filoszemitabélus 2014 júl. 28. - 20:08:40 Előzmény LajtaJ
(3/3)
A könyv engem is megdöbbentett. Nem is a hitgyülirõl megismert információk miatt, hanem hogy egy ilyen bartusféle balfék milyen jól és humorosan megírta. nem nézné ki az ember belõle. Mondjuk az is kiderül a könyvbõl, hogy õ sem százas. Komolyan venni a gyüli átkait...
adamnagysweetmovie 2014 júl. 28. - 18:46:07 Előzmény LajtaJ
(2/3)
Mit tudsz, mesélj!
Bár nekem a hitgyüli se szimpi, azért a szcientológiával nem mosnám össze...
LajtaJ 2014 jún. 03. - 00:55:16
(1/3)
A kiadott TV mûsor szerint ma este ennek a filmnek kellett volna mûsorba kerülnie a Duna TV Dokureflex sorozatán belül. Nagyon vártam, mert korábban már láttam szintén egy német filmet - Míg végül semmid sem marad (http://www.port.hu/mig_vegul_semmid_sem_marad_bis_nichts_mehr_bleibt/pls/w/films.film_page?i_film_id=121720) - a szcientológiai szektáról. Nem tudom, hogy mio volt az oka, kiktõl kapott figyelmeztetést a Duna TV, hogy vegye le mûsoráról ezt az alkotást, illetve stúdió beszélgetést.

Ha a magyar nemzetbiztonsági szolgálatban, illetve néhány tényfeltáró újságíróban, filmes alkotóban lenne kellõ bátorság és elszántság, akkor a szélsõségesen magyargyûlölõ és társadalomromboló hitgyüli szektáról is hasonló alkotások születhetnének. Amíg ilyen alkotások nem születnek meg, addig kénytelenek vagyunk beérni Bartus László: Fesz van címû könyvének olvasásával.