malvinkicska 2021 júl. 16. - 12:03:07 Előzmény zuzuzu777
(919/1119)
Szevasztok lányok nagyon aranyosak vagytok ahogy csevegtek, valamikor én is ilyen lelkes voltam, de most már teljesen elmúlt, nem érdekelnek annyi sok szép sorozat film van fent a neten és nem kell várni csak nézni ha van idő, mi most nagy munkába vagyunk központi fűtést szereltettünk nagy munka ebben a hőségben, de ez van. Mihenike és Zuzuzu legyen kellemes szép napotok, szeretettel kívánom.
zuzuzu777 2021 júl. 16. - 00:18:15 Előzmény mihenike
(918/1119)


2. Álljon már meg a menet! Milyen jogon követeli Füsün a vagyont? Miért akarja kisemmizni a testvére unokáit? "Költői"
Szerintem botos nem tudja ill nem tudhatja Esma titkát, habár ő az, aki mindent tud?!(mi tudjuk, hogy ő tudja az összes titkot)
3. Érdekes, nálunk a postás szokta hozni a pizzát! Felétek nem?
Ugye nem felejtettük el, hogy Aslan és Harun Azize ellen vannak, ők Füsün emberei!
4. Emlékszel, szőke viperából is bolondot csináltak! Itt is, mivel nem tudják egy normális ember tetteinek betudni azt, amit csinál - bolonddá nyilvánítják!
5. ilyen kérdést fel se tennék, tudod, hogy Miránunk egy észkombájn, amit az utolsó bölümig be is bizonyít.
6. Tessék szíves lenni visszaemlékezni, amikor a Sadoglu család elől menekültek, a hegyi házikóból, akkor is elhagyta a cipőjét és így rohantak a sárba.(tudod, amikor az öreg, Dzs. és a többiek el akarták kapni őket, miután Azat beárulta őket.)
7. Igen, Füsün volt a felbujtó, ő küldte a fiát és az unokaöccsét Azize után.
Ugye tudjuk, hogy F. írt levelet A.A.-nak, ahol felfedte "igazi" családját és nevét.
Úgy emlékszem, hogy kb. itt már bekapcsolódtam a spoilerezésbe, amikor még elég sokan voltunk!


offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 15. - 23:54:49 Előzmény mihenike
(917/1119)
A. Nekem azután írhatod, hogy ahmed, mehmed, atagül, meg tuba. Nekem ezek kínaiul vannak.
Egyedül a majomember nevét tudom, vagy már azt sem!
A főnő, akivel játszott az egy borzadály! Nem tudom miért vannak annyira oda érte. Az egész fején a szeme és a szemöldöke jó, de az álla, a szája, az orra, az állkapcsa?! Arrafelé nincsenek plasztikai sebészek?
B. Lehet, nem jó helyen keresed, mert fent van édes, aranyos Bulutkám!
C. Meg fogom nézni az utolsó részt, ami ma ment le, habár nagyon csúnyákat olvastam róla. Azért ez se volt kevés, tizenezer rész!
Állítólag a Jóban Rosszban-nak is leforgatták már az utolsó részét!
Könyörgöm, ami nem megy, azt ne erőltessük!
mihenike 2021 júl. 15. - 18:53:10
(916/1119)
Hercai ma :)

1. Miranomat reggel hivja Zehra, hogy talälkozzanak, de aztän kiderül, hogy nem ö ment a talälkozora, hanem Hazar apänk. Reyannak azt mondja, hogy unja mär a reggelit, ami a kishäzban van es elmegy beväsärolni… haha

2. Füsun követeli a vagyont Firattol, de Firat nem enged. Illetve Füsun felkeresi Esmät is. Ugy tünik botos banya is ismeri Esma titkät.

