mihenike jún. 21. 18:18:02 Előzmény zuzuzu777
(843/1003)
Szia :)
itt a nagy hösegriado közepette megneztem nehäny reszt ... ez egyre zavarosabb es färasztobb... ezzel csak azt akarom mondani, hogy Te egy hös vagy, hogy vegig nezted öket :)

1. Sükran maminäl az egyik ejszaka megjelent egy fekete ruhäs "alak", megsimogatta az arcät, majd, amikor S. felebredt azonnal elszaladt... azota szegeny Nagyi csak arra tud gondolni, hogy a länya, Dilsah eletben van :)

2. Reyyan es Miran "elvileg" elvältak, de közben egyfolytäban talälkozgatnak titokban es valaki elött mindig lebuknak valamilyen szinten, amiböl vagy kisebb vagy nagyobb cirkuszok lesznek... :)

3. Amikor Sultän oda adta a levelet Aslan Aslanbynak (amit Dilsah irt es az äll benne, hogy Miran verszerinti apja Hazar,) akkor elindult a levellel, hogy ätadja, de eppen rajta kapta Reyyant es Mirant a kishäzban es a häz bejäratänäl gyujtotta fel a levelet... egyreszt feltekenysegeben mäsreszt pedig azert, mert meg van gyözödve rola, hogy Azize bosszuja mögött nem csak Mehmet es Dilsah haläla äll, hanem valami mäs is, de meg nem tudja, hogy mi az ...

4. Amikor Reyyan es Miran kijöttek a kishäzbol termeszetesen nem vettek eszre, hogy az ajto elött el lett egetve valami... Oh Allah... haha :)

5. Mahfuz apänk es Sultän neni teljesen kiborultak, hogy A.A. nem adta ät Mirannak a levelet...

6. Azize toväbbra is el akarja küldteni A.A.-t, igy kitalälta, hogy egy helyre hivja A.A.-t+Sultant+Gönült, hogy egyesitse a csalädot, de Mahfuz apänk meg idöben szolt neki, ugyhogy nem buktak le. Viszont Gönül elmondta az anyjänak, hogy Azize a testverevel zsarolta meg, ezert vält el Mirantol.

7. Azize meglätta Aslan dolgozo szobäjäban a rengeteg kepet Reyyanrol ...

8. Mahfuz is tudomäst szerzett a kepekröl

9. kiderült, hogy Asiye is Aslan beepitett embere

10. Hazar el akar utazni a länyokkal Zehrähoz, hogy Reyannak kitisztuljon a feje

11. Miran ugyebär megvette a szomszed häzat, ugyhogy onnan ugräl ät, mint egy kandur bandi :)

12. az egyik ilyen talälkozäsuk utän Reyyannal nem volt kulcs es Melike elaludt, igy nem volt, aki beengedje a villäba es micsoda veletlen, hogy Aslan arra järt es segitett Reyannak bejutni a häzba. De vegülis Miran titkos häzän keresztül jutottak be a Sadoglu häzba. A.A. elhagyta az öngyujtojät, amit kesöbb Mirän megtalält egy egy oriäsi cirkuszt csinält es puffogtatta a pofäjät :)

13. Azat meglätta öket, de ugy tünt, hogy Miran eröszakoskodik Reyyannal, ugyhogy ö meg nagyobb cirkuszt csinält :) haha

14. Gönül hazaköltözött es kitalälta, hogy visszaszerzi Miränt... oh Allah... ez beteg :)!!!!! Neki is gyanus Aslan, de azt hiszi, hogy Azize ujabb beepitett embere, akit azert hivott, hogy elvälassza Reyyant es Mirant. Emiatt fel is keresi Aslant...

15. Harun mostanäban nem sok vizet zavar es a kedves kis vipera sem... nagyon csendben vannak... lesz ez majd igy sem, de most nagyon unalmasak :) Viszont, amikor Hanife összeveszik az uj szakäcsfiuval, akkor kiderül Harun szämära, hogy Hanife mär 35 eve szolgäl a Sadoglu häznäl es nem pedig 29 eve... szoval ez is alätämasztja Aslan gyanujät, hogy mäs is van a hätterben, mint Mehmet es Dilsah haläla...

