offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 20. - 00:11:01 Előzmény mihenike
(939/1119)
Bocsánat, de 142 rész?
Max. 70-ig nézek, sajnos a YEMIN kimerítette a tűréshatáromat!
Ráadásul bajusz, szakáll, ármány, pisztoly, kés, bosszú, megcsalások?
Köszönöm neeeeem!
zuzuzu777 2021 júl. 19. - 23:20:04 Előzmény mihenike
(938/1119)
Guadalupei Szent Szűzanya! Ennyire öregek vagytok? ha-ha-ha!
zuzuzu777 2021 júl. 19. - 23:18:15 Előzmény mihenike
(937/1119)
Amennyiben nagyon muszáj!!! Megnézem a wikijét és döntök!
offtopic
mihenike 2021 júl. 19. - 22:23:13 Előzmény malvinkicska
(936/1119)
Ferdando Colunga szintèn végig kísérte a kislány koromat 😃😃😃😃 rengeteg sorozatban játszott 😆😆😆😆😆 és akkor még Thalíáról nem is beszéltünk… A Maria-Trilógia és a Rosalinda… :)

Kicsit késöbb a 2000-es évek vége és 2010-es évek elejèn a nyálas telenovellák után készítettek néhány „pszichonovellát“ is… Nekem azok is tetszettek 😁😁😁😁😁
mihenike 2021 júl. 19. - 22:18:08 Előzmény malvinkicska
(935/1119)
Szia! nos igen! az Ezel! az aztán felülmùlhatatlan! de lehet, hogy csak azért, mert az volt az 1. török sorozat, amit láttam….
Ezt egyszer még ZUZU-nak is látni kell!!!! :)
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 19. - 19:46:57 Előzmény malvinkicska
(934/1119)
Köszönöm, de nekem legalább 60-nak néz ki! Legalább a sminkkel fiatalítanák! A játékával semmi bajom, csak a kinézetével!
Nem tudom mennyire lesz szép, amikor hajnali 4-kor elkezdte és azóta egyfolytában 4-5 óránként 10-15 perces szünetekkel zuhog és nem elég a víz, de a szél is nagy!
malvinkicska 2021 júl. 19. - 11:35:04 Előzmény zuzuzu777
(933/1119)
Fernando 52 éves, és nem lehetett olvasni sehol régen, hogy valakinek is köszönhette a sikereit, ő valóban nagyon jól alakított amikben láttam. Jelenben az elkezdett sorozatokat befejezem újba nem igen kezdek, most valahogy nem szórakoztat egyik sem pihentettem őket, várok egy új hullámot. Legyen szép heted.
zuzuzu777 2021 júl. 19. - 00:05:16 Előzmény mihenike
(932/1119)

1. Hogy neked milyen álmaid vannak?!
Szerintem nem jönne be, mert R. már volt BiH-ben és meg tudná különböztetni ott A.A.-t és M.-t!
4. Akkor ismétlés a tudás jóédesanyukája:
A. és G. a valóságban házasok voltak, de elváltak! Allah úgy akarta, hogy most együtt szerepeljenek, de olyan jól sikerült, hogy ismét összejöttek. Annak már nem néztem utána, hogy az életben is van-e gyerekük.
Anyátok közt: képzeld el, szombaton este 8-kor volt a befejező rész! (miért ilyen hülye időben?)
Természetesen fel vannak háborodva az emberek, mert rengeteg az elvarratlan szál.
Állítólag a világon nem volt még olyan sorozat, amelyik megélt volna kb. 10.500 részt.
A kommentek szerint jó, hogy befejezték, de már legalább 10 éve megtehették volna!

