Téma: A sors útjai

syuzi 2018 jan. 04. - 15:24:59
(113/113)
Fer és Carlos eskûvõje tényleg rövid volt szerintem lehetett volna hosszabb is

Fernanda befutot hegedûmûvész lett

Sajnáltam, hogy Carlos anyja meghalt
Amelia és Pedro kibékültek :)


Jó kis sorozat volt :)
10/10
Jeanette_05 2017 dec. 23. - 08:52:00 10/10
(112/113)
Még azt kihagytam,hogy Fernando úr idõ elõtt halt meg.Úgy halt meg,hogy nem tudta meg,hogy Fer az unokája.És hogy Luis az unokája vér szerinti apja,és nem Pedro.
10/10
Jeanette_05 2017 dec. 23. - 08:48:17 10/10
(111/113)
Nagy vonalakban egyet értek veled.

-Viszont nekem nem tetszett,hogy Pedro meg Amelia esküvõje nagyobb cécót kapott,mint Carlos és Fer esküvõje. Lezavarták 2 perc alatt,és kész.
-Ferbõl szerintem elég karrieristát csináltak a végére. Vagy legalábbis nekem nem fért bele,hogy csak úgy fél évre otthagyta Carlost és a gyerekét.
-Marissát én is életben hagytam volna.
-Amelia (elsõsorban a színésznõ játéka miatt) nekem végig hitetlen volt megkeseredett hárpiaként és mintaanyaként/mintafeleségként is. Itt nem bántam volt ha,NL hû marad az eredeti változathoz,és megölik a karaktert.
-Isabela itt azért nem volt annyira elvetemült és kattant mint az eredetiben Jennifer (ha jól emlékszem A kertész lányában õ rabolta el Fernanda és Carlos gyerekét)
-Mariana karakterén is finomítottak az eredeti változathoz képest. Ott meghalt,itt az lett a sorsa,hogy egyedül maradt.
-Luis a végére már inkább vicc-kategóriás gonosz volt.
-Javier karaktere A kertész lányában nagyobb teret kapott.
-Carlosék szobalányának a férjét,azt a Cesart jól "kinthagyták" külföldön.
-Mivel A sors útjai csak 126 részes volt,így kihagytak néhány mondva csinált konfliktust.
-A kertész lányában kiderült,hogy Luisnak van még egy fia is. NL ezt a szálat elvetette.
-Fõleg a vége felé azért elõjöttek a Nathalie Lartilleux-féle blõdségek. Például Fer és a gyerek elrablása teljes katyvasz volt. Elõször is,hogy jutott be Luis Fernandáék házába? Vagy nem szokták éjszakára bezárni az ajtókat? Fer szabadon jöhetett-mehetett Luis lakásából,így amikor Luis nem figyelt,simán megszökhetett volna a kicsivel.Az pedig,amikor késõbb Luis visszazsarolta magához teljes káosz volt.Hogy találta meg Fer és Pedro rejtekhelyét? Akkor most Fert végül elengedte vagy meg tudott szökni? És hogy került oda Carlos,amikor senki nem tudhatta,hogy hol vannak? Szóval,szerintem ez nem kellett volna bele,csak felesleges idõhúzás volt.
-Mindent egybevetve (bár itt is voltkl kisebb-nagyobb blõdségek) valóban ez Lartilleux eddigi legvállalhatóbb munkája.Ehhez mondjuk a fõszereplõk is sokat hozzátettek. Õszintén szólva nekem még jobban tetszettek,mint az eredetiben. Valahogy természetesebbek voltak.
6/10
s1u2x3e4l 2017 dec. 22. - 21:00:58 6/10
(110/113)
Megnéztem a befejezo dupla epizodot belole, ami egesz turhetore sikeredett.
Carlos és Luisa Fernanda megházasodtak pipa
Luisa Fernanda befutott hegedumuveszkent pipa
Luis bortonbe kerult, es normalizalodott a viszonya a lányáva, Luisa Fernandaval pipa, bár ha megolik en azt se bantam volna
Mariana magara maradt a birtokon, vartam mikor tori el a poharat es vagja fel az ereit, de nem tette meg
Diego bortonbe kerult pipa
Marissa meghalt, legyozte a betegsege - na ezt nem kellett volna szerintem
Camila es Felipe egy par lettek - halistennek mindkettonek megjott a jobbik esze pipa
Javier összejött Maribellel - ezt minek? Hogy ne maradjanak par nelkul, ez nagyon hiteltelen volt.
Amelia es Pedro boldogan elnek mig meg nem halnak - kacc kacc kacc
Malquerida kikerult a bortonbol - õ hogy kerult a tortenetbe es mi funkcioja volt? Elvileg az anyja helyett ment bortonbe, de meg is szokott, modellkedni akart, elkaptak, visszavittel, majd felmentettek. Ez nagyon kaosz volt, hogy ez mi akar lenni.
Isabela megjavult??? Vagy legalabbis igeretet tett Teonak? Mindenesetre Jennifer a kertész lányában sokkal veszedelmesebb volt, mint itt Isabela.
Kb ennyi.

