szavazat: 5/10 2016 máj. 16. - 09:47:53
2016 máj. 16. - 09:47:53
(3/23)
Egyetértek az elõttem szólóval. Unalmas, vontatott, kiszámítható, sablonos. Igazából nulla cselekmény kicsit felhabosítva. Chris Hemsworth (bár nagyon szeretem) kezd kicsit kiöregedni ebbõl a mûfajból, a fõszereplõ nõ pedig kifejezetten rossz választás volt. A közel 40 évével, felfújt felsõ ajkával csöppet sem illett sem Chris mellé, sem ebbe a szerepbe..
2016 ápr. 23. - 18:42:21
2016 ápr. 23. - 18:42:21
(2/23)
Tegnap láttuk.

Hááát, nem volt rossz, de egy olyan pillanata sincs, amit megnéznék újra. Olyan húzzunk le még egy bõrt a filmrõl. Tudták, hogy Charlize Theron nélkül kalap szart sem ér a film, így õt betették, de az max annyit segített, hogy ovális szájjal néztük,mert baromi szép ez a nõ.
A sztori tényleg jó is lehetett volna, de nem volt az. Nincs látványos csatajelenet. Látványos nincs. Ez tényleg pénzlehúzásnak készült, a forgatókönyv annyit is tud csak. A színészek hozzák, amit kell,többet egy centivel se tesznek bele. Itt is csak Charlize az, aki megerõltette magát és érzelmeket is látni rajta. A többiek szerintem számolták vissza a napokat, hogy még hány forgatási nap lesz?
Kristen Stewart már nem fért bele a büdzsébe :D :D és ahogy a végét látjuk, gyanítható, hogy valami harmadik részt is szeretnének neki összehozni. De nem nekem. Kétszer nem szopok :D be ilyet.

Nem rossz és vannak benne jó poénok,de ez tipikusan olyan szombat esti RTL klubos film. Hogy leülsz megnézed, jól szórakozol, aztán befordulsz és kialszod :D

6/10
2015 nov. 19. - 16:51:34
2015 nov. 19. - 16:51:34
(1/23)
Ahogy nemrég beharangozták, megérkezett az elsõ teljes elõzetes a The Huntsman: Winter’s War, vagyis a Hófehér és a vadász folytatásához.

A történet szerint hosszú idõvel azelõtt, hogy Ravenna királynõ elesett Hófehér pengéjétõl, csendben végignézte, ahogy nõvére, Freya (Emily Blunt) egy szívszorító árulást követõen elmenekült a királyságból. Az fagy erejével felruházott Freya, a Jégkirálynõ hosszú évtizedeket töltött távoli palotájában, miközben könyörtelen vadászokból egy egész légiót toborzott – Erik-el (Chris Hemsworth) és a harcos Sara-val (Jessica Chastain) a soraiban. A szívének kedves páros azonban megszegte egyetlen parancsát: örökre maradjon fagyos a szíved a szerelem iránt. Amikor Freya tudomására jut húga sorsa, katonáit maga köré gyûjtve parancsba adja, hogy hozzák el neki a mágikus tükröt, amelynek varázsát immár egyedül õ képes elõhívni. Hamarosan rájön arra is, hogyan tudja Ravennát (Charlize Theron) feltámasztani holtából, a gonosz testvérek egyesülése pedig kétszer annyi sötétséget ígér az egész birodalomnak. Egyesült seregüket semmi és senki sem állíthatja meg, kivéve egy számûzött vadászt.

A filmet Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin és Evan Daugherty forgatókönyvébõl Cedric Nicolas-Troyan rendezi, a fõbb szerepekben Chris Hemsworth, Emily Blunt, Jessica Chastain, Charlize Theron és Nick Frost lesz látható.

Official Trailer #1 - http://www.youtube.com/watch?v=eAvCgVR0gIM

Bemutató dátuma: 2016. április 21.