mihenike júl. 04. 21:59:40 Előzmény zuzuzu777
(875/1115)
11. Kiderül, hogy nem csak Anya és Lánya valók a gumiszobába, hanem Aslan is... valami nyugtató van neki felírva de nem szedi rendesen a kis huncut
12. Azize és Aslan találkoznak, de már tiszta lapokkal játszanak, így Aslan azt mondja neki, hogy Reyyánért cserébe segït neki bosszùt állni.
13. Másnap Azize titkos talira hívja Szultánt (már fel sem akadok ezen... miért a titkos találkozó, amikor egy házban laknak?). Elmondja, hogy A.A. szerelmes R-ba, ezt ugyebár valahogy meg kell oldani, mert, ha M. erre rájön, akkor megöli Aslant...
14. A megoldás: Szultán&A.A. megbeszélik, hogy màsnap elhagyják Midiátot Gönüllel együtt ... Ez Aslan részéröl furcsa és hirtelen döntés, de Sz. örül. Sz. értesíti a kedves Anyósát és a kedves nagymama találkozóra hívja A.A.-t....
15. Azize ùjabb tervet eszelt ki: Aslant bezárta és onnan ki sem engedi, amíg vége nincs a bosszùnak... oh Allah... és mindezt a 21. században :) :) :) 🙈🙈🙈🙈😃😃😃
Folyt.Köv.
mihenike júl. 04. 19:40:05 Előzmény zuzuzu777
(874/1115)
Szia :) nem tudom mi van már az idöjáràssal meg a meteorológiával, de soha nem stimmel semmi 🙈 Most épp nyaralunk, de nincs melegünk... esetleg elegünk...🤩haha.
Tehát pénteken megnèztem 4 részt, de nem volt idöm írni... remélem nem hagyok ki semmit.
1. Reyyant cibálja Cihan, ugyebàr beesik a gödörbe. kérem szépen Miran lábraáll és ùtnak indul az üres faluban. Gönül ràtalál, de mivel M. nem akar vele menni, így G. lelövi, és beesik a gödörbe R. mellé-örület!!!! néztem mint az a bizonyos Rozi...
2. Cihan szemtanù, megakadályozza, hogy G. öngyilkos legyen, majd segít R-nak kimászni a gödörböl, de M-t ott hagyják meghalni...
3. Reyyan és Gönül ordítanak és sírnak mert a nagy szerelmük halott... na persze, azt csak hiszik, mert Miránomnak 9 élete van, de az is lehet, hogy 19 ... haha 🤓
4. Cihan otthon „kidobja“ Reyyant...-itt egy kis képszakadás, lehet, hogy megint krumplit pucoltam
5. Cihan elviszi az öreganyjàhoz Gönült, beszámol róla, hogy G. megölte M.-t, majd ott hagyja Aslanbyékat, hátha Azize megöli Gönült 🙄🙄🙄
6.Azizét meglepö módon megrázza Miran állítólagos halála és Reyyan szenvedése... Mahmuttal elindulnak a holttestért és oda hívja Hazart is, hogy átadja neki a halott fia testét, de mire oda érnek már eltünik a test... ezért Azize gyorsan rögtönöz valami hazugságot, hiszen így nem mondhat semmit Hazarnak. Valami bödületes baromságot mondott miszerint Sadogluék vitték el a testet stb
7. Reyyan ismét elszökik, most elindul a halálba. Ja igen, mert egy részben 2 nö is öngyilkos akart lenni Mirán miatt...
8. Közben kiderült, hogy Azat vitte el Mirant, hogy megmentse...(öt Gönül értesítette...) nos ennél a résznél ismét jött a Rozi-szindróma és hogy hogyan nézzük hülyének a nézöket...-Mirant egy gyógyítóhoz vitte Azat, aki a sivatag közepén vette ki a golyót belöle!!!!! ÖRÜLET!!!!!