Akkor jó reggelt és jó hetet (havat) ! Álmodj szépeket a Hecai-al!
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 18. - 23:44:39 Előzmény malvinkicska
(931/1119)
Köszönöm, a körülményekhez képest jó volt!
Ezek közül a törökök közül egyiket sem láttam, tehát nem tudok hozzászólni!
Ez a Fernando gyerek meg mit mondjak, úgy látszik nagyon felkapott (volt?) nézem, hogy öreg ember, de fiatal fiúkat játszik. Ez most vagy azt jelenti, hogy nincs ott nála jobb, vagy jó a díványa.
Ez is olyan, mint az EVA LUNA-ban az a főférfi. Anno láttam néhány éve, de az is olyan öreg, hogy biztos bőven nagypapa.
Felírtam a füzetembe már kb. 25-30 megnézendő sorozatot, de mindig halogatom, inkább egy részeseket nézek mostanában.
Nem tudom, hogy mi van a FB-on, mert ha valamit nézni akarok, akkor kidobja, hogy az ön országában nem nézhető. miután sokszor előfordult, már nem is keresek ott semmit.
Gondolom, mire olvasod már új hét kezdődik, legyen jó és a vége is!
malvinkicska 2021 júl. 18. - 12:34:02 Előzmény mihenike
(930/1119)
Azt olvasni mindenütt nagyon szeretik a Cukorovát attól eltekintve mennek el a főszereplők, több millió néző kíváncsi rájuk. Yilmaz meghalt a 78-as részben kibékültek Demirrel, ő rá bízta a családját a beteg ágyán ha történne vele valami.
mihenike 2021 júl. 18. - 12:24:54 Előzmény zuzuzu777
(929/1119)
szia :) kösziiiiiii

1. pedig azóta már megálmodtam, hogy A.A. felépül és a sérülései miatt meg kell plasztikázni és átplasztikàztatja magát Miránná és visszatér hogy megszerezze Reyyant 🤣🤣🤣🤣🤣
4. arra emlékeztem, h Azat& Gönül összejönnek… meg talán ök a valõságban is férj-feleség….?!?


OFF
A Cukorka tényleg kiborító… vagy inkäbb a tv2 amiért félbehagyta…🤩

Megnézted a Barátok közt befejezö epizodjät? azt még én is meg akarom nézni … 🤓
OFF
malvinkicska 2021 júl. 18. - 08:04:19 Előzmény zuzuzu777
(928/1119)
Régen nem volt ez a török őrület ami most van a FB-on , csak ez folyik szinte az unalomig, a Televisa által készített szappan operák elég jók voltak, de egy idő után olvasni lehetett nem tudtak ők sem sok újat mutatni és kezdte hanyagolni, a néző, pl Fernando Colunga is nagy színész jó sorozatai vannak. A korábbi török sztorik amikkel kezdődött Ezel, Seherezade, Karaday, ezek szórakoztatóak voltak, más témát dolgoztak fel. Mostanság rendőrség tűz, elmebetegség minden változata , lövés, végtelen sok gonosz, sarkos hiteltelen történetek, és ezeknek rengetegen tapsolnak. Legyen szép vasárnapod.
zuzuzu777 2021 júl. 17. - 23:30:50 Előzmény mihenike
(927/1119)
No nézzük mi történt!


[spoiler]1. Már megint ez a szokásos török habitus. Lelövik, haldoklik, de felugrik és beül a kocsiba vezetni! Akkor emlékeztetlek, mert írtam már, de probléma egy szál se!
Tehát: A kórházban vagyunk és A.A. tetőtől talpig bepólyázva. Szultána nagyon félti a fiát, ezért megbeszéli az orvossal, hogy nyilvánítsa halottnak, ő pedig kilopja a kórházból, elmennek a városukba, ahol 27 évig éltek és, ha nem tévedek ezzel ki is írják őket, többet nem jelennek meg!
4. Gönül + Azat = kisbaba majd a vége felé, addig még sok víz.....
6. Nos az a ház, amit az öreg Reymir-nak adna, azt Azatnak ígérte, ezért Dzs. kikel magából és leromboltatja. "Amennyiben a fiamé nem lesz, akkor ne legyen senkié!"
A fiam az egyedüli örökös!
7. Bizony nem okos, ő nem tudja azt, hogy Miránunk a világ legokosabb embere! Pedig az unokája!
8. Pedig te vagy a török szakértő!!! Minden török sorozatban az első összefekvésből baba lesz! (Y. és Harun, de ez majd később, ugye beugrik?)
Költői: mi lenne, ha minden összefekvésről értesítenék a nagyérdeműt???
9. Azize, Azize, ha te tudnád, amit mi már tudunk! Igaz?
10. No most jönnek a fogadalmak, hogy akkor nem is Mirán lesz a bosszú tárgya, hanem a pici! Mind a ketten A. és F. is a picit akarják!
Ez a F. nem egy észkombájn, olyan tedd ide, tedd oda (szerintem az eddigi teljesítményei alapján).