16. Amikor Reyyan, Hazar es Gül elindulnänak Zehrähoz, akkor a kedves sogornöje felhivja, hogy jöjjön haza, mert Reyyan elvält Mirantol es Azat ismet Reyyan utän rohangäl... nagy hallgatäs....- majd mutatjäk, hogy Mirän mär ott van Zehränäl. Elmeselt neki mindent a "väläsrol" meg arrol, hogy meglötte Azatot es szepen hazaindulnak Zehräval... Zehra azt akarja elmondani, hogy Hazar az apja Mirannak, Miran pedig azt akarja elmondani, hogy Reyyan tudja, hogy Hazar nem az igazi apja, de vegül egyik sem mond semmit, csak neznek egymäsra szotlanul... majd belepnek vagy belepnenek a Sadoglu - häzba..., de igy lett vege a resznek.... :)
97 jún. 19. 07:20:38
(842/1003)
Sziasztok, már mindenhol kerestem, nem tudjátok hol lehet előre nézni a sorozatot?! Köszi a válaszokat!
zuzuzu777 jún. 15. 00:12:59 Előzmény mihenike
(841/1003)
Köszönöm, hogy köszönöd!!!
offtopic
mihenike jún. 14. 21:32:46 Előzmény zuzuzu777
(840/1003)
Megtaláltam!!! köszönöm!!!!
offtopic
zuzuzu777 jún. 14. 10:43:42 Előzmény mihenike
(839/1003)

Feltettem, de persze leszedték, mert linkeket tilos feltenni, de próba-cseresznye!
Kb. 2 órát volt fent, ha elkaptad, elkaptad, ha nem, akkor így jártál.
Sikerült v. nem, mert akkor itt a következő:
a g betűs keresőbe beírod a címet és utána azt, hogy : hun.sub. ennyi


offtopic
mihenike jún. 13. 16:00:46 Előzmény zuzuzu777
(838/1003)
sziaaaaaaa :) na elírtam, ezert itt a félreértés :) már valóban ajánlottad és a címét is megjegyeztem és azt akartam kérdezni, hogy TE HOL NÉZTED meg????? :) :) :) csak hàt éppen nem ezt írtam 🤣🤣🤣🤣 bocsánat
zuzuzu777 jún. 13. 15:14:37 Előzmény mihenike
(837/1003)
5. Az elrabláskor, amikor kiráncigálták a kocsiból, mert ment menteni Miránt a saját és az ő családjától, (emlékszem 100 pisztoly 100 ellen, olyan muris volt!) Aslan volt, nem Mahfuz! 99. % !?
Csak emlékeztetlek, hogy TÖRÖK sorozatot nézel és ne keress semmi logikát)
zuzuzu777 jún. 13. 15:08:29 Előzmény mihenike
(836/1003)

Amennyiben nem láttam volna, akkor hogy is ajánlanám? Meg fogod enni! Már ajánlottam neked vagy 2 hónapja, akkor is megnéztem, közben máshol másnak is ajánlottam akkor is megnéztem, ami azt jelenti, hogy min. 3x.
Írd fel valahova, mert nem lehet tudni, hogy hova sodor az élet, meg a vírus!
HADI BE OGLUM !!!
Biztos vagy benne, hogy török sorozatokat szoktál nézni?
Légy szíves mondd meg, hogy melyikben nincs az, hogy gazdag fiú, szegény lány? Százból egyben van a gazdag lány szegény fiú - ez a kaptafájuk és erre építenek!
Majd megutálod Demet asszonyodat, nagyon aljas húzásai lesznek még a szakácsnő (ő nem is szakácsnő, hanem utolsó éves egyetemista, de ki kell fizetnie a tandíjat, meg a ribanc húgának a szeszélyeit, azért kell dolgoznia)