9. közben Scherlok és Holmes... (A.A.&Harun) elolvasták a levelet. Kiderült, hogy Aysenek meg Nasuhnak volt egy közös gyermeke-ekkor rendezöi csel- mutatják Hazart, így rá lehet jönni, hogy „Meszutka“ nem más mint Hazar 😀😃😃😃😃
Nasuh anyja a tüz után felkereste Ayset es elmondta neki, hogy N. megnösült és uton a baby... És így született meg Azize és a bosszù!!!!!!!
10. Azize elolvassa az smst, amit A.A. írt Hanifének, így kiderül számára, hogy A.A. átveri...

FolytKöv
zuzuzu777 júl. 04. 17:36:52 Előzmény mihenike
(873/1115)
Jó meleget! Habár most hidegfront van, majd kedden, akkor jön a meleg!
Lehet az egyszeri ember hazudós fia a meteorológusunk!
Az jutott eszembe, hogy abban a faluban ugye nincs rendőrség, nincsenek lakosok (mindig üresek az utcák), de anyakönyvi hivatal csak van, oda nincs beírva, hogy Mirátunk mikor született? Esetleg azt is meghamisította Azize nagyanyánk?
Amikor nézi az ember, akkor nem is jutnak eszébe ilyen bődületes félreírások v. félrebeszélések, de amikor így felelevenítem (hála neked), hát égnek áll a hajam, hogy milyen hülyének nézik a nézőt!?
jó, hogy már csak 4-5 hónap és vége!
offtopic
zuzuzu777 júl. 03. 20:47:52 Előzmény malvinkicska
(872/1115)
Köszönöm szépen! Kimásoltam, kezdem az ausztrállal!
Most valami lengyelt fogok nézni a tv 2 csatornán!
Ebben az évben sok eper termett?
malvinkicska júl. 03. 19:45:55 Előzmény zuzuzu777
(871/1115)
Szia leírom hol nézem őket Online romantikus kosztümös filmek ez az oldal. A hosszú út hazáig ausztrál 67 részes sorozat magyarul beszél egy epizód átlagban 45p. Emlékek tava olasz 12 rész. Öltések közt az idő spanyol 8 rész.hazug 12 r angol, egyenlőre ennyit nekem ezek bejöttek nem kell olvasni, jelenben az ausztrál utolsó évadát kezdtem ebben sok minden van nehéz leírni, mert zsidó ellenességtől, a férfi férfit szeret, aztán hatalmi harc.Remélem segítettem.
offtopic
zuzuzu777 júl. 03. 18:18:15 Előzmény malvinkicska
(870/1115)
Szép napot, itt már 33°C van árnyékban, de nyugi, keddtől jön a hőhullám, mert most állítólag hideg front van! Lehet itt is lesz, mint Kanadában?
Ami a vesézést illeti, hát ti ketten se használtatok kímélő szavakat!
Nekem ez volt az utolsó törököm, de mihenikének hála visszaemlékeztet a sok durvaságra, bosszúra, makacsságra és a befejezetlen történésekre. (Azért Te is tudod, hogy nem mindenre derült fény, vannak homályos dolgok, amik a homályban is maradnak)
Én is nézem a sokkal rövidebb távol-keletieket és néhány mini olaszt. Ausztrált nem is emlékszem, hogy láttam volna. Mi a címe?
Néztem egy amerikait 16-os karikával, de nagyon undorító volt. Nem pornó volt, de borzadály!
Tudsz esetleg valami magyar sorozatot, amit érdemes lenne megnézni???
Az utolsó magyar sorozatom azt hiszem, hogy jól írom: 200 első randi? Nem ajánlom senkinek!
malvinkicska júl. 03. 07:55:00 Előzmény zuzuzu777
(869/1115)
Sziasztok aranyosak vagytok együtt jól kivesézitek egy az elrontott sztorit, de a törököknek ez a szokásuk, én már át álltam , más sorozatokra, most egy ausztrál sorozatot nézek, meg mini olasz sorozatokat unom ezt a sok törvénytelen gyereket, mert öldöklést, az amerikai sztorikban sem követik ezt ezek barbárok. Legyen szép hétvégétek igaz esik az eső.