3. Handan megint beszologat Zehränak, räadäsul Sükran mama is ott van a Sadoglu birtokon… ez is abszurd, meg az is, hogy Zehra milyen könnyen meguszta azt, hogy rejtegette Dilsah levelet…
Itt a levelröl jut eszembe… megerkezett a postäs, az idegesitö szakäcs fiu nyitja ki az ajtot, aki meglätvän a postäst, azt mondja, hogy "nahät levelünk jött?" - nem a Postäs a Pizzät hozta… na mindegy… jot nevettem. Szoval Harun kiszurta, hogy a levelet Aslan irta es ugy intezte, hogy Nasuh ne tudja elolvasni, mert sejtette, hogy mivel Aslannak elment az esze, igy biztos fincsi dolgokat irt a levelben. Igy is lett, megszerezte a levelet, amiben Aslan elärulja öt… Felhivja Mahfuzt is, hogy szoljon neki, hogy Aslan rosszban säntikäl, vagyis menekülni probäl mivel megirta a kväzi bucsu levelet.
Apropo a 2 jomadär, Harun es Aslan ismerik Azize legnagyobb titkät, de senkinek Sem beszeltek rola.

4. Miutän Miränom elmegy reggelit venni, Aslan elmegy a kishäzba es elraboja Reyyant.
Itt egy kicsit elmelkednk: Amikor Aslan felbukkant egy tök normälis ferfinak tünt, aki bosszut akar ällni a nagymamäjän, ezzel nincs is semmi gond, ez tök normäl a törököknel :) - de miert kellett belöle egy elmebeteget csinälni?

5. Reyyan felhivja Mirant, de Aslan kiszurja, hogy be van kapcsolva a Telefon. Ö is dumäl egy kicsit Mirännal, ahelyett, hogy letenne a telefont, hogy el tudjon szökni inkäbb dumcsizik Miränommal, aki olyan okos, hogy a hätterben dudälo vonatbol räjön, hogy merre mentek. Igy Miran es Hazar együtt indulnak Reyyan megmentesere… Mahfuz is utänuk megy, miutän Harun ertesitette. Emlekezett rä, hogy Aslan valami magängepröl hadovält es ö is räjött, hogy hova mehettek…

6. Häla Alahhnak Aslan defektet kap, Reyyan probäl szökni, de elesik, igy elkapja Aslan. Meneküles közben lehagyja a cipöjet, hogy ezzel is mutassa az utat Miranomnak :) nagyon okos :) haha :)

7. Hazar es Miran utolerik öket, addig addig hergelik Aslant, amig az mindenkire fegyvert fog.Megprobäja lelöni Mirant-mivel Miran nött fel Aslanbykent es ezert is gyülöli, meg azert, mert ö Reyyan ferje… szoval Aslan mär olyan gyagyäs, hogy mindenert Mirant hibäztatja-de Hazar elöbe ugrik es öt eri a golyo. Ezzel pärhuzamosan Aslan is kap golyot, megpedig Mahfuztol….
Hm, megiscsak igaza Volt Azizenek, hogy tävol akarta tartani Aslant Midiättol, mert itt a vesztebe rohant. Ugyebär Aslan visszatereset is Füsunnak köszönhetjük?????
mihenike 2021 júl. 15. - 18:32:22 Előzmény zuzuzu777
(915/1119)
OFF
A. A Nagykövet länyärol: Neslihan Atagül a 2019. december 16-án bemutatott A nagykövet lánya című sorozattal tért vissza a tévéképernyőre Engin Akyürek oldalán, ám betegsége (áteresztő bél szindróma) miatt kénytelen volt kilépni a sorozatból és a helyét Tuba Büyüküstün vette át. - ebben az a pläne/erdekesseg, hogy Engin es Tuba csudijo pärost alkottak a Kara-Para-Askban (Piszkos penz, tiszta szerelem…) szoval akärmennyire is sajnälom, hogy Neslihan tävozik en Tubät is nagyon kedvelem; lättam mär 3 sorozatban föszereplökent.
B. 'A Dolunayban eljutottam az äl-esküvöig, de aztän nem tudtam nezni es mire ujra räkerestem mär nem voltak elerhetöek a reszek… szoval igy järtam …
C. Jaj hät ez elkepesztö, hogy vege lesz a Barätok köztnek. En anno neztem körülbelül 18 evig Anyukämmal, aztän meg online is neztem itt külföldiäban, aztän elvesztette a varäzsät… haha :) aztän Volt egy pszicho-mexikoi sorozatos korszakom, utäna ättertem a törökökre … :) szoval javithatatlan alak vagyok :) Szoval a Meryembe bele fogok nezni mindenkeppen.
OFF
mihenike 2021 júl. 15. - 18:19:02 Előzmény zuzuzu777
(914/1119)
haha :) emlekszem :) szerintem ilyen meg manapsäg is van...valahol...
föleg, hogy a Török "barätainknäl" az unokatestver-häzassägok ennyire elfogadottak…
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 15. - 11:12:41 Előzmény mihenike
(913/1119)
Jaj, az édestestvérek! Emlékszel, amikor a középkorban éltünk, akkor házasodtunk úgy, hogy ne menjen idegen kézre a vagyon és akkor született a sok: korcs, félkegyelmű, gyagyás, dilinyós, ütődött!
zuzuzu777 2021 júl. 15. - 00:01:14 Előzmény mihenike
(912/1119)

