1/10
kinguci18k máj. 24. 17:14:02 1/10
(3/3)
Mi a fene ez már megint?
Nem volt elég hogy az apjáról is csináltak filmet nemrég és istenítették.Most meg a lányáról is csináltak és őt kell isteníteni?
Nemhogy szégyenkezne a nagy amerika a mocskai miatt.(Van bőven és nem csak a maffiásdira gondolok,hanem a kábítószer imádat,fegyver mánia,pornó ipar,pedofílok,buzik,transzneműek,elmebetegek,sorozatgyilkosok,bűnözők,stb,stb)
Szégyenkezniük kéne saját maguk miatt.De pont hogy a Világra erőszakolják magukat és a "betegségeiket".
:(
8/10
Nótárius jan. 28. 01:45:44 8/10
(2/3)
A film készítői, váltakozva teret adva, remekül szerkesztették egybe az egykori
maffia-család valóságosan megtörtént eseményeinek megyőzően személyes hitelű folyamatos narrációját az azon alapuló dokumentarista jellegű játékfilmmel.
Ez a kivitelében is érdekes film, a John Gotti-ról könyvet író lánya szemszögéből láttatva, érzékletesen hiteles betekintést nyújt a maffiavezér családi hátterének rendkívül ellentmondásos érzelmi, morális és személyközi viszonyaiba, valamint a bűnözői életformának folyamatosan kitett mindennapjaikba.
Mindeközben nagyon ambivalensen volt együtt a családi kapcsolatokon belüli kiszolgáltatottság, az egymás iránti maga-módján áradó szeretet, valamint az elvakultan elnéző naivitás is

Mindezt olyannyira közelhozva sikerült megjelenítenie az alkotóknak, hogy figyelnem kellett arra: ne essek a bűnözőkkel, a bűnözésből élőkkel való túlzott együttérzés, avagy pártoló azonosulás csapdájába.


Nem is igazán elspoilerezhető film, mert a köztes történések és a végkifejlet minden akkoriban nyilvánosságot kapó ténye visszaolvasható az egykori híradásokból is.
Az a kérdés viszont mégis spoileres, hogy Victoria Gotti a naivításából eszmélve, a saját férjét miért adta rendőrkézre ugyanazért, amit az apjánál mindvégig tudomásul vett, elnézett?!?
Arról nem is beszélve, hogy ez milyen megítélés alá esik azokban a körökben!


Összességében, szerintem igazán jó kis film, ami mindenképpen több figyelmet érdemel.
csvkata jan. 25. 14:08:52
(1/3)
Victoria Gotti saját szavaival meséli el a Gotti család történetét, megosztja velünk életük apró részleteit, beleértve az örömteli perceket és a nagy tragédiákat is. Őszintén mesél édesanyjáról, hírhedt édesapjáról és kettejük kapcsolatáról. Victoria a szemünk láttára cseperedik zaklatott, szorongó kislányból erős nővé, aki amellett, hogy saját családot alapít, karriert is épít magának. Apjának tett ígéretéhez hűen erős marad akkor is, amikor sorban omlanak le körülötte a biztonságot jelentő falak, és végül saját kezébe veszi sorsa irányítását.