zuzuzu777 júl. 03. 00:19:23 Előzmény mihenike
(868/1115)
Visszanéztem 1 kicsit a hozzászólásokat az elejétől, hát már akkor is jókat írogattatok malvinkicskával!
mihenike júl. 02. 14:13:04 Előzmény zuzuzu777
(867/1115)
Szia!!!! ugye-ugye, én mindig mondom, hogy te egy hös vagy, amiért végig nézted :)
Kinyomoztam, hétfön lesz a 171. rész és jövö hèten jön Füsün néném :) Ma du lesz idöm megnézni pár részt. Aztán írok beszámolót :)
zuzuzu777 júl. 02. 00:19:12 Előzmény mihenike
(866/1115)

Nagyon jó vagy! Most, hogy olvaslak, hát nem is tudom hogy tudtam nézni ezt a .......lassan két és fél évig.
Ti ugye kb. tavaly ilyenkor kezdtétek? Na, az 1 év, tehát min. 4 hónapotok van még!
Az is igaz, hogy te már mindent tudsz, ill. azt hiszem, hogy lassan eljön az az idő, amikor bekapcsolódtam. Persze teljesen más elolvasni és más nézni.
Tehát a nagy hintajelenet és akkor már utaznak is BiH! (képzeld, ha jól emlékszem, akkor R. kezdeményezi az utazást!)
Majdnem elfelejtettem, hogy botos banya még nem is intézte el Miránt!
Akkor jön a lányszöktetés, gyilkolások, szőke vipera, 180 fokos fordulatok!!
Tudod-e, hogy most elgondolkoztam, vajon belefér-e a kb. 4 hónapba az, ami még ezután jön? Lehet, hogy elszámoltam magam?
Tudod, hogy hányadik rész(nem bölüm) megy most? Már biztos 250 felett van!
Szerintem nemsokára nyári szünet és csak szeptemberben folytatják!
Nem akarom elvenni a kedved!
Cukorkáddal mi van?


mihenike júl. 01. 21:59:49 Előzmény zuzuzu777
(865/1115)
:) Hazar, Harun, Hanife, Handan :)
zuzuzu777 júl. 01. 20:27:46 Előzmény mihenike
(864/1115)
Szerintem keresheted a H betűseket is! Jövök!
mihenike jún. 30. 08:03:36 Előzmény zuzuzu777
(863/1115)
Szia :) tegnap este megneztem egy reszt. Csak azt tudom mondani,hogy ezek teljesen örültek :)
1. Reyyan es Miran az elhagyatott faluban "romantikäznak". Reyyan megfözte a tojäsokat. Mär majdnem "elmentek" Bosznia-Hercegovinäba, de Reyyant elkapta az utcän Cihan nagybätyäm.
2. Zehra, a gyerek es Hazar eljutottak a korhäzba. Ugy tünik, hogy mindenki egeszseges. Persze ök nem tudnak semmit Reyyan es Miran kälväriäjärol, mert azt hiszik, hogy Reyyan otthon alszik bekesen :)
3. Szent Hazar nem haragszik Zehrära, söt egy csodälatos Anyänak tartja.
4. Zehra meg van rola gyözödve, hogy Miran valoban Hazar fia, de Hazarnak vannak ketsegeit… Zehra dräga kesö bänat… oda kellett volna adni hamarabb a levelet es nem lenne ekkora käosz :) haha …
5. Ugyebär Gönül kihallgatta Azize tel.beszelgeteset Mahmuttal, miszerint Mirant igy vagy ugy de meg kell ölni. (most azt talälta ki a beteg fejevel, hogy a nagybätyja ölje meg Mirant, az is elegtetel lesz neki…)
6. Gönül elviharzik mint egy örült Firathoz, Firattal elindulnak az elhagyatott falu iränyäba, majd Gönül ätveszi az iränyitäst es egyedül folytatja utjät… annyira szereti Mirant, hogy mär lassan mehet az anyja utän a gumiszobäba.
