10/10
Joseph Barbera jún. 05. 13:56:08 10/10
(2/2)
Az előadás szerintem is szenzációs volt, és valóban, Vasvári Emese kitűnően alakította az erősen ittas nőt. Mondjuk az életben is meglehetősen egzaltáltnak tűnik, (én ugyanis maradtam a beszélgetésre a darab végén, ahol ő is beszélt - igaz, csak az elejére, mert sajnos eluntam). A többi színész is remekel. Kása Tímeát az Esti Kornélban szerettem meg, az a darab is teljesen rendben volt, 10 pontos. A rendezés, a finom árnyalatok és a zene is kiváló az Esti Kornélban, és ebben a darabban nemkülönben - eltekintve attól, hogy itt az árnyalatok és a téma is durvább. Az ötlet nem rossz, hogy legyen beszélgetés az előadások után, de sajnos e legutóbbit nem sikerült moderálni, és ezért unalmassá vált a színésznők monologizálása miatt. Ütősebb lett volna magát a darabot, annak aktualitását megbeszélni. Az alap koncepció a spontaneitás volt, ezt értem, de ettől függetlenül jól át kell gondolni, kitől mit kérdezek a "beszélgetés" során, hogyan vonom be a közönséget. Egy ember élettörténete csak keveseket érdekel, ahhoz nagyon humorosan és attraktívan kell előadni. Szóval, nem beszélgetés, hanem monologizálás volt az előadás végére beharangozott program. Ettől eltekintve csak gratulálni tudok a társulatnak, az eddig látott darabok mind 10 pontosak!
10/10
Tomaki ápr. 07. 22:20:37 10/10
(1/2)
Azt hittem, hogy csak a Katonában tudnak igazán "részeget" eljátszani. Viszont itt Vasvári Emese nagyon jó és hiteles volt a szerepében. Sajnálom, hogy nem foglalkoztatják jobban, nagyon tehetséges színészünk Ő is és ikertestvére, Csaba is.
Tetszett az előadás, jók voltak a színészek is, s maradtam is volna a darab utáni beszélgetésre, de úgy átfagytam, hogy dideregve rohantam haza. Ezt sajnálom.