5/10
India243 2016 júl. 29. - 14:55:47 5/10 Előzmény boom48
(8/8)
Figyelj csak, ilyen hülyeséget ne írjál, hogy

"A "pro-life" egy fundamentalista-keresztény mozgalom, aminek a tagjai arról híresek hogy szó szerint legyilkolják az abortuszklinikák munkatársait."

oké?! A legtöbb abortuszt ellenzõ rohadtul elítéli az ilyen szélsõségeseket, ahogy én is. "Pro life" alatt azt értjük, aki gyilkosságnak tartja az abortuszt, de ez nem azt jelenti, hogy a 99,9% százalékuk lövöldözéssel akarna küzdeni ellene. Ami a filmet illeti, mint horrorfilm, színvonalas, alkalmas arra, hogy a nézõben félelmet keltsen, ezért 9 pontot adnék rá, ennek ellenére az abortuszpárti mondanivaló miatt 5-öt adok. Ez egy kitalált történet, igen baszki, ha egy fura minotaurusz szerû lény megerõszakolna egy lányt, azt el kéne vetetni, de ilyen lények a valóságban nem léteznek, úgyhogy ha a rendezõ célja a nézõ ijesztegetése mellett az is volt, hogy az abortusz helyességét sugallja, akkor azt legalább ne egy ilyen fikció mentén tegye...10/5
boom48 2014 szept. 07. - 22:07:10 Előzmény Szissssz
(7/8)
"Nincs értelme" - hozzátéve hogy a MAGYAR CÍMADÁSSAL.

Valójában ez egy remek történet, bár itt nem jön át elõször a megsemmisítõen rossz címadás miatt - szándékosen nem fordítást mondok, mert nem az -, másfelõl mert ez tipikusan amerikai probléma.

Most pénteken elolvastam a képernyõn az angol eredeti címet, és hirtelen leesett mi valójában a történet.

A "pro-life" egy fundamentalista-keresztény mozgalom, aminek a tagjai arról híresek hogy szó szerint legyilkolják az abortuszklinikák munkatársait.

Enneka novellának a témája hogy ezek a vallási indíttatású õrültek még a Sátán Gyeremkét, az Ómen Damienjét sem engednék elvetetetni, és hagynák felnõni, hiába evidens hogy vannak esetek amikor az abortusz teljes mértékben a legjobb választás mindenkinek.
1/10
Szissssz 2014 jún. 12. - 16:39:16 1/10
(6/8)
"Ennek nincs semmi értelme!" mondá a filmben az egyik fõszereplõ.
Nos, meg kell mondjam ezzel én is tökéletesen egyet értek. :-D. Ekkora bõdületes baromságot rég (és szerencsére ritkán) láttam. - 20000 pont!
Nulla történet, nulla színészi alakítás, nulla feszültség, ami jellemzi ezt a majd' egy órás borzalmat.
Ja, kérem és ha ez még nem lenne elég az ember fiának,akarom mondani lányának, tetejében még oltári gusztustalan és gagyi is! Csak szájtátva ámulok és bámulok én is!
kabalababa9 2013 okt. 07. - 01:34:12
(5/8)
Hát igen, van akit még átverhetnek a "nagy rendezõ" nevével, de tapasztalatom szerint, a mûvei már évtizedek óta nem érnek 1 fillért sem...
1/10
rosa.love 2013 okt. 05. - 22:42:13 1/10
(4/8)
Úristen, a szemem, az agyam! Ekkora gagyi, bõdületes marhaságot ritkán láttam az utóbbi idõben a képernyõn manifesztálódni! Nem is tudom, mit emeljek ki...spoiler! ....szóval megtudjuk, hogy a kiscsajt múlt szombaton felcsinálta a Sátán, és egy hét alatt akkorára fejlõdött az ivadék, hogy mindjárt megszületik. Ez meg is történik, közben a csaj p.nájából azért spriccel némi savat az orvos szemébe (HÁ!), aztán csak annyit látunk, hogy egy kifejlett folyami rák szerû izé dugja ki a csápjait a csaj lábai közül. A fej-tor-potroh helyén egy csecsemõ torzója van, jah, nagyon ijesztõ. Amúgy a csaj azért ment a klinikára eredetileg, hogy megölesse a magzatot. A csaj apja hangokat hall, egy Sátán-Darth Vader keveréke öblös bariton hang azt suttogja neki h "vééédd meg a gyerekeeet", ebbõl a faszi leszûri hogy nyilván ISTEN szólt hozzá.Nem ám a sátán, nem. Úgyhogy ezerrel próbálja megakadályozni az abortuszt, egy különösen béna és borzalmas jelenetben ennek érdekében egy útjába álló férfi orvoson õ maga végez abortuszt oly módon, hogy vág rajta egy lyukat és azzal a szívócsõvel módszeresen kiporszívózza az orvos belsõszerveit. Nyamm. A film tetõpontja-amin már visítva röhögtem- amikor a klinika padlója szétreped és elõbújik a Szupersátáááán, az ivadék apja. A kiscsaj kinyírja a ráklábú sátáncsecsemõt, erre a Gigasátán egy megható jelenet keretében ölébe veszi a magzatot és az ajtón távozik. "Meglett Isten akarata"-nyugtázza a csaj.
Én meg csak ülök és hápogok, hogy DAFAQ?! :D Ki a fene ad egyáltalán pénzt az ilyen filmekre???:D Zéró nulla negatív végtelen csillag!!!!
1/10
laci123awdf 2013 okt. 04. - 23:43:43 1/10 Előzmény zs9302
(3/8)
Ez valami szörnyen gyenge rész...
10/10
zs9302 2010 aug. 09. - 13:55:10 10/10
(2/8)
Eddig az évad legjobb része. Elég jó, hát nem tudok rá mást mondani. Bár a sztori a Gyilkos áldás egyfajta változata tulajdonképp. 10 pont (már csak az átlag miatt is)
pite40 2008 febr. 02. - 20:13:50
(1/8)
Na mi van most?Lehet hogy már láttam,ha az amire gondolok akkor meg éri nézni.