Néha néha belenéztem menetkozben, még mindig azt mondom, hogy Nathallie Lartilleuxnak a legjobb sorozata, de ugy általánosságban nézve nem egy nagy kaland. Ha ertekelnem kene egy 5-6 pontra ertekelnem.
10/10
Hajnalka Aurelia Szilagyi 2017 nov. 23. - 16:25:11 10/10
(109/113)
SPOILER
Diegonak mi a baja a nõkkel? Mi volt az a halálos seb amit kapott és miért akar bosszút állani a nõkön??
SPOILER
10/10
Fazekas Luna 2017 okt. 22. - 17:23:54 10/10
(108/113)
Hat Luisa nagyon gonosz ember de Fermanda artatlanul volt bent a börtönbe es Carlost is börtönbe fogja jutatni sajnos <3
10/10
Jeanette_05 2017 szept. 22. - 15:55:19 10/10
(107/113)
Jó régen írtam már ide. De ahogy látom nem is volt nagy a forgalom. Lássuk kicsit egy csokorba gyûjtve az elmúlt hetek eseményeit:

-Végra beindultak az események.Bár én azt hittem,hogy Fer késõbb fogja megtudni,hogy nem Pedro az igazi apja és hogy õ is Altamirano.

-Amelia hiába bánta meg a bûneit,továbbra is ugyanolyan irritáló mint volt. És bõgésen meg siránkozáson kívül továbbra sem látni tõle mást.

-Nem értem miért kezelik úgy a Carlos&Isabela dolgot,hogy Carlos megcsalta Fernandát Isabelával. Az egy dolog,hogy Carlos nem mondta el Fernandának Isabelát,de amikor komolyabbra fordultak köztük a dolgok õ szakítani akart Isabellel. Az már más kérdés,hogy a csaj ezt nem akarta felfogni utána meg kitalálta,hogy terhes. És nem volt utalás arra,hogy \"úgy\" együtt lettek volna. Sõt,amikor hívogatta lerázta,és amikor bement hozzá a kórházba és rá akart mászni,õ elhajtotta. Bár nem tudom kinek mi számít megcsalásnak.

-Pedro azért nem engedi Fernek,hogy Carlossal legyen,mert fél hogy a lány megtudja,hogy Luis az apja.De Marissával ugyanúgy barátkozik. Ez elég logikátlan.

-És itt van Camila,a másik lökött tyúk. Miatta kirúgták Carlost a kórházból és még az orvosi pályája is veszélybe került. Mondjuk Cami tett amit tett,de ez szerintem túlzás. Hiszen Carlos nem mint orvos hibázott. Amúgy SPOILER Cami ennél sokkal durvább dolgot is tenni fog.
malvinkicska 2017 szept. 03. - 14:28:28
(106/113)
Tudom te elfoglalt vagy én is a FB-on írom l le amit nagyon akarok, az a jó rögtön reagál az ember, mert utána már más az élmény.
Az elif nem tudom belekezdek e, mert most török túl tengésem van i azok sem egyforma jók, vissza álltam a Mexikói sorozatokra P ÉS P-na meg a T és SZre, aztán ez meg egy szlovák lovas sorozatot is nézek a Dunán. Fordítva nézem az Áradat és az Icerde, azok jók tetszik nekem. Aztán meg kezdenek is fordítani akinek Murat a fõszereplõje az egy nagyon jó színész láttam tõle az É K-nõjét. Annak örülök ha néha de még is írsz a fórumra.
A sorozatot ami illeti a fõszereplõ párost szeretem és nézem de nagyon sok szemétség van benne, fõleg Marian az mindenütt ilyen szemét.
Szép hetet neked.
offtopic
ildimix 2017 szept. 03. - 09:47:39
(105/113)
Malvin nekem van véleményem a sorozatról csak ritkán vagyok a fórumon de még nézem a filmet.