Ide írd a spoileres tartalmat [/spoiler]
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 17. - 22:59:20 Előzmény malvinkicska
(926/1119)
Egyedül ezt az egyet néztem meg, de minek!
Az beugrik, hogy volt valami Paula és Paulina, de nem néztem, mert nekem elveim is vannak! Amennyiben nem szimpatikus valamelyik főszereplő, akkor meg se nézem
Sok olaszt láttam én is, jobbak, és ami a fontos be is fejezik!
Ez a cukorka ki fog készíteni benneteket!
mihenike 2021 júl. 17. - 15:43:33 Előzmény zuzuzu777
(925/1119)
Hercai csütörtök-pentek :) 2 reszt neztem meg egyszerre, remelem mindenre emlekszem :)

1. Aslan lelötte Hazart, Mahfuz pedig Aslant.
Reymir rohannak Hazarral a korhäzba. Mahfuz probälnä menteni Aslant, de Aslan volän möge ül, hogy meneküljön, de mivel teljesen dilinyos es nem figyel oda, belehajt egy kamion es kigyullad az Auto...
- itt lehet, hogy nem figyeltem jol, amikor te irtäl, de eleg rossz börben van Aslan bätyänk, nem ugy nez ki, mint, aki tulelne… de nem emlekszem, rä, hogy irtätok, hogy meghal vagy Sem - de szerintem meg fog halni, mert ramatyul nez ki - közben eltelik egy het, Hazar megy Reymirhez, Aslanert pedig a korhäzban sirdogäl Füsun, Gönül, Azize es Szultän)

2. Hazar elmondja Zehränak, hogy a värosban Reyyan apja. Talälkoznak Mahfuzzal es Zehra elküldi melegebb eghajlatra.

3. Miran nem tudja elfogadni Hazart es toväbbra is öt hibäztatja az anyja haläla miatt, mert amikor H. hazajött a katonasäbol, akkor nem kereste fel D-t, hanem mäsoknak elhitte, hogy beleszeretett Mehmetbe es elhagyta… Igaza van Miranomnam :) mondom en , hogy okos :) :) :)

4. Gönül megkeri Azatot, hogy vigye el öt Reymir kishäzikojähoz, mert bocsänatot akar kerni tölük. (Na Kerem ezek egyre több idöt töltenek együtt)

5. A korhäzban felbukkan Harun es kiderül, hogy Füsun az anyja :) Azizenek leesik az älla es bekerdezi, hogy a te fiad, hogy häzasodhatott be a Sadoglu csalädba? Erre F. lepofozza H-t. Nahät, nahät. Azt hittem, hogy ez a häzassäg is F. ötlete Volt. De kiderült, hogy Aslan es H. az öregläny tudta nelkül talältäk ki ezt a lätszat häzassägot. F. azt akarja, hogy H. väljon el Y-töl.

6. Nasuhank van valamilyen häza, amit Reymirnek akar adni. Ez persze Cihannak nem tetszik, de Szent Azatot nem bäntja a dolog, mert ö nem irigyli Miräntol a vagyont, hiszen Ö a szüleivel nött fel, Miranom pedig ärvakent, ugyhogy nem irigykedik rä. Most, hogy Nasuh es Azat ezt megdumcsiztäk majdnem kicsordult a könnyem :) Azat megmutatja a kepet Haniferöl, amit a szobäjäban talältak… Nasuh meg mindig nem rakja össze a kepe, hogy Azize valojäban az Ö Ayseja…

7. Nasuh elmondja Azatnak, hogy amikor el Volt tünve, mert Azize utän nyomozott, akkor beszelt a kezelöorvosäval is es kiderült, hogy A. egy tüzben megserült es több mütetje Volt es, hogy az arcät is meg kellett müteni, mert a ferje többször megverte… - hogy a fenebe tudott ennek az embernek 3 fiut szülni…??? ez a Szent Azize egy mazochista - Igy Nasuh összerakja, hogy ahhoz a bizonyos tüzhöz Azizenek is Volt köze,de meg mindig nem jut eszebe, hogy esetleg Ö lehet Ayse!!!!! jaaaaaaj ez a Nasuh apo nem olyan okos mint Miranom …

8. Es igen, es igen!!!! egy legyott utän Reyan babät vär!!!!!! - legaläbbis többröl nem eretesitettek a nezöket :) mi csak egyröl tudunk :)

