5/10
Tintin jún. 22. 23:37:41 5/10
(1/1)
A grafika béna és látszik rajta ,hogy olcsó,Simba mintha összement volna és nala is,rosszak a méretarányok és szánalmas az állatok ábrázolása is az oroszlánkirályhoz képest,pedig az húsz évvel ezelőtt készült és mégis sokkal jobb.A hiénák debilebbek, mint valaha,a krokodil inkább egy nagyra nőtt gyík,mint krokodil,a színezés nulla.
A hangok is rosszak,Kionnak és a többi kölyöknek is inkább felnőtt a hangja,mint gyerek,az énekek is elképesztően bénák,jobb ötlet lett volna,ha egyáltalán nem tesznek bele.
A történet elviselhető,meg alapjáraton nem rossz ötlet,hogy oroszlánőrség meg kiarának van egy öccse is,bár lehetett volna feltüntetni korkülönbséget köztük.De azért az elég beteges,hogy egy kis kölyök akkorát üvölt,hogy minden elrepül tőle és ő minden állatnak tud segíteni,úgy viselkedik ,mint egy felnőtt.
Elvileg a mesének az a célja ,hogy bemutassa az afrikai állatokat de ezt rohadtul nem így kellett volna.
Ha már oroszlánőrség,álljon oroszlánokból és ne mindenféle idióta állatból,mert ez így unalmas és egy fasság.Azok a legjobb részek,ahol még Kion a családjával van és velük kalandozik meg amikor mufasával beszélget,a többi nem jó.
A legidegesítőbb a kis pattogi és bunkó bunga,akit valamiért szintén pumbáék neveltek fel.Tiszteletlen és egy szemétláda.
De a többi oroszlánőrség tag se sikerült szuperül,elég csapnivalóak.Emellett kiara viselkedése is sokat változott az eredetihez képest , nem a régi.Simba és nala nagyon keveset szerepel,de talán jobb is így.
Összesítve láttam én már ennél jobbat is,az Oroszlánkirály nyomába soha nem fog érni.Még csak az első évadot láttam,majd ha lesz kedvem, megnézem a másodikat is,de legalább az alapsztorik jók.
Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!