Ilicske 2008 szept. 19. - 12:50:19
(1/1)
Tegnap nagyon meghitt hangulatban, a Szkéné Színház Kancsal Puttó Galériájában megnyílt A.tóth Attila fesõmûvész 7. önálló kiállítása.
Akik ott voltunk, azt gondolom megint egy maradandó élménnyel gazdagodhattunk.
Tana-Kovács Ágnes Galériavezetõ ajánló gondolatai a mûvészetekrõl, mûvészekrõl, a lélek sajátos kifejezõdési formáiról, az emberek és a mûvészet kapcsolatáról, érzelmekrõl és érzésekrõl, az alkotás csodájáról, valamint Permecz Matyónak a viziók hangulatát idézõ zongora improvizációi tették még bensõségesebbé a megnyitót.
A galéria lehetõséget teremtett arra, hogy megcsodálhattuk a "második viziókat" is a festményekben, fényükkel beragyogták a termet, szinte megkondítva a szemlélõk belsõ lélek-harangjait.
A kiállított festményeket majdnem minden nap este 6 órától lehet megnézni a galériában. A mûvész többi képe a
www.atothattila.hu honlapon látható.
Jó szívvel és szeretettel ajánlom figyelmébe minden honlap látogatónak, nagyon szép élményt fog jelenteni a megtekintése. A mûvésznek pedig elismerést és megtiszteltetést jelentene ha a vendégkönyvbe, vagy a kiállításon bekerülne egy - egy sor üzenet, jókívánság vagy akár kritika.
További szép õszt és hasonlóan szép élményeket kívánok Mindenkinek és külön Köszönet a Festõmûvésznek azért hogy van, hogy alkot és munkáival ennyi örömöt, jó érzést ad az embereknek.