6/10
Filmekreceptre okt. 17. 16:07:58 6/10
(1/1)
A film első szakasza igazán szórakoztató, amíg várnak az ünnepeltre, aki 2-3 órás szépítkezés nélkül ki sem teszi a lábát az utcára, a fiúk kemény, de kedves csipkelődéssel töltik az időt. Szinte mi is szívesen elvegyülnénk a színpompás forgatagban.

Aztán a fiúk közé keveredik egy mit sem sejtő heteró férfi, ezért a buli kicsit belassul, mert a házigazda megkéri őket, hogy viselkedjenek normálisan, affektálás és risza nélkül. Amikor pedig az eső elmossa a bulit, és a királyként viselkedő ünnepelt is megjelenik, akkor a csipkelődés egyre élesebb szócsatákba vált át. Minden szereplő megkapja a maga 10 percét, hogy egy telefonálós játék közben kiderüljenek a legmélyebb titkai.


Ez már kevésbé volt szórakoztató, valódi dráma alakul ki. A filmben nem csak valami meleg szubkultúrát ismerhetünk meg, mert a szereplők levetik álarcukat és kimondják azokat az emberi dolgokat, amikkel mindannyian küzdünk, de a hétköznapok során tilos kimondani. Érdemes megnézni, de szerintem túl hosszúra nyújtották a filmet.