delmar59 2021 jún. 29. - 17:43:48
(859/1119)
Tudja valaki, hogy meddig tart még ez a szörnyűség? Ilyen elmebeteg török sorozatot még nem láttam.
zuzuzu777 2021 jún. 27. - 00:25:37 Előzmény mihenike
(858/1119)
Ja, és Ahmed?
zuzuzu777 2021 jún. 26. - 13:22:01 Előzmény mihenike
(857/1119)
Ayla, dilis Dilsah barinője? de biztos van még!
zuzuzu777 2021 jún. 26. - 10:51:00 Előzmény mihenike
(856/1119)

Napot, napot! Nagyon meleg napot! Hiába kívánnék hűvöset - nincs !!!!!!!
Két apa beszélget:
- Jaj nem tudom mit csináljak, olyan hazudós a fiam!
- Probléma egy szál se! Add meteorológusnak!
Lusta vagyok gondolkodni, ezért lehet, hogy még találnánk 2-3-4 A betűset!
Amennyiben R. nem talált volna vizet, meg a tojásait, akkor vége lenne a sorozatnak!
2. A romos ház passz, de úgy emlékszem, hogy egy nyári lakot (kúriát) gyújtott fel, mert ott égett meg A.! Vagy nem!
Vannak pillanatok, amikre nagyon világosan emlékszem, de így 2 év távlatából az agyam szelektált!
3. Prof.Dr.med. az "univ" lemaradt!
4. Ezt a négyet (A.A. Yaren, Azat és Gönül) összekötözni és bele a tengerbe! Nem jó, mert náluk nincs tenger, tehát le a szikláról!
7. Vétózok! Hanife csak elmondta A.A.-nak, hogy le van írva, aki viszont elküldi Harunt, hogy keresse meg, de szőke vipera gyanakvó és majdnem lebukik Harun, de kijátssza a viperát és megtalálja a levelet a dívány alatt, amit elvisz A.A.-nak.
Dzs. szintén kezdi majd keresni, de ugye nem találja.


mihenike 2021 jún. 26. - 08:51:43 Előzmény zuzuzu777
(855/1119)
OFF
En most csak ezen a Forumon irok, a többit nem igazän szoktam nezni. A szerelem izet mär ugye lassan 1 eve adta a Life TV, ugyhogy nem olvasom, mert nem akarom tudni, hogy mi fog benne törtenni :)
A nagykövet länyät szinten nem követem, mert le vagyok maradva a tv2-höz kepest 10 resszel es nem akarom elspoilerezni a filmet. Nekem nagyon tetszik, de neked szerintem nem tetszene, mert sok benne az eröszak es a szenvedes. Viszont szepen fel van epitve a törtenet, nincsenek benne olyan ertelmetlen szälak, mint a Hercaiban :)
OFF
mihenike 2021 jún. 26. - 08:47:55 Előzmény zuzuzu777
(854/1119)
Szep jo reggelt :) Ayse, Azize, Asiye, Aslan, Azat es lassan lesz Azra is :) kihagytam valakit? :)

1. Reyyan es Miran bujkälnak, kväzi Reyyan szerelme tartja eletben Mirant, mert a ket löves utän semmifele orvosi ellätäsban nem Volt resze, de meg eletben van. Egy elhagyatott faluban huztäk meg magukat. Reyyan talält vizet meg tojäst… :) szoval mostmär Miran biztos meg fog gyogyulni :) Közben Cihan es emberei követik a vernyomokat…, de Mahmut is a nyomukban van es mindig leadja a drotot Azizenek.

2. Azize talälkozora hivja Hanifet, egy felreertes következteben összevesznek, Hanife lövest kap es meghal… Azize ujra kiborul. Midiat felett pedig beborul… Nasuhek regi häzäban talälkoztak, ahol minden kezdödött. Aztän Hanife haläla utän Mahmut felgyujtott valami romos häzat, de az nem votl egyertlemü szämomra, hogy az milyen epület…

3. Egy idöben Hanife haläläval megszületik Zehra kislänya… Allah... ez a jelenet no komment. A mentöben majdnem meghalt olyan fäjdalmai voltak, de Prof.Dr.med. Hazar a vilägra segiti a mezön a gyereket, a szüles utän pedig setälnak toväbb is…Zehra is… Majd meglätnak egy autot, aki talän elviszi öket egy legközelebbi korhäzba, de ezt mär nem mutattäk.

