stampo 2010 aug. 16. - 00:21:27 Előzmény ibacs
(15/15)
"Húsvéti holoszeánsz..." Agyadnál vagy?
OFF Bocs, de a filmhez is hozzászólok: jól indul, aztán lapossá válik. Másodszor is megnéztem, hátha elsõre valamit nem vettem észre, de nem lett jobb a véleményem.
perry 2010 ápr. 03. - 14:59:28
(14/15)
Az egy percig ne zavarjon, hogy a filmen keresztény ember drámája zajlik.
offtopic
falimano 2010 ápr. 03. - 11:28:42
(13/15)
A UPC-s problémára annyit mondok hogy video DVD meg tunner nem megy egyszerre és tényleg "dugással" ;-) megy el a napod.
Nem baj ha itt beszélitek meg az ilyet mert más is okul belõle bár tényleg nem kapcsolódik s filmhez.
Én dolgoztam a UPC-nél tényleg el tudok képzelni sok mindent róluk de ha valaki veszi a fáradságot és megpróbálja megérteni miért is tesznek vmit lehet elégedettebb lesz a szolgáltatással és nem is biztos hogy az elsõ ember fejét kell leordítani aki felveszi a telefont vagy ügyfélszolgálatban mert õ aztán semmirõl sem tehet.
Bocs de ezt muszáj volt elmondanom
ibacs 2010 ápr. 03. - 09:46:30
(12/15)
Húsvéti holoszeánsz...

Na, de ez a rabbi legalább megmondja a frankót:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt3dZzifFok
nittababa 2009 szept. 28. - 14:36:01 Előzmény feeco
(11/15)
Egyetértek feeco-val!
offtopic
Ezüstliliom 2009 febr. 08. - 21:39:19
(10/15)
Azóta sem mertem bevinni a szervizbe.:(
pozsizsuzsi 2009 febr. 08. - 12:06:40 Előzmény Ezüstliliom
(9/15)
Jajajajajaj... És mi történt késõbb a ketyerével/rögzített anyaggal?
offtopic
Vágyvillamosa 2008 nov. 05. - 21:41:28 Előzmény feeco
(8/15)
feeco-val kell egyetértsek, mert ez nem az a fórum, ahol ilyesmit kell megbeszélni, ráadásul szépen elõ is jött a mûszaki analfabétizmus. :)

Amúgy én felvettem a filmet merevlemezre, meg is néztem, és mivel tetszett, át is másoltam DVD-re.

Nekem különösen azok a részek jöttek be, ahol az abbé és a náci tiszt valláselméleti dolgokról értekeznek.

Üdv minden filmmûvészetet kedvelõ embernek!
offtopic
Ezüstliliom 2008 nov. 04. - 23:39:25 Előzmény atleta
(7/15)
"Amugy halal a videora meg a kazettakra, hasznaljon mindenki DVR-t, rogzitsetek az adasokat merevlemezre, eljenek a bitek! :)"

Ühüm. Aztán úgy járnak, mint én: felvettem a merevlemezre a Miért éppen Alaszka? rengeteg részét, de elromlott a DVD-m, és nem hajlandó kiírni DVD-re. Most ott tartok, hogy van egy teli merevlemezem, és a szerviz nem garantálja, hogy ha beviszem javíttatni, nem törlõdik az egész.:/
feeco 2008 nov. 03. - 14:19:18 Előzmény atleta
(6/15)
ezt a sok magasröptû ökörséget leírhattátok volna OFF-ban is.. gondoltam megtudhatok valamit a filmrõl..
atleta 2008 nov. 03. - 01:57:47
(5/15)
> Nem tudom melyik szolgaltatonal fizetsz elo a kabel TV-re, de a UPC
> megszuntette a video csatornat.

Nem piszkalni akarlak, de ennek igy se fule, se farka. Szerintem hivj ki egy TV szerelot, az majd osszedugdos neked mindent ugy, hogy mukodjon. Az UPC-nek semmi koze semmifele 'video csatornahoz'.

> Akinek regi TV-je vagy videoja van az nem tud sem felvenni, sem lejatszani,

Gondolom arrol van szo, hogy a videot es a TV-t antenna kabellel kotod ossze. Ilyenkor a video jele egy megadott csatornan foghato a TV-n, es gondolom erre a csatornara pakolt valami programot az UPC, de megszuntetni nem szuntetett meg semmit.

