cherry baby 2008 nov. 13. - 07:32:20
(326/786)
tegnap reggel, egy teherautó megállt elõttünk. kiszállt a sofõr, elment a büfébe. jön egy piros suzuki, kiugrik belõle egy cigány gyerek. suzuki tovább megy, kb 100m-t és megáll. cigány, felmászik a teherautóra, kifeszíti az ajtót és már viszi is a kabátot. futva magára is veszi, meg ne fázzon, és beugrik a suzukiba, elhajtanak.

ezek nyomták fel nálunk az összes lakást, az összes autót. karácsonykor elkapták õket, ezidáig bent voltak. Teszem hozzá, tõlem semmit nem vitt el, egyrészt mert nincs mit, másrészt, meghallottam, hogy valaki motoz és elzavartam. a barátnõméktõl egy halom "apró" dolgot elvittek. aranyat, karórákat, mp3, mp4. dvd lemezeket. és még tönkre is tették a bútorokat. És ez csak egy lakás volt. Több milliós károkat csináltak, és kaptak néhány hónapot????? milyen világban élünk????
cherry baby 2008 nov. 13. - 07:27:25
(325/786)
de. mi tudjuk, hogy mi folyik. egymás ellen uszítás.
cherry baby 2008 nov. 13. - 07:24:29 Előzmény Miki1900
(324/786)
meg se kérdezik tõlük, tudnak-e olvasni... merthogy a számítógép kezeléshez ez a minimum....
offtopic
Heathcliff 2008 nov. 13. - 00:34:10
(323/786)
Legyen neked a te hited szerint :)
Wermin 2008 nov. 12. - 23:17:55
(322/786)
Szerintem példát kellene vennünk Japánról.
Legyen magyarország is szigetország !!!
offtopic
feketevipera 2008 nov. 12. - 22:42:27
(321/786)
Ami még kimaradt:

Látom, itt is folyik egymás marása. Asszem, senki nem veszi észre, hogy ezt szándékosan gerjesztik felülrõl, miközben országunk szép csendesen elvérzik. "Két civakodó között a harmadik örül." És hogy ki is a harmadik? Azt mindenki döntse el maga. Miközben balról jön az orbánozás, jobbról a fletózás, aközben odafent eladják/ellopják az országot. Meg tudja mondani valaki, hogy hol vannak a nagy múltú gyáraink, a földjeink? Jobb esetben hazai tulajdonban, csak éppenséggel vadkapitalisták kezén. Rosszabb esetben a külföldiek tulajdonában, vagy esetleg teljesen tönkrementek, mert sokkal jobb pl. a kínai ruha, mint a magyar. De persze sokkal jobb feldobni egy olyan témát, hogy "ki ásta ki Kádárékat". Mennyi mindenrõl el lehet terelni a figyelmet egy ilyen mûbalhéval...

Hogy ki a baloldali és ki a jobboldali? Hmmm... A fidesz elvileg jobboldalról indult, de mostanában inkább a 19. századi liberalizmus érvrendszere és elvei felé hajlik. Hogy az MSZP baloldali? Akkor törõdne is az emberekkel, de így max. rákosistának tudom nevezni. A vezetõirõl pedig csak annyit, hogy ritka köpönyegforgató társaság. 20 éve még éltették Kádárt és a szocializmust, most pedig a legvadabb kapitalistákon is túltesznek. Szegény Kádár, ha ezt látná...
MDF... Hát igen... Az országot tönkretevõ egyik párt. Mindig ahhoz húz, akitõl koncot remél. A "gengszterváltás" környékén sok sunyiságot elkövettek (pl. a megélhetési bûnözés engedélyezése, a kommunisták felelõsségre vonásának elvetése), élükön Antall Józseffel. Hogy õ miért nem szimpi nekem? Azért, mert szerintem nem volt felelõs gondolkodó. Tudta, hogy nem sok ideje van hátra, az országgal pedig lesz, ami lesz. SZDSZ? Az országot tönkretevõ másik párt (1990-94). Az õ történetük is érdekes. A szadeszes "családban" voltak érdekes felmenõk (Bauer apuka, Petõ apuka), a leszármazottak aztán szembefordultak a kommunizmussal. 94 után a véresszájú antikomcsikból hirtelen emeszpébarát társaság lett. Aztán otthagyták Gy. F.-et, mintha nekik semmi közük nem lenne az utóbbi 6 év katasztrófájához. A hülye nép pedig el is felejtett mindent, amit produkáltak, a vizitdíjjal, széfekkel együtt.