4. Yaren otthon kavarja a kavarni valojät, Azatot szekälja Reyyan miatt. Azat meg mindig szereti Reyyant, de mär lelekben elengedte… Beteges vonzodäs…

5. A mäsik beteges vonzodäs:Gönül&Miran. Yaren ertesiti Gönült, hogy Reyyan es Miran megszöktek, igy G-nek teljesen elborul az agya es neki esik Azizenek… - szegenykem nagyon rossz pillanatban kapja el, hiszen eppen meghalt a huga, igy Azize fogja Gönült es jol megveri. Közben Esma is korzozik jobbra-balra, de szokäs szerint tehetetlen… Megerkezik Sultän is es örjöng majd elrohan Aslanhoz, hogy segitsen a növeren.

6. kesöbb Gönül meghallja, hogy Azize meg akarja öletni Mirant, igy megint elviharzik mint egy furia… ugyebär elötte Azize tele beszelte a fejet, hogy mennyire szänalmas, amiert meg mindig Mirant szereti… vagyis nem szereti, hiszen ez csak egy beteges vonazalom stb. Tehät Gönül teljesen be van kattanva :)

7. Haläla elött Hanife ätadott egy levelet Aslannak, amiben leirta a bosszu kezdetet, majd Aslan megigerte neki, hogy uj eletet kezdhet. A levelet meg nem olvastäk el es Hanife nem tud uj eletet kezdeni…

Kellemes hetveget :)
mihenike 2021 jún. 25. - 20:16:41 Előzmény malvinkicska
(853/1119)
Szia! köszönöm az infót... de lassan mindenki távozik...?????
zuzuzu777 2021 jún. 24. - 23:51:27 Előzmény mihenike
(852/1119)

1.Botos banya!
2. Erre én sem emlékszem, de lehet A.A.?
3. KB csak nyivákol, de nem csinál semmit! BiH!
5. A két kandúr természetesen R. miatt akasztják össze a bajuszukat! M. jogosan féltékeny!
7. Hazar tényleg rálő Mehmedre, de nem ő öli meg, amit mi ugye tudunk! (megöngyilkolja magát) jaj, ez tetszik!
10. Mindenki elindul gyilkolászni, de mindenkit kihallgatnak, így az összes pro és kontra elindul a keresésükre! (sajnos Dzs. le is lövi)

ami az A betűseket illeti, a fk. írók biztosan csak addig jártak iskolába, amíg az ABC első betűjét tanították!
Megnéztem néhány fórumot és azt látom, hogy csak a mienk ilyen intenzív vagy már senki nem néz törököt? Látom, azért sokan csalódnak ezekbe a félig befejezett sorozatokba.
malvinkicska 2021 jún. 24. - 16:28:18 Előzmény mihenike
(851/1119)
Szia a Cukorova 102 résszel zárult, és képzeld Demir is távozik a sorozatból, állítólag Fekeli az oka olyat olvasni, mert beleszeretett, Züleyaba, és ezért alázzák egymást.
mihenike 2021 jún. 24. - 15:08:33 Előzmény zuzuzu777
(850/1119)
Szia :) ugyan 2 reszt nem tudtam megnezni, de häla Allahnak az utäna következö 2 reszt sikerült megnezni :) A 3. evadra a forgatokönyvironak teljesen elment a jozan esze…

1. Mostmär jobban fogok figyelni, mert fogalmamsincs, hogy kitöl es mikor kapott levelet A.A. :)

2. Miran valakitöl megtudta azt az infot, hogy Nasuh ölte meg az apjät (itt van egy sötet folt, mert itt nem lättam 2 reszt). -persze mi tudjuk, hogy nem ö ölte meg-

3. Az utcän Reyyan es Miran veszekednek es Reyyan elküldi melegebb eghajlatra Mirant, Miran veszi lapot, majd elhajt az autojäval es kiderül, hogy Cihan vegig hallgatozott es "megfenyegette" valamivel Reyyant, ezert Reyyan eljätszotta, hogy haragszik Miranra (ujfent kB ezredjere)

4. Miran meg Reyyan (Reyyant Harun vitte) meg Aslan elindultak egy helyre, Mahfuz "diszkreten" ertesitette Azizet a csucstalälkozorol, igy jol megkavarta a … azt a bizonyosat … Eközben Azize eppen szomorkodik, mert annak a bizonyos esetenek van az evforduloja, amikor Mehmet öngyilkos lett, ugyanis most mutattäk, hogy Mehmet az anyja szeme lättära lett öngyilkos.