A.Most már annyian dicséritek a nagykövet lányát, hogy amikor befejezik, akkor lehet, hogy elkezdem nézni. Nem ez volt, amikor a valóságban terhes lett a főnő és lecserélték? (Nem úgy, mint a Hercaiba, hogy terhes lett, erre "megöngyilkolta" magát a folyóba. ) /egyre jobban tetszik az új szavam/
B. A Dolunayban elutaztak már az olajfákhoz bogyót szedni?
C. A Meryemről annyit tudok, hogy az "anyátok közt" befejezésével kezdik az RTL-en! Lehet, hogy bele-bele nézek, de lehet, hogy nem, mert izgalmas volt! Annyit azért elárulok, hogy happy end, de amíg odajutnak....!
Tudod, azért nem szeretem megnézni utána magyarul, mert olyan borzasztó szinkron hangok szoktak lenni, hogy elmegy az ember kedve. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden török színésznek jó a hangja.
4. Az édestestvérek nem itt van, hanem volt egy nagyon gazdag település, nem akartak idegeneket beengedni és egymás között házasodtak, hogy megmaradjon a vagyon! Csak példaként írtam.
12. Jól mondtad, hogy szenvedély betegség, de le lehet róla szokni! Itt az élő példa: ÉN !
Most töredelmesen bevallom, hogy 3-4 évvel ezelőtt én is "török sorozat függő" voltam, de miután 1-2-3-7-8-9 x előfordult, hogy a 4-5-6 bölümnél hirtelen befejezték, akkor azt mondtam: N E M ! A valóság rám cáfolt: lásd a 3 db. több mint 2 éves kínlódást!
15. Látod, az kimaradt, hogy Sultána tudott volna arról, hogy Füsun él, úgy látszik nem tartottam érdemesnek, hogy eltároljam.
Most akkor az új!!!!!!!
1. Nem tudja, hogy hova tartozik, mert villám sebességgel zúdult rá az igazság! Persze azt rajta kívül majdnem mindenki tudta ill. nagyon-nagyon sokan, de hallgattak.
Innen kirúgták, oda pedig nem fogadják be, mert Dzs. ugye félti a vagyont, hogy nem marad a fiának!
3. A. azért fújja le az akciót, mert ha megöleti, akkor nincs bosszú, őt pedig az élteti!
Mahmud, jól emlékszem, hogy volt egy hűségpróba, A. kiszedte Mahmud golyóit és mondta neki, hogy no akkor "öngyilkold" meg magadat, ő pedig rezzenéstelen arccal meghúzta a ravaszt.
4. Szultána nem is tudhat sok részletet, mert ő sokkal később kerül a kúriába ugye, mint menyecske, habár az elején nagyon-nagyon magabiztos csak az nem rémlik, hogy kitudódik-e, hogy "mindenről" tudott, mert állandóan fenyegette Azizét. (de mivel?)
7. A kémia Z. és F. között, én akkor gyanakodtam, amikor az úton találkoztak (F. kocsival, Z. pedig gyalog)és kölcsönösen mondták egymásról, hogy sajnálom, akit elveszel, sajnálom, aki elvesz. Akkor mondtam, hogy no ebből lesz valami.
Hú, rendesen villámlik és mennydörög, holnap majd olvassuk a hírekbe a sok pusztítást!