Ja és hogy kire fogok szavazni? Jöjjön a Jobbik...
offtopic
feketevipera 2008 nov. 12. - 22:07:28
(320/786)
Sajna az országban alapvetõ tévedéseket hagytak elurakodni (szándékosan?). Az egyik az, hogy az árpádsávos lobogó nyilas zászló. Nos, ez nem igaz. Ez történelmi jelképeink egyike, amire büszkének kellene lennünk. A másik tévedés az, hogy radikalizmus="fasizmus". Aki egy kicsit is járatos a magyar nép történetében, az tudja, hogy Magyarországon sosem volt fasizmus (max. a Kratkij kurszon nevelõdött emberek tudatában), "csak" náci típusú pártok voltak, fasiszta típusúak sohasem. Itt van annak a problémája is, hogy sokak szemében nacionalizmus=sovinizmus. Ma Magyarországon nem igazán lehet büszke senki arra, hogy magyar, mert ha ezt hangoztatja, akkor lefasisztázzák. Az egészséges nacionalizmus nem lenne baj (pl. megismerni a történelmünket, õseink életét, szokásait stb.). Ez nem összekeverendõ a sovinizmussal, amire most a Felvidéken sajnos újabb példákat látunk.
Aztán vannak még egyéb különös dolgok is, többé-kevésbé a témához tartozóan. Még máig sem illik arról beszélni, hogy a kommunisták (akik között igen nagy számban képviseltette magát a zsidóság) miért úszhatták meg büntetés nélkül a "rendszerváltást". Miért maradhatott életben Péter Gábor? És még a vagyonát sem kobozták el. Furcsamód úgy érzem, hogy a magyar nép mintha toleránsabb lenne a "baloldali" bûnök elkövetése iránt. Részletesebben kifejtve: Szálasiékat pitty-putty kivégezték (nem védeni akarom a nyilasokat, félreértés ne essék), viszont a kommunista bûnözõk mind életben maradtak (Szamuely Tibor, Rákosi, Péter Gábor stb.), és a "rendszerváltást" követõen sem nagyon alakult ki hiányérzet a megtorlatlanul maradt bûnök miatt. Most "hirtelen felindulásból" ennyit tudtam hozzátenni a dolgokhoz.
offtopic
Heathcliff 2008 nov. 12. - 21:40:52 Előzmény Miki1900
(319/786)
:) Elõbb szavaztam, azután olvastam. egyébként már ne is haragudj, de ez semmit sem befolyásolt volna. Mindegyik magyar párt, és a "zsidó identitású" emberek is MAGYAR emberek. Kész, ezt kell tudnia mindenkinek, NEKIK ÉS NEKED IS. És azzal van baj, akinek ez fáj. Mármint, ha a "zsidó identitású" ember kikéri magának az árpádsávos lobogót, PEDIG AZ AZ Õ NEMZETI JELKÉPE!!!! Hiszen õ is MAGYAR! És azokkal is, akik nem tekintik õket magyarnak. Hát akkor micsodák? Magyar az anyanyelvük, nem héber, ugyebár. Magyarországon élnek, és se a vallás, se a genetika, se a Jóisten nem köti õket Izraelhez. Még Popper Péter is azt tanítja, hogy HAMIS TANÍTÓ az, aki valakit arra biztat, hogy a szülõföldje kultúrája helyett egy teljesen idegen kultúrához kötõdjön!!!! Tehát ennek alapján hamis tanító Németh Sándor (Hit Gyülekezet), a krisnások és nem sorolom tovább...
Ez persze nem jelenti azt, hogy valaki nem lehet pl. buddhista vagy nem karatézhat vagy nem költözhet el Ausztráliába...Popper mást mond: azt mondja: mindenkinek kötõdnie kell a szülõföldje kultúrájához, mert nem véletlenül született oda Aki mást tanít, az hamis tanító, azt "ott köll hagyni" - így mondta, egymás után többször is, kinézve szemüvege mögül.
Igaza van.
offtopic
efes 2008 nov. 12. - 21:24:44
(318/786)
Íme, itt van az újabb két lábon járó bizonyíték arra, mekkora hiba volt bezárni a "Lipótot"...
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 21:05:02 Előzmény Rebbeka
(317/786)
"alacsony iskolazottsagu szerencsetlenek"
kik? a magyar gárda meg a nemzetõrség? mert akkor olyan nagyot tévedsz
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:59:22 Előzmény Heathcliff
(316/786)
ezek után most irigyellek a türelmedért. egy ilyen hozzászólás után. hiába. ez azt hiszi a kommunisták mind meghaltak 1990-ben. és aki meg életbe maradt az "SAJTÓSZABDSÁG GERONIMO" felkiáltással hirtelen megváltozott! azt hiszi, hogy aki 30 éven keresztül lopja, pazarolja az állam pénzét pl gyenesei. az most hirtelen megváltozik. pl kaposváron 4-5 eljárás megy párhuzamosan gyenesei ellen, de ezek nincsenek ám az országos médiában! ezt õ nem tudja! Ó ,mekkora kásoz van itt! ez azt hiszi a Jobbik a legrosszabb!
és ami alegrosszabb: ezekbõl értelmes emberek leszenk elvileg! értelmiségiek! (tehát értelmiségi fogyatékosok)
offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 12. - 20:57:49
(315/786)
"Eltûnik, az ÉRTELEM, az idegek harca ez..."