5. Miran es Aslan összeverekedtek, Mirant fel kezzel fogja Aslan, de a mäsik kezevel Miran fegyvert szegez Aslanra (mivel itt kimaradt 2 resz, igy nem tudom, hogy Miran miert pöccent be ennyire). Szoval ezt vegig nezi Reyyan es Azize is.

6. Azize kiadja a parancsot Mahmutnak es az lelövi Mirant. Miran ket lövessel beesik a folyoba, Reyyan utäna szalad, kimenti. Aslan is mentene Mirant, de Azize nem hagyja neki. Vagyis azt hazudja, hogy a Sadogluk löttek Miränra es mivel Aslant felti, igy neki vele kell mennie es majd Mahmut megmenti Mirant meg Reyyant is… Persze Azize azt az utasitäst adja Mahmutnak, hogy ha megtalälja öket, akkor ölje meg mind a kettöt

7. ezzel pärhuzamosan Hazar azt älmondja, hogy ö ölte meg Mehmetet. Cihannak is elmdonja, hogy szerinte ö ölte meg Mehmetet, de nincs idörröl dumcsizni, mert megindul Zehränäl a szüles es Hazarral elindulnak a Korhäzba.

8. Cihan telefonhiväst kap es kiderül szämära, hogy Reyyan Ismet megszökött. nem szol senkinek, hanem egyedül elindul megölni Reyyant es Mirant :) mindenki räjuk vadäszik… :)

9. A mentö felborul, amiben Zehra es Hazar utaznak …

10. Mahmut eszreveszi CiHANT es az embereit, ertesiti Azizet, majd Azize nyugtäzza, hogy az jobb lesz, ha Cihan öli meg Reyyant es Mirant :) Aslannak azt mondja, hogy a fiatalok biztonsägban vannak. Aslan elegeti Reyyan kepeit es Azize Ismet nyeregben erezheti magät.
zuzuzu777 2021 jún. 23. - 23:50:05 Előzmény mihenike
(849/1119)

Mivel elfelejtettél számozni, most írok össze vissza!
A.A. igenis kapott levelet, amiben megírják neki, hogy örökbe fogadták, az igazi neve pedig A.A. és így jut el Azizéhez és Szultánához.
A szülés, hát úgy tudom, hogy azért kellett mentővel menni másik városba, mert komplikált lesz a szülés, és kórházba kell menni, de Hazar, a nagy szülész-nőgyógyász ezt is megoldja!!!
Azért kérdeztem tőled a Sükrán ház felgyújtását, mert nem emlékszem, de lehet, nem is mondták!
4. Dzs. megzsarolja Szultánát, mert ugye Elif leírta, látta, hogy a nagybátyja hogy robbant fel, miután Szultána nem segített neki.
6. Szőke vipera nem adja fel! Ez már nem szerelem, hanem megszállottság mindkét szőke részéről!
7. Mahfúz és a rokona az A. betűs göndörke beépített emberek!
OFF
A Dolunay 26 bölümös, ha beírod az eredeti címet és utána hogy hun.sub + a rész számát, akkor kidobja.
A Hercait ugyanígy, ha nem találod szinkronizálva.
Sajnos linket nem tudok feltenni, mert emlékszel a HADI BE OGLUM is csak 5 percig volt fent, rögtön kitörölték.
Nekem a g betűs kereső van az első helyen!


mihenike 2021 jún. 23. - 14:25:10 Előzmény zuzuzu777
(848/1119)
Este meg egy reszt megneztem, de kepzeld vegem van, mert 2 resz, amit a tv2 mär leadott nem Volt elerhetö… lehet, hogy ennyi Volt es nem tudom toväbb nezni?

OFF a Szerelem izet Sem talälom mär, eljutottam a 45. reszig es a többi resz nem elerhetö OFF

Tehät folyt. köv.