Ez a szómenés átka!
Tényleg lemorzsolódott mindenki!
Elnézést, de nincs időm és türelmem visszaolvasni, lehet van benne hiba!
mihenike 2021 júl. 14. - 19:45:49
(911/1119)
A következö resz leiräsa, rövid Leszek, mert nem törtent benne sok minden.
1. Miran nem akarja elfogadni Hazart.
2. Aslanra ränyit az anyja, amikor Reyyan szobäjäban örültködik… mäsnap reggel pedig összevesznek, mert Aslan nem foglalkozik a növerevel… csak R. erdekli
3. Mira, Reyyan es Hazar taläkoznak a temetöben, nagyon csunyän beszel H-al, majd elmennek Azizehez is, aki eppen megbizta Mahmutot, hogy löjje fejbe H-t, de mivel Miranom nem fogadta el H-t apjakent, ezert lefujja az akciot… Ez a Mahmut olyan mint egy ROBOT :) a visszaemlekezesekböl kiderült, hogy mär kicsi fiukent is ott Volt Azize mellett, azon az esten is amikor Mehmet öngyilkos lett…
4. Füsun bevonult a häzba es diskurältak Sz-al es utalt neki arra, hogy honnan jött Azize meg az egesi serülesekröl is hadovält, de Sz. nem tud semmit Ayserol es F. Sem mondott többet…
5. "Reymir" elmennek a kishäzhoz… (ezeknek ez a menekülesi utvonal) es nagyon sokat sirnak es emlekeznek… - idöhuzäs….
6. Hazar es Naush apo beszelgetnek, N. nyugtatja H-t, hogy ne värja, hogy M. egy ejszaka alatt megbocsät es elfogadja az uj csalädjät illetve N. leällitja H-t, hogy ne higyje el, hogy Dilsah eletben van...
7. egy pillanatra mutattäk Firatot meg Zeynepet is, de semmi kemia nem Volt köztük :)
mihenike 2021 júl. 14. - 19:30:43 Előzmény zuzuzu777
(910/1119)
15. Egyszer Szultän mondta Cihannak, hogy Azizet csak Füsun tudja meggyengiteni, de aztän nem Volt többet erröl szo, szoval mär en Sem szämitottam rä, hogy Nasuh apo elmegy erte. Azt hittem, hogy csak ugy felbukkan a semmiböl :)
mihenike 2021 júl. 14. - 19:11:17 Előzmény zuzuzu777
(909/1119)
Azon, hogy szabit kellett kivenned, hogy välaszolj, akkorät nevettem, hogy csak na :) köszönöm szepen :)
12. megmagyaräzhatatlan, de valoban nem lehet abbahagyni, annak ellenere Sem, hogy tudom, hogy mi lesz a vege … - olyan mint egy rossz drog.
mihenike 2021 júl. 14. - 19:08:05 Előzmény zuzuzu777
(908/1119)
4. Kik edestestverek? :) itt valamiröl lemaradtam :)
6. valoban, ma kiderült, hogy Aslan Reyyan szobäjäban kutakodott
mihenike 2021 júl. 14. - 18:58:19 Előzmény zuzuzu777
(907/1119)
!!!!!!!!OFF
Szia :) szep estet :) elöször OFF-ozok :) birom a humorodat :) ezen meg nem gondolkoztam, de valoban nem tudok leszakadni a törökökröl, mert vannak köztük jo sorozatok is, mint peldäul a "Nagykövet länya" :) Tudod en Sem akarlak räbeszelni teged, mint, ahogy te Sem engem a Yasak Elmära :) … de ami jo, az jo :) :) :) de mär az is lehet, hogy csak megszällott vagyok, mint Yaren :) :) :)