offtopic
mihenike jún. 13. 12:08:41 Előzmény zuzuzu777
(835/1003)
A kis Bulutos filmet szívesen megnézném!!!! te nézted meg?!
A Dolunayra rá kell kapcsolnom mert tünedeznek el 1-1 részek online 🙈🙈🙈🙈 dehogy elvesszen az összes... inkább befejezem öket és utána visszatérek a Nagykövethez!
Öszintén szólva Demet asszony sokkal jobban illik Ferit ùrasághoz, mint a cserfes szakácsnö... ilyen csak a mesékben van, hogy a gazdag ùr beleszeret a szakácsnöbe 🤪
mihenike jún. 13. 10:54:53 Előzmény zuzuzu777
(834/1003)
Szia!
Ma megnéztem egy részt..., de az megint egy akkora össze-visszaság volt, hogy néztem, mint az a bizonyos ROZI a MOZI-ban 🙈🙈🙈🙈
1. A bírósági-jelenet... komolyan mondom, mint az óvodában 🤩
2. Reyyan nem válik, mert „terhes“ haha... esetleg gondterhes, hiszen még nem voltunk Boszniában...🤪 nem baj, Hazar hisz neki... De majdnem még Mirán is elhiszi, hogy a Szentlélek termékenyítette meg 😃😃😃😃
3. Mindenkinek azt hazudják, hogy elváltak... no komment...- ezt nem derítik a nagyhatalmù Sadogluék meg Aslambyek?!? na mindegy, nem keresem a logikát 🤗🤗🤗🤗🤗
4. Sultán élvezkedik, hogy az ö fiácskája az egyetlen örökös! Aslannak àtadja a levelet, hogy ö fedje fel a titkot, de Aslan Aslanbynak esze ágában sincs felfedni az igazat és elhagyni Midiatot, mert szerelmes Reyyanba ... és mert ki akarja deríteni Azize igazi nagy titkât (ugyebár, amit mi tudunk, hogy Ö Ayse és az egész bosszùja 50 évre nyùlik vissza....)
5. Aslan&Mshfuz apánk dumcsiznak otthon, megint egy nagy kavarodás számomra: annak idején Reyyan elrablásàban Mahfuz is benne volt...- halálra ijesztette a saját lányát...- normálisak ezek?????🤣🤣🤣🤣🤣🤣
6. Miran és Firat làtvànyosan összebalhéznak, hogy Azizével elhitessék, hogy Mirant mégiscsak a bosszù érdekli...
zuzuzu777 jún. 11. 23:28:44 Előzmény mihenike
(833/1003)
Kandúr Bandi, nemhogy elutazna már BiH-be, de neeem!
zuzuzu777 jún. 11. 23:27:10 Előzmény mihenike
(832/1003)

1. Nem volt szerencsém, vagy éppen szerencsétlenségem, de Azatot nem láttam sehol, mert tudod, hogy a török sorozatok terén nagyon le vagyok maradva (nincs is szándékomba behozni a lemaradást)
6. Tehát ismételjünk egy kicsit.
Azize férje volt Füsün bátyja. Szerintem elvileg minimum 20 év kellene hogy legyen a sógornők között, (de ugye török sorozat), mert Azize unokája(Aslan) és Füsün fia (Harun) kb. egyidősek. Olyan 30-nak saccolom őket.
Még ott van Azra, a botos lánya, aki kb. 25, tehát botos nem kellene, hogy 55-nél több legyen.
Tudod, anno már számolgattuk az éveket, de sehogy se jöttek ki.
15. Meg is tesznek mindent annak érdekében, hogy összezavarják az embereket.


offtopic
zuzuzu777 jún. 11. 23:10:22 Előzmény mihenike
(831/1003)