Pedrót nagyon sajnálom, hogy elmegyógyintézetbe akarják vinni kár érte. Améliát nem sajnálom már késõ siratni a lányát szemét volt vele világ életébe. Mariszát nagyon megsajnáltam Luis jól megalázta soha nem szerette és az illatától megfullad hogy lehet ilyeneket mondani 1 nõnek?

Carlos és Fer megérdemelné a boldogságot.

Marianna 1 szemétláda továbbra is mikor derülnek ki a hazugságok? Elolvastam a következõ részek tartalmát nagyon szemét dolgot fog mûvelni az apjával de nem írom le.

Of téma: fogja valaki nézni az elif a szeretet útján sorozatot? Állítólag úgy járunk mint a megtört szivekkel amikor elkezdték leadni még tartott a forgatás. Remélem ha az rtl elkezdi végig leadja nem úgy, mint a kis menyasszonyt mondjuk azt én nem néztem.

Of vége.
malvinkicska 2017 aug. 30. - 15:39:44
(104/113)
A részekben sok hiteltelen dolog van, pl nem tudja elfogadni Pedro 20 év után nem szeretik aztán amélia nagyzási mániája, már beteges szerintem.
Aztán tudom kell bele egy kis hazugság de itt szinte sokszor csak az van, mert nézem a T és Sz-eket és az teljesen más, pedig az is sorozat telenovella szappan opera nevezzük, bárminek, szóval itt gondok vannak aki ezt így írta meg, és rendezte.
Azért nézem mert a fõszereplõ párost megkedveltem és várom hova jutnak minek az árán.
kriptonyt 2017 aug. 30. - 14:06:00 Előzmény malvinkicska
(103/113)
Nekem az bökte a csõrömet, amikor arról vitáztak Pedró meg Amélia, meg Luis, hogy kinél legyen Fernanda. Meghogy "nem veheti el tõlem senki". 18 éves, nagykorú. Ott lakik ahol akar. Nem értettem, miért kell annyit errõl beszélni, hogy kinél lesz a "gyerek".
malvinkicska 2017 aug. 29. - 11:35:46
(102/113)
Nincs véleménye senkinek, pedig vannak benne fura dolgok, bõven.
malvinkicska 2017 aug. 24. - 17:54:26
(101/113)
Szerintem aki ezt a sztorit írta az elméje hibás, ne vegyen többet tollat a kezébe , mert ezt esküszöm most már bûn nézni ami ennek a családnak írva van. Az a sok mocskos alak aki csak nekik ártanak. Az átdolgozás itt sikertelen nagyon.
Bítia 2017 aug. 23. - 22:33:51
(100/113)
Szóló... (bocsánat)
Bítia 2017 aug. 23. - 22:30:59
(99/113)
Igaz, hogy nem láttam az eredetit, de ez eddig az egyik legunalmasabb sorozat, amit láttam. Kevés szereplõ, rengeteg klisé, eseménytelenség, de ami a legidegesítõbb számomra az a két pozitív férfi karakter: hogy lehetnek ennyire maflák??? Carlos nem bírta/bírja magáról levakarni Camilát. Tényleg olyan nehéz lenne? Kétlem. És Pedro a 20 éven át tartó önzetlen szerelmével? Túl irreális. Nincs az a férfi, aki hûségesen élne egy nõ mellett, úgy hogy az még az ágyába sem engedi soha. Luis pedig egyik butaságot követi el a másik után: elõször is azt tanácsolja Isabelának, hogy játssza el a terhességét, holott Carlos fél perc alatt kiderítheti, hogy hazúgság, másodjára pedig egy méregdrága gyûrûrõl szõlõ csekket az íróasztalán hagy, amikor azt bárki megláthatja???Ugyanmár.
malvinkicska 2017 aug. 21. - 20:30:12
(98/113)
Amélia jobb lett volna ha meghal nem okozott volna a családnak ekkora fájdalmat.A két nõ nagyon hülye, mert csak a gazdagság hajtja õket, A és Mariannat is.
Luis most biztos lebukik a gyûrû számlájával, éppen ideje annak is.
A sorozat elég tûrhetõ lenne ha nem volna ez a nõ elmebajos, ez nem amnézia.
malvinkicska 2017 aug. 20. - 15:50:01
(97/113)
Valóban kiderült de Carlos tudta is csak bekellet bizonyítani, ez megtörtént az a szemét Amélia balesetet szenvedett, õ érte nem kár,csak a kis fert sajnálom, remélem meg lakol a kígyó Marianna is a büneiért, valami egy színésznõ minden sorozatban ilyen szemét amit láttam tõle.