Köszi a tippet, räkerestem a Meryemre. Ez az a Meryem, amit penteken fog el kezdeni az RTL klub vetiteni? :) ha igen, akkor nagyon köszönöm a tippet, a szineszgärdäbol többet is ismerek a törökös sorozatos multambol, ugyhogy biztos bele nezek :) - bär az RTL klub nagyon veszelyes olyan szempontbol, hogy elöszeretettel hagy felbe török sorozatokat....
Persze mär csak az a kerdes, hogy mennyi idöm lesz öket nezni… meg aztän lehet, hogy ugy järok, mint a Dolunayyal, hogy mär nem elerhetöek a szinkronos reszek es ha feliratosan nezem, akkor nem lehet közben mondjuk krumplit pucolni… haha :)
!!!!!!!OFF

Lass mär csak mi maradunk a forumon, de mi nagyon jol el vagyunk :) - a Sorsok utvesztöjevel voltunk igy, körülbelül 2-en 3-an irtunk, de jo kis regenyeket, mert az is egy akkora össze-visszasäg Volt, hogy muszäj Volt kitärgyalni….
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 14. - 13:13:10 Előzmény mihenike
(906/1119)
Elég rövid, de velős a MERYEM, láttam 3-4 éve! 5-ből 4-et adnék!
Török, ármány, szerelem!
Ami az Elifet illeti, mintha most is menne valamelyik csatornán, kislány a főszereplő!?
zuzuzu777 2021 júl. 13. - 22:29:57 Előzmény mihenike
(905/1119)
Azt hiszem, hogy mindenre válaszoltam! Amennyiben nem, úgy hozd eszembe amit esetleg kihagytam!
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 13. - 22:27:48 Előzmény mihenike
(904/1119)
Nem akarlak rábeszélni, de a Yasak Elma is szinkronos, mire utoléred a TV-t, addigra vége is lesz az első évadnak!
Elég kerek a vége, mert sok új szereplő jön és megy a 2. évadban!
Ami még nem hanyagolandó: tudsz krumplit pucolni "nézés" vagy inkább hallgatás közben.
Nem tudnál már leszakadni a törökökről?
zuzuzu777 2021 júl. 13. - 22:22:24 Előzmény mihenike
(903/1119)

A mai:
2. Pont az előbb kérdeztem én is, hogy 1 városba 27 év?
Emlékszem egy nagyon ágas fa volt, lehet, hogy a neveik is bele voltak vésve
4. Harun persze, hogy meresztgeti, mert nem várta, hogy ilyen gyorsan felfedi magát botos, hogy is volt? "Az ellenségem ellensége a barátom! " (Allah, Allah életembe nem írtam ennyi idézőjelet, mint a Hercaiban.)
Amennyiben "csak" unokatestvérek, de édestestvérek is!
6. A.A. R. szobájában kutakodik.


Aktív, nem aktív, jól elvagyunk ketten!
zuzuzu777 2021 júl. 13. - 21:46:12 Előzmény mihenike
(902/1119)
Szabadnapot vettem ki, hogy tudjak válaszolni!


[spoiler]Allah, Allah, mennyi hűtlen ember - még hűségriadót is el kellett rendelni!

[spoiler]Most még a tegnapi tartozásom:
1. Okos Mirán, nagyon okos, mindent kibogoz!
2. Hiányolod a viperát és Harunt, lesz idő, amikor visszasírod a nagy hallgatást.
5. Az öreg hozta el abból a városból, ahol "száműzetésbe" voltak 27 évig Azizéék, de ha egy városba laktak botossal, akkor hogy nem találkoztak?
6. Vérátömlesztés: Nagyon közeli rokon, vagy nincs egyezés a vérkomponenseknél, egyszóval nem kompatibilis!
7. Oliva, de biztos valamelyik filmedből van, nem tudom.
Igen, Zeynep + Firat = gyerek
12. Bizony, bizony, mi már mindent tudunk (csak azon csodálkozom, hogy tényleg elkaphatott a film varázsa, mert részletesen tudod a végét, mégis nézed!
13.Szent A. azért verette le a követ D. sírjáról, mert eszébe jutott, hogy terhesen vette el a fia, vagy azért, mert megszólalt a lelkiismerete, hogy élő embernek nem állítunk sírkövet? (Szerintem ezt már Allah se tudja)
15. Ugye az öreget keresték mindenhol, ő meg botosnál volt, de ha mindenki azt hitte, hogy meghalt, akkor az öreg honnan tudta, hogy él? (már megint logikát keresek!)
Erősebb a botos, mert ő eredeti Aslanbey, míg Azize csak beházasodott a névbe!


