Csalarozsika 2015 máj. 21. - 01:03:35
(65/325)
Bruno õszintén szereti Luanát, s ez kölcsönös!

De: Luana félelmei sem alaptalanok! Õ is tudja, sokat kellene tanulnia ahhoz, hogy Bruno házában megállja a helyét, mint a ház úrnõje.

SPOILER!!! Bruno hamarosan mégis hazaviszi magával, de nem lesz jó vége.
Marcos és Lia nagyon ellenségesen viselkednek majd vele szemben, mindent megtesznek, hogy megnehezítsék az életét, s ez sikerül is nekik. Ráadásul Luana rájön, ki is õ valójában, s elhagyja Brunot.
A nyomozó valóban érti a dolgát, Bruno nagyon elégedett lesz az eredménnyel, s hamarosan jön a "nagy leleplezés"! :)
Lia tényleg mindent megtesz, hogy segítsen a zenészeknek, s a rádiós fellépés nyomán a duó nagy népszerûségre tesz majd szert. :) SPOILER VÉGE!
Csalarozsika 2015 máj. 21. - 00:48:40 Előzmény malvinkicska
(64/325)
Szívesen leírom, amire emlékszem. :)
Tényleg elég bonyolult a történet, még ennél is tovább fog bonyolódni.
Az ügyvéd egy gátlástalan alak, szemrebbenés nélkül megölné Geremiast is!

SPOILER!!! Szerencsére erre nem kerül sor, hamarosan csak azt kapja, amit megérdemel! SPOILER VÉGE!

Én is sajnáltam szegény Olegariot, mert nem ezt a sorsot érdemelte. :(
malvinkicska 2015 máj. 20. - 18:59:58 Előzmény Csalarozsika
(63/325)
Egyre érdekesebb a történet, Bruno jól beleszeretett Luanaba, az meg fél, A nyomozó kiválóan végzi a dolgát. Lia aranyos volta zenészekkel, de még az apja nem tudja, hogy a birtokon vannak aza kotnyeles sofõr nem mondta el mivel nem találkoztak Brunoval. Az ügyvéd nagyon aljas, még a saját gazdáját is képes lenne a pénzért megölni, az öreg nem hisz a rendõrnek, remélem kiderül õ ölte meg azt a szegény embert.
malvinkicska 2015 máj. 19. - 07:32:48
(62/325)
Nagyon hálás vagyoka sok segítségért ez egy, szövevényes történet, a rokoni szállak miatt is, és így jobb, nagyon kell figyelni ki, kivel van. Az ügyvéd az nagyon szemét, most keresi a holttestet, de az öreg, meg rendõr kézre akarja adni, hogy keressék, elég a neveket is megjegyezni, mivel ilyen sorozatot, szinte nem is néztem eddig.
Szép napot kívánok neked.
Csalarozsika 2015 máj. 19. - 01:49:42
(61/325)
Bruno tényleg beleszeretett Luanába, s ezt olyannyira komolyan gondolja, hogy SPOILER!!! hamarosan magával viszi õt a házába.
Itt tér vissza Luana emlékezete, s jön rá, õ valójában nem más, mint Marieta Berdinazzi.
Idõben ez kb. 20 részt jelent, pontosan már nem emlékszem, csak saccoltam.
Egyébként fõképp az segíti õt hozzá a visszaemlékezéshez, hogy a családban ebben az idõben sok szó esik a Berdinazzikról és a két család közötti villongásról. (Marcos és Bruno Geremiasnál tett látogatása apropóján vetõdik fel újra és újra a téma.)
Luana elkeseredik, amikor rájön, õ egy Berdinazzi, mivel Bruno gyûlölettel emlegeti a Berdinazzi-családot.(Természetesen sejtelme sincs Luana valódi kilétérõl.)
Úgy érzi, Brunoval úgysem lehetnek boldogok a családjaik között feszülõ ellentétek miatt, ráadásul Lia és Marcos is mindent megtesznek, hogy megnehezítsék az életét.
Emiatt elhagyja Brunot, újra csatlakozik a földfoglalókhoz, Brunonak pedig üzenetet hagy, melyben megírja, õ Marieta Berdinazzi. SPOILER VÉGE!!

A válasz "kicsit" hosszúra sikeredett, ne haragudj érte!
Csalarozsika 2015 máj. 19. - 01:27:20 Előzmény malvinkicska
(60/325)
Marcosnak van magához való esze, nagyon ügyesen intézte a dolgokat.
Az ügyvédnek természetesen nem áll érdekében egy újabb rokon felbukkanása.
Ráadásul "Marieta" sem az, akinek mondja magát, s a doktor még ölni is képes volt, hogy ki ne derüljön az igazság.