> mert csak scar kabellel mukodik. De azt hozza kell tennem, hogy csak azt

SCART.

> a musort lehet felvenni amit eppen nezel a TV-n. Magyarul a scar
> csatlakozasal nem lehet elkuloniteni a videot a tv-tol ugy ahogy akkor

Ez igy nem igaz. Antenna kabel menjen a videoba, a videobol egy ugyanilyen kabel a TV-be, plusz egy scart a TV bemeneti csatlakozojara (es nem az in/out-ra), es akkor nem lesz problema. De mondom, egy TV szerelo szerintem 2-3e Ft-ert osszedugdossa neked.

> amikor meg sima antennaval tudtad a videot hasznalni a tv-tol
> fuggetlenitve.

A ket dolognak semmi koze egymashoz. A video kepenek az antenna kabelen valo atkuldese osregi es elavult modszer, azokhoz a TV-khez lett kitalalva, amiken nincs kulon ilyen celu bemenet. Ilyet szerintem jo 15-20 eve nem gyartanak.

> Arrol mar nem is beszelek, miota ez a helyzet, ha DVD-t akarunk nezni
> allandoan cserelgetni kell a scar kabelt a video es DVD kozott, mert
> hiaba kotottuk ossze a kettot scar-ral hang van de kep nincs,
> pedig Sony DVD-k van es nem is regi.

Az is eleg altalanos, hogy egy TV-n ket scart-os bemenet legyen. Az egyik altalaban csak bemenet, a masik bemenet/kimenet. (Ez utobbinal kell vigyazni, nem erdemes a videora kotni, mert akkor tenyleg elofordulhet, hogy esetleg eszre sem veszed, es a TV tunerenek a jelet rogzited - ha a videonal a forras A/V-re van allitva. Az pedig eleg bosszanto: elinditod a felvetelt, aztan elkapcsolod a TV-t, es mar el is szurtal mindent.)

Amugy halal a videora meg a kazettakra, hasznaljon mindenki DVR-t, rogzitsetek az adasokat merevlemezre, eljenek a bitek! :)
10/10
Rebbeka 2008 nov. 02. - 22:53:16 10/10
(4/15)
Nem tudom melyik szolgaltatonal fizetsz elo a kabel TV-re, de a UPC megszuntette a video csatornat. (mellesleg leveleztem errol a hirkozlesi felugyeloseggel: kozoltek, annyira keves a csatorna sav, hogy barmelyik szolgaltato megszuntetheti barmikor). Akinek regi TV-je vagy videoja van az nem tud sem felvenni, sem lejatszani, mert csak scar kabellel mukodik. De azt hozza kell tennem, hogy csak azt a musort lehet felvenni amit eppen nezel a TV-n. Magyarul a scar csatlakozasal nem lehet elkuloniteni a videot a tv-tol ugy ahogy akkor amikor meg sima antennaval tudtad a videot hasznalni a tv-tol fuggetlenitve. Remelem eleg erthetoen elmagyaraztam. Arrol mar nem is beszelek, miota ez a helyzet, ha DVD-t akarunk nezni allandoan cserelgetni kell a scar kabelt a video es DVD kozott, mert hiaba kotottuk ossze a kettot scar-ral hang van de kep nincs, pedig Sony DVD-k van es nem is regi.
offtopic
Ezüstliliom 2008 nov. 02. - 22:27:14
(3/15)
"A video felvevo csatornajat meg elvettek, nehogy esetleg olyat rogzitsen az ember ami kesobb bizonyitek lehet. Ezert mar a jo filmeket sem lehet mindenutt felvenni."

Na, ezt most nagyon nem értem. Milyen videó felvevõ csatornát vettek el??? Tudtommal azt a TV mûsort veszem videóra, amelyiket csak akarom. Pl. ezt is.
10/10
Rebbeka 2008 nov. 02. - 22:15:15 10/10
(2/15)
Igazad van, csak hulye, megalazo valosag show-kat adnak, avval hulyitik a nepet. A jo filmeket, meg ejszaka. A video felvevo csatornajat meg elvettek, nehogy esetleg olyat rogzitsen az ember ami kesobb bizonyitek lehet. Ezert mar a jo filmeket sem lehet mindenutt felvenni.
plaszterHUN 2006 okt. 29. - 19:07:30
(1/15)
Ezt kellene adni hamarabb, nem azt a kung-fus filmet... :(