[/spoiler]
Ide írd a spoileres tartalmat [/spoiler]
mihenike 2021 júl. 13. - 20:09:10 Előzmény zuzuzu777
(901/1119)
OFF
Keresgeltem, hogy milyen Török sorozat van, aminek van Magyar szinkronja es erdemes lehet megnezni, erre a következöre bukkantam: "Elif-a szeretet utjän"- na ezt meg veletlenül Sem fogom megnezni … ezt figyeld: 940 Bölüm es 1160 Magyar epizod :) URISTEN …. ehhez meg kinek van türelme??????? 5 evados es 8 különbözö rendezöje Volt a sorozatnak az evek sorän… akkor el tudod kepzelni, hogy mekkora marhasäg lehet…
OFF

mihenike 2021 júl. 13. - 18:28:49 Előzmény zuzuzu777
(900/1119)
Szia! mära tehät 1 reszem maradt! Ebben nem is törtent sok minden, ugyhogy egy kis rövidke beszämolo jön :)

1. Az Aslanby udvaron toväbbra is tombol mindenki, kiveve Szultänt es Aslant, mert ök most rettentöen elegedettek :) Füsün toväbb magyaräzza a Dilsah+Hazar szerelmeröl szolo törtenetet, de Miranom nem hisz neki, majd elviharzik, Reyyan es Hazar utäna mennek, de ugyebär Hazart lätni Sem birja, ugyhogy Reyyan autoba ülnek es elmennek….

2. Füsün kidobja Azizet a häzbol, a ruhäit is szetdobäljäk az emberei… - erröl meg nem Volt szo, de hol Volt F. az elmult 27 evben, hogy eddig nem csinälta ki Azizet???? - Nasuh is beolvas "szegeny" Azizenek… ha tudnä, hogy Ö ki valojäban… mär alig värom, hogy lässam a fejet az öregnek, amikor kiderül, hogy ki Azize valojäban :)

3. Azize es Esma elmennek, beszelgetnek, de Azize meg mindig azt mormolja, hogy Mirannak meg kellene ölnie Hazart. Esma nem is hisz a fülenek… Megjelenik Firat es megtagadja az anyjät, amiert az vegig falazott Azizenek… - meg nem tudjuk Esma nagy titkät… -

4. A Sadoglu birtokon Nasuh es Hazar beszämolnak a törtentekröl. Harun csak meresztgeti a szemeit, amikor Füsünrol van szo… :) Yaren meg Sem szolal, most ugye azt hiszi, hogy Miran az unokatestvere… nem baj, ezeket ez amugysem erdekli, ezek häzasodnak unokatestverekkel is… :)
Cihant nem erdekli, hogy Miran az unokaöccse, ha kell ö toväbbra is vadäszni fog rä- de kedves :)

5. Miran örjöng, nem akarja elhinni, hogy Hazar az apja. Elhivja talälkozora a temetöbe Hazart- ezt meg nem mutattäk, holnap folytköv.

6. Aslan ugyebär nem szedi a gyogyszereket, szoval nagyon lätszik rajta, hogy teljesen elborult az agya. Telefonält valakivel, amiböl az derült ki, hogy valami repülövel el akarja vinni Reyyant. A fiokjäban meg van egy utlevel is Reyyan fenykepevel…

Majd irsz, ha lesz idöd :) a heten ugy alakult, hogy tudom nezni öket, ugyhogy elememben vagyok :) Jövö heten szerintem nem Leszek ennyire aktiv :)