Deniz nővére Demet Ferit menyasszonya volt anno. mintha azért mentek volna szét, mert a szőke hazudott Feritnek, ő pedig ugye nem szereti, ha hazudnak!
Látod, ezért nem vagyok oda a török sorozatokért, mert olyan abszurd dolgok történnek, mint ez a munkamánia is.
Bulut a világ legaranyosabb gyereke. Egy ráérős ismerősöm összeszedte az összes jelenetet, amelyekben szerepelt és meg szoktam még most is nézegetni. Játszott a Szulejmánban, meg a Hadi be oglumban (100 perc összesen). Amennyiben később színész lenne, hát döglenének a nők utána (vagy csak nekem tetszik?)
Lesz vagy volt már egy nagyon-nagyon romantikus zuhanyozós jelenet!
Ide írd a spoileres tartalmat


mihenike jún. 11. 19:56:57 Előzmény zuzuzu777
(830/1003)
Ja valoban, azt elfelejtettem irni, hogy Mirän mär megvette a szomszed häzat es onnan ugrott ät Reyyanhoz, mint egy kandur macska :)
mihenike jún. 11. 19:55:44 Előzmény zuzuzu777
(829/1003)
Ismet egy nap Hercai nelkül :) amikor kerestem meg nem Volt elerhetö a tegnapi resz…
1. Azatot ebben a sorozatban ki nem ällhatom, a Piszkos Penzben sokkal jobb szerepet irtak rä! Szent Hazar se kutya… haha :) ö mindenkiert feläldoznä magät :)
6. Jo, hogy irod, hogy Harun a nagybäcsija, mert ezen is mär gondolkoztam, hogy ök megis milyen rokoni kapcsolatban ällnak… elöször arra gondoltam, hogy unokatestverek, de gondoltam magamban, hogy az nem stimmel… De olyan mintha egy idösek lennenek… a botos banya kesön szülte Harunt? vagy ilyen evszämokat ne is akarjak megerteni? :)
15. Nasuh tenyleg azt hiszi, hogy Hazar a gyilkos… mostmär beugrott :) de ezek annyit kavarnak, hogy sokszor összezavarodok :)
mihenike jún. 11. 19:49:52 Előzmény zuzuzu777
(828/1003)
OFF
Ma Volt szerencsem egy olyan reszt lätni a Dolunaybol, hogy azt szovä kell tennem :) Deniznek itt is kijöttek a pszicho-jelei… A növere (Demet, aki szerelmes Feritbe) bezärta Nazlit egy hütöhäzba, eppen a kamu-esküvöjük napjän… haha. Mär alapbol 1. kamu-esküvö. 2. a szakäcsnö az esküvö elött 3 oräval elmegy egy fasztohäzba halat välogatni az ettermehez … A hangulat csak fokozodik, amikor Deniz rätaläl, de egy orovoson kivül senkinek Sem szol, igy Sandokän azt hiszi, hogy Nazli ätverte… A kedves Demet ertesiti rola, hogy Nazli ott van Deniznel … 3. Sandokän nem hagyja, hogy a szakäcsnö megmagyaräzza a törteneket, de Bulut miatt megis esküvöt akar… 4. Nazli igaz, hogy aznap majdnem meghalt a fagyasztohäzban, de delutänra megis gyönyörü menyasszonyt varäzsoltak belöle…
Oh Allah... nem is Török sorozat lenne….
OFF
zuzuzu777 jún. 11. 00:00:55 Előzmény mihenike
(827/1003)