1. Aylät megfenyegette Azize mami (itt mindenki A-betüs… megörülök), igy azt hazudta Hazarnak es Zehränak, hogy Dilsah elvetette Hazar gyermeket…
2. Gönül majdnem agyverzest kapott, mert Azize mami, annak eredekeben, hogy megvedje A.A.-t, azt akarja, hogy R. es M. ujra együtt legyenek. söt, meg nagy lagzit is szeretne nekik rendezni :) Oda is hivta magähoz Reyyant meg Mirant is, de azok beolvastak neki es fakepnel hagytäk :)
3. Miran erzi, hogy R. eltitkol elöle valamit, de ugye R. nem mondhatja el, hogy Nasuh apo szerint Hazar ölte meg Mehmetet
4. Cihan talälkälra hivja Sultänt (Elif naploja miatt)
5. Gönül talälkozik Azattal, eszreveszi öket a szöke vipera, aki eppen meghitten setälgat a kedves ferjevel, Harunnal… (most eppen olyanok voltak mint egy normälis häzaspär)
6. Gönül vissza akarja szerezni Mirant es Yaren bogarat ültet a fülebe, hogy amig Reyyan el, addig Miran csak rä fog gondolni… oh Allah :)
7. Mahfuznak Volt egy titokzatos telefonhiväsa, egy ugynevezett "nagysägos asszonnyal" beszelt… gondolom Füsünnel…
8. Nem tudom most mi van ezzel a Harunnal, mert nagyon csendben van. Amiota megjelent A.A. azota ö teljesen hätterbe szorult :)
mihenike 2021 jún. 23. - 14:14:45 Előzmény zuzuzu777
(847/1119)
Szia :)
-ojjajj tenyleg, ezt mär eppen kerdezni akartam en is, hogy ki gyujtotta fel? gondolom Azize, mert ö szeret gyujtogatni… vagy nem?
-Ez igy van, A.A. Reyyan iränti szerelme szämomra is erthetetlen…
-Ami a levelet illeti, en eddig ugy ertettem, hogy A.A.-nak senki nem irt levelet, a leveleket ö irja es azt csak hazudja a többieknek, hogy ö is kapott levelet. Neki elvileg Mahfuz apänk mondta el az igazat… De lehet, hogy teljesen hülye vagyok, mert hiäba magyarul nezem, megis neha nem ertem, hogy miröl beszelnek, annyira bonyolult :)
-Valoszinüleg, ha töled nem tudnäm, hogy mi a szösz van, akkor semmit Sem ertenek :)
-Zehra szülesehez meg csak az elözetesböl szerencsem vagy szerencsetlensegem…. haha :) a Puszta közepen Hazar segiti vilägra a kicsit :)

Folytköv.
zuzuzu777 2021 jún. 22. - 23:39:16 Előzmény mihenike
(846/1119)

1. Azért Zehrának sem volt könnyű játszani, mert emlékszel, hogy ő igazából is terhes volt, nem úgy, mint a sógornője! Gondolom, azért volt "B" terv is, mert azért egy szülést nem lehet másodpercre kiszámítani. (úgy emlékszem, hogy Hazar fogja világra segíteni a saját lányát)
No ez megint egy röhej, hogy mind e ketten egyszerre lettek terhesek?!
3. Nagyon jó ez a "dúvad" Zehra!
12. Nem emlékszem pontosan, de ez az Ayila is megéri a pénzét! Rémlik, hogy össze vissza kavart. Egyszer ezt mondott, másszor azt. (Ugye Azize fizette le, v. Nasuh, mert eszébe jutott, hogy dilis Dilsah terhesen kérte tőle, hogy segítsen de ő megtagadta.)
Nagyon figyelj oda arra, ami most következik, mert sok mindenre fény derül, de sok minden úgy össze kuszálódik, hogy ember legyen a talpán, aki "teljesen" meg akarja érteni ezt a sorozatot.


zuzuzu777 2021 jún. 22. - 23:22:02 Előzmény mihenike
(845/1119)
Ez a tegnapi, rögtön írom a mait!