A fenti Omega-idézet manifesztálódik, nem kissé szélsõségesen, ha valaki a Dörmögõ dömötörbõl szerzi a bombabiztos információit és annak alapján alakítja ki "véleményét"...
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:55:22 Előzmény Obránszky Ármin
(314/786)
nem Morvai uszít! Ó! te ...
nem õ uszít! hát tényleg nem veszed észre? te mindent megeszel amit a média tálal neked? tán még indexet, és Ést is olvasol? Ó! naygon el vayg tévedve.
nem hallottál a 3E módszerrõl sem, rendszerváltást tanultál már? ó. de sokat kell még téged javítani, h jó legyél, pesti.
egy teljes agymosást végeznek, hol a doku filmekben olyanokat mondanak kanadai történészek szájába adva a jól megírt propagandát, hogy trianont teljesen megérdemelték a magyarok. (ez az mtv-n ment le).
mindenki leszólja a Morvait! a média "balliberális" kommunista kézben van! 20:1 arányvban vannak a "bal"-és jobb médiák! csak atöbbség igyekszik fenntartani a függetlennség látszatát, mint az elmebeteg gyenesei, és Tarlós is így kezdte. ezek mind sárosak.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:47:19 Előzmény Obránszky Ármin
(313/786)
"ma Magyarországon kizárólag a szélsõjobbhoz tartozó, illetve velük szimpatizáló csoportok lobogtatnak a nyilt utcán ilyen zászlót. "

