, követi öket Miran, de R. inkäbb a vízbe ugrik és M. utána... oh Allah micsoda bonyodalmak!
Apropó, Azize beígérte a „hivatalos“ feleségnek a nászéjszakát (aki közben Miran unokatestvére- ez is milyen beteges) de Miran rá sem nézett.... :)
Szépen lassan mindenki räjön hogy a fiatalok élnek, de vajon Miran mit akar?!? a nagyi ùgysem
hagyná öket boldogan élni, szóval nem tudom, hogy mire számít...
Reyyan éppen fegyvert szegez Miranra, itt hagytam abba.
A Sadoglu villäban mindenki egytöl egyik ronlott és gonosz, kivéve Reyyan anyjät és a cseléd länyt ... (a neveket még nem bírtam megjegyezni) A „nagynéni“ is räjött hogy ez személyes bosszù, mégpedig Hazar ellen - pedig Ö csak nevelöapja Reyyannak -ezt gondolom Azize mami nem tudja.... (?) ùgyhogy nyomozni kezd hogy mi történt a mùltban....?!?
Azize azt mondta hogy 3 gyereke volt-mind meghalt!? és ezek szerint Szultän a menye, nem a lánya...
Mivel már mást nem nézek, így folytatom, eltekintek az alapproblémámtól, hogy ki házasodik így manapaság és várom a további bonyodalmakat :) :) :)
mihenike 2020 nov. 07. - 22:29:20 Előzmény Gyöngyik
(23/1119)
Szia! köszi az infót, jó pár török sorozatot láttam már, de ennyire még sehol nem láttam, hogy ilyen módon fogják fel ezt a hàzasság dolgot... Tudom hogy manapság játszódik, ha másból nem is, de az okostelefonokból igen, mert különben az öltözködésük is elég régimódi és a két „ház“ amit eddig mutattak, olyan mint valami Szultán palotája :) :) :) és olyan érzése támad az embernek mintha kb200 éve játszódna :) :) :) - szóval csak költöi kérdés volt :) Viszont ha arra felé ez a „normális“, akkor megpróbálok tùllépni az alapproblémámom, hogy „ki a fene házasodik manapság így...?“ és nézem tovább, hiszen már Remények földje sincs, így mást nem nézek...
malvinkicska 2020 nov. 06. - 20:40:34 Előzmény Krakati
(22/1119)
A FB-on csoportok vannak azt hiszem Ne engedd el a kezem csoport fordítja nagyon tündérek alig megy le törökbe pár nap múlva fen van én ott nézem de őszinte leszek nem az már aminek indult nagyon bonyolítják mostanában, és kint is romlott a nézettsége azt olvastam
Krakati 2020 nov. 06. - 20:19:35 Előzmény Gyöngyik
(21/1119)
Bár nem tudok törökül, de nagyon érdekel, úgyhogy megnézem. Köszönöm!
10/10
Gyöngyik 2020 nov. 06. - 17:33:03 10/10 Előzmény mihenike
(20/1119)
Szia, ki kell hogy ábrándítsalak, a törököknél még nagyona hagyomány megőrzése, más a kultúrájuk, más a felfogásuk, ez most is így megy. Ott ahol ez játszódik, nagyon délen van majdnem a szír határnál. Kell ennél tübb? a strory mai napi, csak nézd meg a mobilokat!