1/10
Owl 2017 jan. 29. - 19:47:50 1/10
(5/5)
A lényeg alant, hosszan kifejtve elolvasható, senkinek nem ajánlom! 38 perc után jöttem rá, hogy hiába is várom az akciót, csak kamerarángatást, kép villogtatást és zoomolásokat kapok.
Attila G. 2013 jún. 03. - 21:56:59 Előzmény KPeter1980
(4/5)
Azért egy SPOILER-t nyugodtan odaírhattál volna; mielõtt elkezded szóról-szóra leírni a filmet. Hátha valaki megnézné.
Mondjuk az valószínûleg nem én leszek. Mert bár terveztem, hogy adok neki egy esélyt; annak ellenére, hogy az elsõ részt rühelltem. De szerintem is élvezhetetlen. Hogy ez azért van-e, mert mittomén mennyit lekéstem az elejébõl, azt nem tudom; de más filmeknél nem feltétlenül szokott zavarni, ha lemaradok. Ez viszont...
Viszont a leírásod valahogy még szárazabbá tette az egészet. Hmm.
Egyébként érdekes, hogy 3. része is van, már nem Wesley Snipes-szal. Minek?
giba 2009 márc. 22. - 15:13:34
(3/5)
Hát, én elkezdtem nézni. Kb. 10 percet bírtam.... Ocsmány szar! Nézhetetlen!!!!!!!!!!
1/10
KPeter1980 2008 nov. 02. - 16:39:08 1/10
(2/5)
Én sem vagyok az, de egyszerûen nem értem, hogy 1. ki adott erre pénzt, 2. hogy vették rá Snipes-ot, 3. hogy születhet 2008-ban egy ennyire gyenge és idegesítõen amatõr film.
Az operatõrt és a vágót nem minõsíteném, élvezhetetlen volt, sõt idegesítõ, ahogy fölösleges jeleneteket próbáltak úgy feldobni, hogy ráközelítettek, meg villogtak a képkockák egymás után. No meg azokról az idegtépõ emlékezõs jelenetekrõl ne is beszéljünk, amibõl majdnem több volt, mint magából a fõcselekménybõl.
***SPOILER PÓTOLVA***
A sztori nevetséges, erõltetett, sokszor összefüggéstelen és leegyszerûsített, ami nagyon idegesítõ. Minden "gagyi film klisé" megtalálható ebben a 1,5 óra silányságban: megölt kiképzõmester - bosszú; mimikát nem alkalmazó és nem is ismerõ, mindig kemény fõszereplõ; csini jókislány, aki aztán gonosz lesz (az utolsó jelenetet azért nem érdemelte meg, azt sem igazán értettem); gonosz és cseles politikusok; félhomályban "verekedés", ami inkább tánc; értelmetlen verekedõs jelenetek (pl. benzinkúton mobilos); luxuslakásban élõ menõ hacker-ek, akiket aztán végképp értelmetlenül legyilkolásznak persze a csúnya fiúk; a gonoszok és a legfõbb állami biztonsági szervezetek érthetetlen összekeveredése; van aztán még gonosz és hûdekegyetlen fõgonosz, aki alig tûnik fel a filmben; ja és persze van filozofálgatás, Kambodzsa-i sztorik tanmesévé átalakítása, és persze majdnem heppiend. És végig nem tudtam kibogózni, hogy a hõs fõszereplõt ugyan ki fizeti ezért a munkáért és igazából ki is a megbízója, mert olyan gyakran váltott, hogy a fene se tudta már követni. Meg az idegességtõl már nem is akatam szerintem. :-)
A borítón ez volt: "...aztán csak akció, akció és még több akció".
Nos, ez a mondat nem kicsit túloz.
Szóval a filmet kizárólag azért szenvedtük végig (néha-néha belepörgetve azért), mert fizettünk a tékásnak. :-)
Kerüljétek el, nagggyon messzirõl ezt a "filmet".
2/10
Gyuri04 2008 szept. 08. - 08:28:30 2/10
(1/5)
Nem vagyok egy nagy Wesley Snipes rajongó,de a Harc mestere 1,tetszett.Ez a második rész nagyon el lett rontva!Sötétben játszódnak az akció jelenetek,fel van gyorsítva az egész,sok a hiba a filmben,nem hiteles a történet,egyszóval gagyi a film.Többre tartottam Wesley-t Seagal-nál,és Van damme-nál,de már nem vagyok benne biztos hogy jobb színész..