"az ÖSSZES zsidó kommunista". még mindig nem tûnik fel? én nem hiszem ezt, már írtam. én se láttam még különcöket, de hiszem hogy vannak a zsidók között értelmesek és kommunitsta elítélõk.
a szélsõjobb az a náci, fasiszta.
a radikális meg aki változtatni akar. ne keverd már többször kérdeztem, h mi neked a szélsõjobb, nem válaszoltál, pedig indokolt kérdezni, mikor még a cionimust sem tudod.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:42:00 Előzmény hecsedli
(312/786)
Jánosi György (MSZP)-rõl holbvan hír? és mit akart az új himusszal???
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:39:27 Előzmény hecsedli
(311/786)
mohácsi viktória (szdsz, ep-képv) uszít, amikor azt mondja a Roma magazinban és a Szólás szabadságában, h "rasszista alapú sorozatgyilkosságok vannak Magyarországon" a cigányok ellen. és hajtogatja, h vannak bízonyítékai. (azt senki nem kérdezi h mik azok).
de a cigány elnök, tán kolompár orbán, meg azt mondta a Roma magazinban az m1-en, hogy a cigányok készüljenek fel, ha bedobnak molotov-koktélokat az ablakukok, és nehogy felkeljenek, mert lelõhetik õket, inkább kiabáljanak a szomszédért, h hozzon segítséget. így szabályosan elmondja nekik! most eg yilyen, hogy finom legyen oktatásban elmaradt rétegben ez olaj a tûzre! még a végén a cigányok fognak minket jobban utálni, ha lopnak a kertünkbõl (ahogy a naplós eset is ezt mutatta). na ezek a cigányok se fognak a jobbikra szavazni.
inkább az szdsz-re, akik adnak nekik számítógépeket úgy hogy elõtte meg sem kérdezik van-e neked áramod? mert elõfordult az már..!
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:24:54 Előzmény Obránszky Ármin
(310/786)
hát vidéken nincsenek álliberális eszmék, úgyhogy tán nem lenne hátrányodra, ha nem kezelnél lekezelõen.

rettegni nem kell, de hadd meséljek neked a rettegõkrõl: Drábik dr. írta, hogy annak idején mikro kint volt new yorkban elment zsidó magyarok gyûlésére. ott voltak, összegyûltek a magyar emigráns zsidók, és egyikük felvetette, hogy a gyûlés elején énekeljékel a magyar himnuszt együtt. erre az egyik zsidó azt mondta, h ne énekeljék el, mert az õ szüleit a himnusz szavaira lõtték a Dunába. erre megszólalt a másik zsidó:"de mi köze van a himnuszhoz a nyilasoknak?" és ekkor két táborra szakadt a zsidók véleménye. egyik, akik el akarták énekelni, másik akik nem. aznap nem sikerült elénekelni a maygar himnuszt. ekkor megszólalt egy idõs zsidó nõ Drábiknak mondta: látod János, ez a különbség a zsidó magyar és a magyar zsidó között.

ezeknek mond6sz akármit, õk mindig félni fognak, és azt akarják, h mindenki értse meg õket, és utálják a náczikat. jobboldalt, patriótát, zászlókat stb. mert zsidógyilkost látnak bennük. és akkor még az antiszemitizmus okairól nem is beszéltünk. nem beszéltünk a kazár birodalomról,cionizmusról, Arthur Köszlerrõl: a tizenharmadik törzsrõl,holokauszt túlzásról és iparról, a nacionalizmus szó befeketítésérõl, hazaszeretet, nevelés, vallás, polgári csoportok, civilkurázsi, közös kollektív tudat kiirtásáról a kommunista években.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:14:39 Előzmény kgyuri0
(309/786)
jó, de te egy ***moderálva*** alak vagy.
hát akkor fejtsd ki okoska, mi a tautológia. én megadom az esélyt, h olyat próbálj mondani, amit nem tudok.
2. a vitában nem mesélni kell élettörténetet. azt próbálom kideríteni, h h vannak olyan emberek akik azt mondják a Vona Gáborra, h fasiszta.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:10:25 Előzmény Obránszky Ármin
(308/786)
én egy igen, nemes választ kérdeztem. mindegy, egy kicsivel kevesebb információt kértem, de ismerlek már.
mint mondtam: Németországból sok zsidó jött be. de ez lényegtelen, csak gondoltam elég már a kioktató stílusból.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 12. - 20:00:27 Előzmény Heathcliff
(307/786)
ni. hát hogy szavaz az szdsz-re aki olvassa a tizenharmadik törzset?