1. Nekem Azat egyáltalán nem nyerte meg a szívemet, nagyon beteges a vonzódása R.-hoz, de Hazar se kutya, néha olyan érzésem volt, hogy ő is szerelmes R.-ba.
2. Ezt ugye mi tudjuk, hogy csak azért nevelte Miránt, hogy Aslannak megmaradjon az élete és a vagyon.
6. Tudod, Aslan Azize unokája, Harun pedig a nagybácsija (mivel a botos banya fia)
8. Miránom nem szeret senkit, olyan féltékeny, mint egy .....(mit tudom én mit szoktak mondani?
Az a tető annak a háznak a szomszédosa, amit Miránom megvesz majd a vége felé.
12. Az viszont kiderült, hogy Aslanunk olyan szerelmes, mint egy.....(no, ma nem mennek ezek az összehasonlítások)
14. Nem is tudom, hogy felejtetted el, hogy TÖRÖK SOROZATOT nézel, ahol még a kivasalt magzatok is életben maradnak! Hát még a vasalatlanok!?
15. Általában az öreg (szerelmes) szemüvegessel szokták megtárgyalni ezeket a dolgokat. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Nasuh azért vállalta magára, mert azt hiszi, hogy Hazar a tettes. Tudod, egyedül Azize tudja a teljes igazságot!
Azért van néhány történés, amire soha nem fog fény derülni.
Megjegyzés: akkor most jön a válóper, az nagyon izgalmas volt!
Néha-néha felteszem magamnak a kérdést, hogy tényleg ennyire hülyék, vagy csak a nézőket nézik hülyének ezek a fköny írók!?
Most, hogy retrózunk (hála Neked) elcsodálkozom, hogy Azize milyen volt és milyen lesz!


zuzuzu777 jún. 10. 23:28:54 Előzmény mihenike
(826/1003)

1. Akkor még nagyon az elején vagy! Akkor biztos a rendes, hosszú változatot nézed, mert én kb. 2-3-4 éve olyant láttam, ahol kb. 20 bölüm volt/50-60 perc. Utána rátaláltam a rendes nagyon hosszú változata, de már nem akartam megnézni a sok kegyetlenkedés miatt, amit az a házaspár, Deniz és a szakácsnő húga művelt.
Deniz itt is egy rohadék, minden áron meg akarja kaparintani magának a szakácsnőt!
2. Még nem néztem, mert van még 2 bölüm, tehát még két hét. YEMIN ,
Igen az RTL mutatott be belőle 1 évadot, azaz 70 bölümöt. Kitoltak szegény emberekkel, mert nem vették meg a többi részt. Szerintem bőven az ezer fölött van magyarul.
Anno írtam, hogy aki szereti a gonoszkodást, annak kb. így is kerek.
3. Tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy csak egy kicsit "gonoszkodni" akarsz!
A törökből max. 20-25 bölümig jöhet, ennek meg, ahogy láttam az 1. évad 52 bölüm/ 120-130 perc.


mihenike jún. 10. 20:10:28 Előzmény zuzuzu777
(825/1003)
Visszateres Midiatba :)
Az izgalom a tetöfokära hägott, mär azt Sem tudom, hogy fiu vagyok-e vagy läny :) :) :)

1. Aslan barätunk nagyon bevägodott Azat kuzinnäl, igy az meghivta hozzäjuk egy laza vacsira.

2. Azize mindenäron azt akarja, hogy Aslan tünjön el, mert annyira felti az unokäja eletet…

3. Azize hagyja, hogy az erzelmei iränyitsäk es Aslan vedelme erdekeben BEKET ajänl az ellensegnek…
-Mirannak gyanus a dolog, de nem tudja, hogy mi äll igazäbol a hätterben

4. Sadoglueknäl örömködes, hogy vege a häborunak es beke lesz … (haha kis naivak)

5. Azize eljutatta a Sadoglu birtokba az Aslan ältal keszitett kepeket es az egesz csaläd lätja öket, amikor Aslan megerkezik a csalädi vacsira …

6. Aslan igazän Azize unokäja, mert csak ugy kivägja magät… kväzi a sajät törtenetet meseli el, azzal a különbseggel, hogy azt hazudja, hogy a csalädja keresese közben arra jutott, hogy ö bizony a Sadoglu csaläd leszärmazottja … (oh Allah szetröhögtem magamat…) - közben Harun csendben figyel es meresztgeti a szemeit :)

7. Lenyugodnak a kedelyek, majd a vacsora utäni kävezgatäs közben Aslan fiam tele beszeli Nasuh fejet es Nasuh vegül nem fogadja el a beket… ( persze ez majd csak mäsnap reggel derül ki a Midiat-teren)