7. Közben Sultän is eljutott nagy nehezen Aslanhoz, hogy az mentse meg a növeret, de Mahfuz apänk leällitja, hogy nem segithet, mert akkor füstbe megy a tervük…
8. Aslannak es Harunnak kezd gyanus lenni, hogy Hanife nem jelentkezik…. - igazad van, Hanife csak megirta a levelet, de nem adta oda senkinek :) - ennel a resznel biztos krumplit pucoltam es nem figyeltem elegge :) :) :)
9. Harun megszerzi a levelet, ahogy irtad, majdnem lebukott a kedves felesege elött, de vegülis sikerült A.A-nak ätadni a levelet. El kezdtek olvasni, de olyan lassan olvastak, hogy addig jutottak el, hogy a bosszu 47 evre nyulik vissza, amikor Ayse/Azize oda került a Sadoglu birtokra szolgälni … ezen lefagyott mindkettö Winchestere, igy meg Sem tudtak szolalni.
10. Tehät Cihan oda ert az elhagyatott faluba, elkapta Reyyant, az valahogy kiräntotta Cihan fegyveret es el kezdett menekülni. Meneküles közben beleesett egy gödörbe… - meg jo, hogy Volt ott egy gödör, igy toväbb lehet bonyolitani a szälakat :) :) :)
mihenike jún. 30. 07:45:30 Előzmény zuzuzu777
(862/1115)
Valoban Aylät kihagytam… es ki az az Ahmed? haha :) nem vagyok eleg szemfüles :)
mihenike jún. 30. 07:44:45 Előzmény delmar59
(861/1115)
:) ez nagyon jo hozzäszoläs :) nagyon jot nevettem :) teljesen igazad van, ezek elmebetegek :) en mär lättam ilyen elmebeteg sorozatot, a Duna Tv-n a Sorsok utvesztöjet… :) 401 Magyar epizodot csinältak belöle ….
zuzuzu777 jún. 30. 00:06:46 Előzmény delmar59
(860/1115)
Hááát 69 bölüm. Most kb. a 45. bölümnél vagytok, ami a 2/3-a. Kitartás!
delmar59 jún. 29. 17:43:48
(859/1115)
Tudja valaki, hogy meddig tart még ez a szörnyűség? Ilyen elmebeteg török sorozatot még nem láttam.
zuzuzu777 jún. 27. 00:25:37 Előzmény mihenike
(858/1115)
Ja, és Ahmed?
zuzuzu777 jún. 26. 13:22:01 Előzmény mihenike
(857/1115)
Ayla, dilis Dilsah barinője? de biztos van még!
zuzuzu777 jún. 26. 10:51:00 Előzmény mihenike
(856/1115)

Napot, napot! Nagyon meleg napot! Hiába kívánnék hűvöset - nincs !!!!!!!
Két apa beszélget:
- Jaj nem tudom mit csináljak, olyan hazudós a fiam!
- Probléma egy szál se! Add meteorológusnak!
Lusta vagyok gondolkodni, ezért lehet, hogy még találnánk 2-3-4 A betűset!
Amennyiben R. nem talált volna vizet, meg a tojásait, akkor vége lenne a sorozatnak!
2. A romos ház passz, de úgy emlékszem, hogy egy nyári lakot (kúriát) gyújtott fel, mert ott égett meg A.! Vagy nem!
Vannak pillanatok, amikre nagyon világosan emlékszem, de így 2 év távlatából az agyam szelektált!
3. Prof.Dr.med. az "univ" lemaradt!
4. Ezt a négyet (A.A. Yaren, Azat és Gönül) összekötözni és bele a tengerbe! Nem jó, mert náluk nincs tenger, tehát le a szikláról!
7. Vétózok! Hanife csak elmondta A.A.-nak, hogy le van írva, aki viszont elküldi Harunt, hogy keresse meg, de szőke vipera gyanakvó és majdnem lebukik Harun, de kijátssza a viperát és megtalálja a levelet a dívány alatt, amit elvisz A.A.-nak.
Dzs. szintén kezdi majd keresni, de ugye nem találja.