SPOILER!!! Marcos természetesen beszámol majd apjának az "átkozott nagybácsi"-nál tett látogatásról.
Ezek után Bruno is hamarosan tiszteletét teszi nála, s jól össze is vész vele.
Geremias most aztán nem panaszkodhat amiatt, hogy nincs rokona, egyik jön a másik után! :)
Marcos is többször ellátogat majd a "kávékirályhoz", mivel belehabarodik "Marieta-Rafaelába", s a vonzalom kölcsönös lesz.
Természetesen a "nagybácsi" nem hajlandó elfogadni ezt a kapcsolatot.

Lia hamarosan megbizonyosodik róla, hogy anyjának szeretõje van. SPOILER VÉGE!
malvinkicska 2015 máj. 18. - 19:15:53 Előzmény Csalarozsika
(59/325)
Érdekesen alakulnak a dolgok Bruno nem tágít szereti Luanat. Marcos jól csinálta a bátyjánál de aza a szemét ügyvéd lebuktatta egyenlõre. Azt légyszíves megírni, hogy sokára derül ki, hogy Bruno és Luana rokonok, elõre is köszönöm.
LenaLena 2015 máj. 16. - 08:03:42
(58/325)
Már megnéztem a youtube-on az utolsó részt, szóval nem igazán izgulok rajta, de azért nézem, mert egész szórakoztató... szeretem :)
Azt nem értem, milyen fodrászuk van ezeknek, a Lia haja állandóan tiszta zsír, elég igénytelenül néz ki :D biztos valamit jelképezni akar, hogy vizes vagy mi... hát nekem nem "jött át" :D
malvinkicska 2015 máj. 15. - 14:59:01 Előzmény Csalarozsika
(57/325)
Nem is olyan buta ez a Marcos az újság cikket olvasva, most útra kelt, megkeresni a kávé királyt, érdekes lesza találkozás de biztos álnéven fog mutatkozni. Lia sem buta gyanús az anyja viselkedése, biztos elkapja, megérdemli a piszok rihe rongy. Bruno közeledése érdekes volt Luanahoz, nagyon fontolóra vesz dolgokat, ha megtudja a csalást biztos másképp fog viselkedni.
Csalarozsika 2015 máj. 14. - 02:04:24
(56/325)
A mai rész is elég eseménydús volt.

Érett már az a csók, nyilvánvaló, hogy Bruno és Luana egymásba szerettek.
SPOILER!!! Lesznek ugyan leküzdendõ akadályok, nehézségek, elválások, de mindig visszatalálnak egymáshoz, s végül "boldogan élnek, míg meg nem halnak", s közös gyermekük is születik. SPOILER VÉGE!!!

Marcos "ajánlata" elég bicskanyitogató volt. Nem csodálom, hogy Liliana visszautasította! Az õszinte felháborodásából látható, hogy nem Marcos pénzére fáj a foga, s a gyereket sem eszközként akarja használni.
SPOILER!!! Szerencsére - mint említettem - Marcos gondolkodása az idõ múlásával pozitív irányba változik. Olyannyira várja a gyermek érkezését, hogy végül jelen is lesz a szülésnél! :) SPOILER VÉGE!!!

Bruno felesége immár végérvényesen lebukott. Eléggé óvatlan lehetett, hisz Bruno embere nagyon könnyen fülön csípte a turbékoló párt, kicsit még a magándetektív is meglepõdött ezen.
SPOILER!!! A nyomozó alapos munkát végez, Brunonak épp elég bizonyíték lesz a kezében a felesége hûtlenségét igazolandó. Hamarosan Lia is rájön az igazságra, valójában mit csinál az anyja "bingózás" helyett. SPOILER VÉGE!
Csalarozsika 2015 máj. 14. - 01:40:39 Előzmény malvinkicska
(55/325)
Nincs mit köszönnöd! Örülök, hogy van kivel beszélgetnem a sorozatról!

Sajnos a hölgy se lát se hall, annyira bele van bolondulva a "szépfiúba".
Közben az valóságos "háremet" tart.

SPOILER!!! Annál nagyobb lesz a csalódás, ha végre rájön az igazságra, s mellé alapos leckét is kap majd! SPOILER VÉGE!

A színészek tényleg jól játszanak, kellõképpen ellenszenvesek! :)
malvinkicska 2015 máj. 13. - 19:28:00 Előzmény Csalarozsika
(54/325)
Bruno nem bírt ellen állni Luana szépségének és szépen megcsókolták egymást, Marcos igazán szemét milyen feltételeket szabott Lilianak a gyerekkel kapcsolatban persze, hogy nem fogadta el. Lia elment az anyja után. Akit megbízott a nyomozással Bruno az szépen lehallgatta a pásztor órát.
malvinkicska 2015 máj. 13. - 07:28:51
(53/325)
Nagyon köszönöm, hogy megosztod ezeket a dolgokat velünk, a csaj olyan buta a Bruno felesége nem veszi, a lapot mikor a szeretõ, rákérdez, hogy nem fog hozzá költözni, persze a vagyonra fája foga a piszok rossz életû fickónak, mindig más pillangó repked az ágyába, a nõ fog csalódni, ha rájön a többi nõcire. A színészi játék ragyogó jól hozzák a karaktert, tetszik.
Csalarozsika 2015 máj. 13. - 01:06:42
(52/325)
Marcos nagyon felelõtlen, s most még finoman fogalmaztam. :-(