A véleményt Ildi jobb ha néha nem írja meg az ember, mert sok helyen csak áradozni lehet, én is rosszul jöttem ki a KPA, sorozatnál , mivel negatív róla a véleményem.
Aztán vannak akik bele vannak szinte õrülve egy színészbe, vagy sznõbe, azt nem szeretem , mert, a másik mást lát benne, és az õk elképzelésüket akarják a másikra erõltetni, nálam ez nem megy. Gondolom a személyt, de tõle még rosszabbak is vannak, akik oktatnak is egybõl.
Azok az igazi fórumok most már nem léteznek sajnos, mint ezek elõtt, mert egyes emberek nem tudom kiknek képzelik magukat.
10/10
Jeanette5 2017 aug. 20. - 11:37:53 10/10
(96/113)
Elkezdtek beindulni a cselekmények. És el is érkeztünk az elsõ lényegesebb változtatáshoz az eredetihez képest: A kertész lányában,ha jól emlékszem Amelia ezen a ponton halt meg.Itt \"nem ölték meg\" hanem továbbírták a karakterét. Mit ne mondjak,nem bántam volna,ha Latrilleux ennél a szálnál hû marad az eredetihez.
offtopic
ildimix 2017 aug. 20. - 09:21:28
(95/113)
Végre kiderült Izabell turfissága a terhességrõl. Vajon ezek után hogyan akarja visszahódítani Carlost? Sajnálom feréket a baleset miatt szemét ez a marianna velejéig romlott hogy tehetett ilyet a saját testvérével? Direkt olyan kocsit küldött aminek nem volt jó a fékje. Fernando úrtól is szép volt, hogy vért adott nem is sejti, hogy az unokáját menti meg ezzel. Vajon amikor kiderül számára, hogy fer családtag még fel fogja tudni fogni vagy már teljesen el lesz borulva az elméje?

Malvin már megválogatom melyik fórumra írok van 1 illetõ nem mondanék nevet ha õ azon rajta van akkor inkább nem írok mert az õ véleménye a szent és nem lehet õt másról meggyõzni.

Szép vasárnapot minden kedves fórumozónak majd leírom idõnként a véleményemet a sors útjairól.
malvinkicska 2017 aug. 14. - 17:56:32 Előzmény ildimix
(94/113)
Szia régen nem írtál egyik fórumra sem amelyiken én is szoktam, sajnos most már a sorozatok tele vannak tömény gonoszsággal, megy egy darabig, de utána besokall az ember és abba hagyja, itt is a kis fiatal pár, és csak rossz ember veszi körül õket. Amit unok a sorozatokban ezt a vagyon dolgot, mindegy milyen készítésû ez a fõ cél, asok gátlástalan mocskos emberrel, de mit mondjak napjaink is egy taposó malom sajnos. Az egészet vagy elfogadjuk, vagy nem nézünk sorozatot.