Harrods 2009 okt. 01. - 22:37:37
(6/26)
Ilyen gyenge történelmi filmet én még soha nem láttam! Hillary Swank most is hozta a legrosszabb,borzasztó gyenge formáját. Mikor tûnik fel már vkinek h semmi köze a színészethez és rémísztõen ronda is szegény! Lerágott csont volt a téma, gyenge alakítás, olyan szagú volt mintha félretett színészek még megpróbálták volna a lehetetlent. Rakás unalom volt!
padamak 2009 jún. 13. - 22:27:50
(5/26)
Nekem tetszett a nehézkesen és bonyolultan szövõdõ cselekménysor, az összeesküvésbe egyre többeket bevonó kuszaság agytornára késztetõ mozgalmassága és nem utolsó sorban a végeredmény - illetve az azt követõ elmondás a szereplõk további sorsáról. Tipikus realisztikus kalandfilm. Az alakítások megfelelõek. Legjobban a királynõ mások iránti érzéketlensége és részvétlensége volt fontos számomra: milyen kicsin múlik akár egy többévszázados államforma bukása is!
Ajánlom megtekintésre!
9/10
potdom 2009 jún. 13. - 22:01:32 9/10
(4/26)
A királyné nyakéke (The Affair of the Necklace)
Szépen összerakott történet, ami hozzájárult a francia forradalom kitöréséhez. A rendezõ szép munkát végzett, semmi sallang nem volt a filmben, szépen levezette a történetet. A színészek is remek alakításokat nyújtottak benne(bár Hilary Swank nem kifejezetten a kedvencem, valószínûleg a rossz arcmimikája miatt), bár inkább a történeten volt a hangsúly. A végén pedig ott volt a csúcspont, ami szép lezárást adott az eseményeknek.
Szombat esti szórakozásnak egy kítûnõ film volt.
10/10
Gabriella54 2009 jún. 11. - 11:46:22 10/10
(3/26)
Meg persze Christopher Walken...
10/10
Gabriella54 2009 jún. 07. - 12:22:11 10/10 Előzmény Kingababe89
(2/26)
Annyira természetes, hogy ott van a polcon és bármikor levehetõ :)
Remek téma (mondjuk én Jeanne-t nem nevezném élvhajhásznak, de a port.hu filmismertetõitõl mit várunk?!), kitûnõ színészek <köztük Simon Baker és Adrien Brody>, nagyon tetszik, csak ajánlani tudom!!!
Kingababe89 2008 ápr. 20. - 15:12:26
(1/26)
sziasztok meglepõdve tapasztaltam h senki sem irt semmit ehhez a filmhez..pedig szerintem fantasztikus!Szerb antalnak van egy hasonlo címû(A királynõ nyaklánca)regénye...szerintem érdemes elolvasni a könyvet és megnézni a filmet is!