8. Miranom tetökön ugrälva bejut Reyyanhoz… addig addig dumcsiznak, mig Aslan meglätja öket (de hogy ezzel is jo pontot szerezzen, nem szol senkinek) - Reyyannäl ugyan jo pontot szerzett Aslan, de Mirant kifejezetten idegesiti… pont ugy, mint Harun is :) Miran nem birja az uj fiukat :)

9. Mäsnap reggel csucstali a Teren… persze Nasuh nem fogadja el a beket, mindenkinek lefagy az agymüködese, mert mindenki azt hitte, hogy BEKE es feher galambok…

10. Firatunk kitalält egy szökesi tervet a fiataloknak, arra az esetre, ha megsem lenne Beke, de ezek a fiatalok addig-addig gondolkoztak, mig nem lebuktak… Reyyannak Ismet el kellett jätszania, hogy gyülöli Mirant es mindenki meg haza fele…

11. A väläsi papirokat mindketten aläirtäk es talän Azize is kezdi elhinni, hogy Miran mellette äll…

12. Majdnem elfeljetettem, hogy Aslan a vacsi utän hazament a häzäba es szämonkerte Mahfuhz apänkat, hogy miert nem vigyäzott jobban es, hogy ki szerezhette meg az ö kepeit… Aztän azt mondta neki, hogy azert välasztotta öt, hogy ö vigyäzzon rä… Hät nem ugy Volt Kerem szepen, hogy Mahfuhz apänk kereste fel Aslant??? Ne zavarjanak mär össze meg jobban ezek a bosszu ällo Titänok :) :) :)

13. Gönül elköltözött a häzbol a hotelbe, igy semmit Sem tud… pedig, amig az udvaron üldögelt, szinte Karantenban, addig nagyon jol informält Volt :) :) :) Szoval hivta az anyjät, beszeltek ezt-azt... Majd elökerült Gül babäja is. Nem tudom pontosan hogyan került oda, mert Sükrännäl felejtette… na mindegy, mostmär az Aslanbey häzban van...

14. Sultän megtalälja Dilsah levelet es räjön, hogy az ö dräga egyetlen fia az Aslanbey vagyon örököse.
-kerdes: Hogy maradt eletben Aslan? Amikor Sultänt a ferje megverte es egy vasalot nyomott a hasähoz, akkor hogy elte tul a csecsemö?????

15. Cihan ugy tudja, hogy Nasuh ölte meg Mehmet Aslanbeyt… miert vällalta ezt magära az öreg fiu????
mihenike jún. 10. 19:50:12 Előzmény zuzuzu777
(824/1003)
OFF
1. A Dolunayban Sem voltak meg Bosznia-Hercegovinäban, de keszülnek egy hazässagra, hogy visszaszerezzek a kicsi fiukät :) - de persze csak papiron lesznek häzasok, mert most eppen haragszik a mi Sandokänunk az ö kedves kis szakäcsnöjere… ebben a sorozatban, ami engem idegesit, amikor Nazli föz es az etelekröl beszel :) haha … valoszinüleg azert, mert a fözös müsorokat is kifejezetten utälom :)
Most nem tudom, hogy eppen melyik borzadäly sorozatät vetiti a Life TV, mert mär arra nincs kapacitäsom :) különben is ez az egyetlen nezhetö sorozata, szoval maradok ennel :) :) :)
A sorozatban a legnagyobb meglepetes szämomra a Denizt jätszo szinesz, mert ezelött 2 evvel a Carpismäban lättam, ahol egy pszichopata gyilkost jätszott es itt nagyon jol hozza a bohem, szerelmes, zenesz fiut :)
OFF
2. Gratulälok, hogy vegig birtäl nezeni 347 Bölümöt… az 1000 Magyar epizod lenne? ez melyik? az RTL-klubbos Igeret?
OFF
3. Nem räbeszeles, de a Nagykövet länya nagyon jo. Bär mivel sok benne az eröszak es szenvedes, igy szerintem neked nem tetszenek. de a szineszek nagyszerüen jätszanak. Vannak olyan jelenetek, amik annyira megerintettek, hogy meg a hideg is kiräzott tölük…
OFF