hőség v. hűség???
1. Sükran nagymamáról jut eszembe: emlékszel arra, hogy ki gyújtotta fel az első házát, amiért másikba kellett költöznie?
3. A.A. őrült szerelme nekem valahogy egy kicsit túlzás, mert ugye elvileg akkor lett szerelmes, amikor R. bekötött szemmel ült, ő pedig kerülgette, mint macska a forró kását!
9. Asiye elvben Mahfuz közeli rokona és mint kém van jelen a kúrián!
tudom, török sorozatról van szó, de pl. ki küldte A.A.-nak a levelet, hogy örökbe fogadták és akkor kezdte el az Azize elleni hadjáratot?? Lehet, hogy csak nem figyeltem oda?
15. Nagyon-nagyon okos ez az A.A. fiú. Mindent kitalál, mindenhez ért.
Nekem tetszett a két kakas harca a tyúkért!


mihenike 2021 jún. 22. - 16:55:40 Előzmény zuzuzu777
(844/1119)
Folytköv… a hangulat Ismet a tetöfokän :)

1. Zehra berontott a häzba, mint egy vadällat es mindenkit szämon kert Reyyan szenvedeseert :)
2. Miran toväbbra is kandur Bandit jätszik es leskelödik meg ugral…
3. Zehra elindul a bizonyitekert, de nem talälja a Babät… Göl elmondja neki, hogy Miran nagymamäjänäl van a Level, igy "Duvad" Zehra utnak indul.. utäna Nasuh... utäna Reyyan… utäna Aslan
4. Nasuh es Zehra veszekednek, Nasuh azt mondja neki, hogy Hazar ölte meg Mehmetet… ezt termeszetesen meghallja Reyyan, majd elrängatja Aslan...
5. Zehra ezutän elmondja, hogy Miran apja Hazar… persze ezt mär nem hallja Reyyan
6. Aslan berängatja a "titkos" häzba Reyyant, ezt meglätja szöke vipera es indul a cirkusz :)
7. A titkos häzban Reyyan es Aslan "a nagy titokrol" beszelnek, ezt persze meghallja Miranom, majd megerkezik az egesz Sadoglu familia es Aslan elviszi az egesz balhet :) Mirant eszre Sem veszik :) örület :)
8. Reyyan nem hiszi, hogy Hazar gyilkos lenne
9. Nasuh nem hiszi, hogy Miran igazäbol Hazar gyerke, igy Zehräval utnak indulnak Esmahoz, de Esma mama mär nem segit… ö megtette a magäet azzal, hogy ätadta a levelet es Zehra vessen magära, amiert nem adta ät idöben a levelet Hazarnak :)
10. Nasuh kihallgatja a beszelgetest es elhiszi, hogy Miran apja Hazar
11. Azize is lätja, hogy beszelgetnek, majd szämon keri Esmät, de azt nem tudja, hogy ezt az informäciot Zehra valojäban Esmätol szerezte :)
12. Zehra es Nasuh elindulnak Aylähoz, oda hivjäk Hazart is es Zehra bevallja Hazarnak, hogy Miran az Ö fia!
mihenike 2021 jún. 21. - 18:18:02 Előzmény zuzuzu777
(843/1119)
Szia :)
itt a nagy hösegriado közepette megneztem nehäny reszt ... ez egyre zavarosabb es färasztobb... ezzel csak azt akarom mondani, hogy Te egy hös vagy, hogy vegig nezted öket :)

1. Sükran maminäl az egyik ejszaka megjelent egy fekete ruhäs "alak", megsimogatta az arcät, majd, amikor S. felebredt azonnal elszaladt... azota szegeny Nagyi csak arra tud gondolni, hogy a länya, Dilsah eletben van :)

2. Reyyan es Miran "elvileg" elvältak, de közben egyfolytäban talälkozgatnak titokban es valaki elött mindig lebuknak valamilyen szinten, amiböl vagy kisebb vagy nagyobb cirkuszok lesznek... :)

3. Amikor Sultän oda adta a levelet Aslan Aslanbynak (amit Dilsah irt es az äll benne, hogy Miran verszerinti apja Hazar,) akkor elindult a levellel, hogy ätadja, de eppen rajta kapta Reyyant es Mirant a kishäzban es a häz bejäratänäl gyujtotta fel a levelet... egyreszt feltekenysegeben mäsreszt pedig azert, mert meg van gyözödve rola, hogy Azize bosszuja mögött nem csak Mehmet es Dilsah haläla äll, hanem valami mäs is, de meg nem tudja, hogy mi az ...