9. Azize megfogadja, hogyha Aslan meghal, akkor azonnal vegez Hazarral.

10. Firat vitte az orvost Reyanhoz, igy tudja, hogy babät vär. Amikor visszaviszi a dokinöt a Korhäzba, akkor gondolta, hogy ränez Aslanra, erre märis kikotyogja, hogy R. terhes… haha :) a kis pletykäs :)
mihenike 2021 júl. 17. - 15:19:04 Előzmény zuzuzu777
(924/1119)
OFF
Sziaaaaa :) igaz, ezt nem nekem irtad, de räharaptam a temära :)
kislänykoromban szerintem lättam az összes Magyarorszägon vetitett sorozatät :) de a Rivälisok egy kicsit kesöbbi sorozata, amikor mär szetplasztikäztatta az arcät es probält negativ szereplöt jätszani (mint läthatjuk nem tul nagy sikerrel…) - illetve szerintem az öregedest Sem tudta elfogadni - na mindegy, a lenyeg, hogy a Rivälisok maga is egy rettenetes sorozat es Gabriela is eröltetett Volt benne :)
A täncos müsorbol körülbelül 2 adäst lättam, mert szämomra nezhetetlen Volt... es szegeny Gaby-neni nagyon faläbu …
A regebbi sorozatatit kislänykent szerettem, de azok mär annyira regiek, hogy manapsäg nem ällnäk meg a helyüket, szoval nem ajänlgatom öket :) :) :) de biztos emlekszel a kultikus Paula es Paulinära, az ikrekre :) Aztän Volt egy mäsik sorozata, amiben szinten Volt neki ikertestvere es Kerem szepen a "jo"-"szendeszüz" meghalt agydagantban, majd megjelent a "rosszeletü" ikertestver es a testvere helyebe lepett es häla a Gaudalupei szüznek a ferfi beleszerett az ikertesoba is :) - micsoda forgatokönyvi csavar :) ök voltak Virginia es Vanessa :)
Reggelig tudnäm irni a mexikoi sorozatos elmenyeimet, de inkäbb räterek a Hercai elemzesere :)
OFF
malvinkicska 2021 júl. 17. - 15:09:55 Előzmény mihenike
(923/1119)
Hála Istenek végeztünk rendbe van most már minden, nagy munka volt, a Cukorova 4-ik évadába már Demir sem lesz, most készülök a 78-as bölümöt megnézni, mert felénk nem volt áram a tegnap egész éjszaka.
mihenike 2021 júl. 17. - 14:48:42 Előzmény malvinkicska
(922/1119)
Szia :) kedves vagy :) köszönjük :) kitartäs a felujitäshoz :) Tudod en meg nem "gyogyultam ki" a törökökböl :) värom a Cukorovät is… :)
malvinkicska 2021 júl. 17. - 09:47:27 Előzmény zuzuzu777
(921/1119)
Szia Gabrielről nekem nincs jó véleményem nem nézem a sorozatait, rengeteg történelmi és más rövid sztorik vannak fent, ahogy az előzőekben írtam. Nekem az olasz sztorik bejönnek, nem egy kaptafára vannak írva, mint a törökök, valami borzalom ez a sok kínzás, amiket írnak egy sorozatban, ami jó azt is elrontják mivel nyújtják. A Cukorova fontos szereplői mennek a sztoriból és még is folytatják, nem értem az ész járásukat.
zuzuzu777 2021 júl. 16. - 23:57:25 Előzmény malvinkicska
(920/1119)
Szia! Most is meleg van, de milyen jól jön a télen is a meleg. Ennél nagyobb bajod ne legyen! Jobban jártál volna, ha januárban szerelnek?

Ez nem a török filmek iránti lelkesedéstől van, mert tudod, hogy mi a véleményem ezekről, voltam más fórumokon is, (sajnos nyomdafestéket nem tűrő válaszok is voltak)de mihenikével valahogy egymásra találtunk. Most ő viszonozza nekem az írásokat, mert bizony el-elfelejtette az ember, hogy mi volt 2 évvel ezelőtt. Ahogy visszaemlékeztet, hát néha a hajamat fogom, hogy Allah, Allah én ezt néztem?
Azt írod, hogy van sok szép sorozat! Nem állítom, hogy nincs, de ki kell fogni!
Tavaly nagyon felkapták Gabriella Spanicot, nem láttam vele semmit, mert első látásra nem szimpatikus, de kíváncsi lettem !Hát az első sorozat, ami elém került, amiben játszott az a RIVÁLISOK volt (most mea culpázok a követői előtt) hát ilyen mű nőt még nem nagyon láttam: azok a mimikák a szájával, (beszéd gyakorlatok) azok a mű mozdulatok.......
Valószínű nem értek hozzá, de ha ilyen egy "világsztár" akkor a világról is megvan a véleményem. Ide írd a spoileres tartalmat

Köszönöm (jük) a jókivánságokat!