6/10
c p 2021 dec. 17. - 21:45:06 6/10
(3/3)
Lehetett volna jó! Lehetett volna egy jó kis feminista film! ... és a végső "nagy" fordulat alapján talán olyasminek is szánták.

Kár, hogy ennek elérésére mindössze annyit tettek, hogy az összes férfi szereplő szimplán kretén. És pont ezáltal veszíti el a film azt az élét, hogy most a lányok játszanak macska-egér játékot a s*ggfej srácokkal. Mert könyörgöm: ezekkel? Ezekkel a nyomorultakkal elbánni? Hát szabad ilyet? :D Ennek nincs sportértéke.

Érthetetlen. Vagy inkább csak egy sima horror-paródia? De annak meg túl komolyan veszi magát. Mertmivelhogykéremszépen: a film végén még - szó szerint lépésről-lépésre - meg is beszélik a szereplők, hogy mit láttunk. Külön-külön, akkurátusan egyenként kitérve az őrületesen-mellbeb@szós(nak szánt) csavarok fejtegetésére. :D

Az egész valahogy egy naív, ártatlan, jumpscare-mentes, belépőszintű horror filmecske érzetét kelti, ugyanakkor egy béna tákolmány, mert a szereplők nem életszerűek és ostobák, hülyeségeket beszélnek, film megjelenése pedig nevetségesen olcsó és primitív (a szörny! a köd! a tűz!).

Mégis becsülendő benne, hogy nem akarja mindenáron a frászt hozni az emberre, jobbára csak esetlenül ijesztget. Viszont nincs benne a manapság divatos gore/belezés/vérbentocsogás és a B-kategóriás filmekkel ellentétben kimaradt belőle a női test öncélú mutogatása is.

Ez utóbbiak miatt és azért, mert szerintem lenne érdemi mondanivalója (az már más kérdés, hogy annál sz*rabb, hogy érthetően el tudja mondani) rádobom a 6 csillagot... Szégyen ide - szégyen oda. :)
5/10
danek87 2020 dec. 30. - 20:53:58 5/10
(2/3)
A film 2/3-ad része egy Home invasion thrillerszerűség,az utolsó 1/3-ad megy át horrorba.Nem lehetett nagy a költségvetés ugyanis gore szinte alig és a "rém" látványából se kapunk sokat.Kategóriájában több a jobb darab viszont ahova kifut a film az utolsó csavar egész jó lett,legalábbis én hasonló fordulatot még nem láttam, így jóindulattal 10/4,5
1/10
slim69 2020 szept. 14. - 23:19:02 1/10
(1/3)
Ócska szar unalmas.