SPOILER!!! A gyermek rendben megszületik, mivel Liliana semmiképp sem hajlandó elvetetni.
Világrajövetelekor már Marcos is örömmel fogadja az új jövevényt. :-) (Egyébként Liliana mindvégig ebben bízik, s nem is kell csalatkoznia.) Addig azonban sok víz lefolyik a Tiszán (sic!)- "Marieta"/Rafaela "közjáték", stb.
Marcos némileg komolyodik majd a sorozat elõrehaladtával, úgy istenigazából elõször az apja balesetekor néz magába.
Semmiképp sem hajlandó elfogadni, hogy nincs többé, s elszántan igyekszik õt felkutatni. SPOILER VÉGE!

Igen, Bruno feleségének természetesen igaza...lenne, de azt kell látnunk, õ sem sok szeretetet adott/ad a gyermekeinek, mondhatni: Bort iszik és vizet prédikál. :-(
10/10
Tyllike 2015 máj. 12. - 22:23:17 10/10 Előzmény Don Benito
(51/325)
Hello! ha érdekel az elsõ részek és mindegyik akkor

http://sorozataimonline.com/2015/04/a-pampak-kiralya-1-evad-online-sorozat.html

én sem láttam az elsõ 7-et. onna néztem.
szia!!
malvinkicska 2015 máj. 12. - 07:44:06
(50/325)
A Bruno fiától nem szép, hogy nem akarja a gyereket, mert a szenátor lánya mondta védekezzenek, különlegesek it a férfi szereplõk ami a családot illeti, mert a Bruno feleségének, mikor beszélgettek, volt kis igaza, nem elég, az anyagi dolgok megteremtése, ahhoz még egy kis szeretettet is adni kell a gyerekeknek. Remélem a baba meg fog születni azért.
malvinkicska 2015 máj. 09. - 11:06:39
(49/325)
Igen , mert egy sikeres nõ mellé kell egy olyan férj és fordítva is így van, valamiért menekülnek a munkába, már szinte mánia, oka biztos van, a férfiaknak, hogy így viselkednek, mert amúgy a gyerekeit, mind nagyon szereti, megértõbbek toleránsak, még eddig.
Csalarozsika 2015 máj. 08. - 22:42:52
(48/325)
Tényleg sok minden történt a mai részben.
Lesz itt még bõven bonyodalom - Liliana terhességével, a zenészekkel + hölgyeménnyel is, de utóbbiról már korábban írtam.

SPOILER!!! Lia olyannyira belehabarodik a zenészbe, hogy végül hozzámegy feleségül. Mondanom sem kell, Bruno nem fogadja kitörõ örömmel ezt a kapcsolatot. Egyébként még ezelõtt Lia beprotezsálja a "duót" egy rádióadónál, s a siker nem is marad el. :) SPOILER VÉGE!!!

Igazad van, a férfiak tényleg munkamániásak, de ez egy kicsit érthetõ is. Nem irigylem a szenátort sem, a házassága kb. olyan, mint Brunoé, azt leszámítva, hogy nem élnek olyan jómódban. Emiatt persze az asszony állandóan tele van panasszal. Hallhattad a múltkor, hiába érvelt a lánya az apja becsületességével, a hölgyet ez nemigen hatotta meg.
Egyik férfinak sem olyan a felesége, akihez szívesen térnének haza.
Talán ennek is köszönhetõ, hogy a szenátor állandóan a fõvárosban tartózkodik, Bruno pedig a birtokára "menekül".
Csalarozsika 2015 máj. 08. - 22:22:49
(47/325)
Szia! Nagyon szívesen! Ha olyan kicsi voltál, nem csoda, ha nem emlékszel a részletekre.
Ha lenne még valami, amit szeretnél tudni, kérdezz nyugodtan! :)
malvinkicska 2015 máj. 08. - 19:45:42 Előzmény Csalarozsika
(46/325)
A mai rész elég esemény dús volt A hölgyemény összetörte a kocsit, a Bruno lánya szerelmes lett az egyik zenészbe, aztán a fiú barátnõje A szenátor lánya terhes, de ott is az apa másképp lát dolgokat, azért azt megjegyzem nem könnyû ezeknek a nõknek a férfiak munka mániásak, az biztos fontos az emberek életébe a megélhetés, de valahol úgy kellene csinálni ne menne rá a családi élet, valamikor ünnepelni és lazítani, is fontos.