4. Amikor Reyyan es Miran kijöttek a kishäzbol termeszetesen nem vettek eszre, hogy az ajto elött el lett egetve valami... Oh Allah... haha :)

5. Mahfuz apänk es Sultän neni teljesen kiborultak, hogy A.A. nem adta ät Mirannak a levelet...

6. Azize toväbbra is el akarja küldteni A.A.-t, igy kitalälta, hogy egy helyre hivja A.A.-t+Sultant+Gönült, hogy egyesitse a csalädot, de Mahfuz apänk meg idöben szolt neki, ugyhogy nem buktak le. Viszont Gönül elmondta az anyjänak, hogy Azize a testverevel zsarolta meg, ezert vält el Mirantol.

7. Azize meglätta Aslan dolgozo szobäjäban a rengeteg kepet Reyyanrol ...

8. Mahfuz is tudomäst szerzett a kepekröl

9. kiderült, hogy Asiye is Aslan beepitett embere

10. Hazar el akar utazni a länyokkal Zehrähoz, hogy Reyannak kitisztuljon a feje

11. Miran ugyebär megvette a szomszed häzat, ugyhogy onnan ugräl ät, mint egy kandur bandi :)

12. az egyik ilyen talälkozäsuk utän Reyyannal nem volt kulcs es Melike elaludt, igy nem volt, aki beengedje a villäba es micsoda veletlen, hogy Aslan arra järt es segitett Reyannak bejutni a häzba. De vegülis Miran titkos häzän keresztül jutottak be a Sadoglu häzba. A.A. elhagyta az öngyujtojät, amit kesöbb Mirän megtalält egy egy oriäsi cirkuszt csinält es puffogtatta a pofäjät :)

13. Azat meglätta öket, de ugy tünt, hogy Miran eröszakoskodik Reyyannal, ugyhogy ö meg nagyobb cirkuszt csinält :) haha

14. Gönül hazaköltözött es kitalälta, hogy visszaszerzi Miränt... oh Allah... ez beteg :)!!!!! Neki is gyanus Aslan, de azt hiszi, hogy Azize ujabb beepitett embere, akit azert hivott, hogy elvälassza Reyyant es Mirant. Emiatt fel is keresi Aslant...

15. Harun mostanäban nem sok vizet zavar es a kedves kis vipera sem... nagyon csendben vannak... lesz ez majd igy sem, de most nagyon unalmasak :) Viszont, amikor Hanife összeveszik az uj szakäcsfiuval, akkor kiderül Harun szämära, hogy Hanife mär 35 eve szolgäl a Sadoglu häznäl es nem pedig 29 eve... szoval ez is alätämasztja Aslan gyanujät, hogy mäs is van a hätterben, mint Mehmet es Dilsah haläla...

16. Amikor Reyyan, Hazar es Gül elindulnänak Zehrähoz, akkor a kedves sogornöje felhivja, hogy jöjjön haza, mert Reyyan elvält Mirantol es Azat ismet Reyyan utän rohangäl... nagy hallgatäs....- majd mutatjäk, hogy Mirän mär ott van Zehränäl. Elmeselt neki mindent a "väläsrol" meg arrol, hogy meglötte Azatot es szepen hazaindulnak Zehräval... Zehra azt akarja elmondani, hogy Hazar az apja Mirannak, Miran pedig azt akarja elmondani, hogy Reyyan tudja, hogy Hazar nem az igazi apja, de vegül egyik sem mond semmit, csak neznek egymäsra szotlanul... majd belepnek vagy belepnenek a Sadoglu - häzba..., de igy lett vege a resznek.... :)
97 2021 jún. 19. - 07:20:38
(842/1119)
Sziasztok, már mindenhol kerestem, nem tudjátok hol lehet előre nézni a sorozatot?! Köszi a válaszokat!
zuzuzu777 2021 jún. 15. - 00:12:59 Előzmény mihenike
(841/1119)
Köszönöm, hogy köszönöd!!!
offtopic
mihenike 2021 jún. 14. - 21:32:46 Előzmény zuzuzu777
(840/1119)
Megtaláltam!!! köszönöm!!!!