Téma: A vipera

6/10
napraforgó 2021 aug. 12. - 05:39:41 6/10
(414/494)
Én már több rész óta mondogatom, hogy Veronica féltékenységi kirohanásai elviselhetetlenek. Úgy viselkedik, mint egy tűzokádó sárlány. Semmi kedves, szeretnivaló nincs benne.
Nicole úgy tűnik, hogy végrre az eszére tért, legalábbbis ez látszik a bácsikával való beszélgetésből.

Veronica és Miranda viszonya viszont rendeződni látszik. Veronica egyre jobban megkeveli az édesanyját. Habár szerintem még korántsem tisztázódott annyira az, hogy miért is hagyta el a lányát....
5/10
borzi84 2021 aug. 12. - 00:23:51 5/10 Előzmény kisbalaton
(413/494)
Szia!

Ez a "húzd meg - ereszd meg..." típusú vita tényleg fárasztó.

Ne reménykedj, csalánba nem üt a mennykő, Virginia született túlélő!
Ha meg is hal, az biztosan nem most lesz, szerintem fog ő még gonoszkodni a hátralévő részekben!
kisbalaton 2021 aug. 11. - 22:55:03
(412/494)
Veronika és Demetrio röhejes vitája kibírhatatlan volt,akkor is ha jól végződött. .Egy csomó fölösleges blabla marhaságokról. Veronika egyre idegesítöbb,
Egyetlen jó ebben a részben a vége volt,amint Santiago rányomja a párnát Virgínia arcára. Nagyon remélem,hogy kinyiffan a dög!

5/10
borzi84 2021 aug. 11. - 07:48:34 5/10 Előzmény napraforgó
(411/494)
Szerintem Nicole-nak már nem lesz ideje bajt keverni, hiszen hamarosan véget ér a sorozat.
6/10
napraforgó 2021 aug. 11. - 04:52:57 6/10
(410/494)
A megleckéztetési jelenetet én is borzasztó ócskának találtam.
Eleve nagy hülyeség volt Veronicától és Irmától ez a randira hivás. Mit akartak vele elérni? Hogy Nicole ott van, készül, Demetrio meg nem jön el? Arra nem gondoltak, hohgy Nicole a cédula hatására nagyon is igent mond Demetrionak? és igen, a nő "visszaadta" a cédulát azzal, hogy várja a férfit.

Aztán az, hogy Demetrio megmutatta a cédulát Andrénak - hát én arra gondoltam, hogy a két férfi kieszel valamit, no de nem! Adré nyugodtan üldögélt otthon, még akkor is, amikor Nicole beállitott talpig csatakosan. És akkor még adta a meglepettet és kérdezősködött, hogy mit csinált vele Demetrio? Hát miért nem ment el vele, aakkor tudta volna.

Na és a lesben álló két asszony? hát ők is elég hülyén viselkedtek. A távozás helyett sokkal jobb lett volna ha hirtelen "megérkeznek", félreérthető helyzetben találják NIcole-t Demetrioval és Veronica magyarázatot kér. Persze akkor elég nehezen hihető az, hogy Demetrio csak megleckéztetési szándékkal érkezett.
De akkor legalább jogosan leordithatta volna Nicole és a férje fejét. de igy, hogy odarendelik őket, aztán meg félidőben elhagyják a helyszint - hát a világon semmi értelme nem volt.
Na és rögtön elrohannak a paphoz panaszkodni.
Be kell valljam, hogy én már utálom Veronica örtökké világfájdalmas arcát.
Na és az a ronda fekete (vagy sötétszürke) zsákruha, ami rajta van? Egy terhes nőnek nem kell ilyen ronda ruhákat hordani, sőt, minél csinosabbnaak kéne lenni.

Amikor Belot számon akarta kérni Demetriót, hát az is szánalmasan röhejes volt. Eddig békésen üldögélt a kanapén, most lóra pattant és az épp akkor arra járó Dömét elkezdte zavargászni a szökőkút körül. Ennek mi értelme volt? A világon semmi. Ráadásul a végén még meg is jegyezte, hogy jogos volt a lecke.

A lecke. Hát mitől is tért észre a felhevült Nicole? Attól, hogy leöntötték egy hordó tequilával? Ugyan kérem, ez nevetséges. Jobb lett volna egy hideg zuhany - vizzel.
Amúgy az a véleményem, hogy egy olyan kis szuka, aki annyira kinálgatta magát Demeternek, tuti nem nyugodott volna le az egy éjszakától, még sokkal többet akart volna és biztos Veronica orra alá dörgöte volna, hogy a férje őt szereti. Az egy megtalkodott kis dög, aki keresztül gázol akárkin, hogy elérje, amit akar.
Egy percig sem hiszek abban, hogy magába száll és elfelejti Demetriot. Sőt, most már majd juszt is meg akarja szerezni. Lesz még baj vele.
5/10
borzi84 2021 aug. 11. - 04:12:44 5/10 Előzmény kisbalaton
(409/494)
Szia!

A "leckéztetést" illetően tökéletesen egyetértek Veled!
Ugyanakkor a "tequila-zuhany", amelyben Nicole részesült, végül hatásosnak bizonyult abból a szempontból, hogy Nicole végre megértette, Demetrio nem szereti őt.
Emellett arra is ráébresztette, hogy a "csak egy éjszaka" felkínálkozást más férfi kihasználta volna, ezért a jövőben valószínűleg tartózkodni fog az efféle "szabatos" viselkedéstől.
Viszont: Demetrio mindezt valóban elmondhatta volna a korábban is kifogásolt "körítés" nélkül.
Korábban számtalan lehetőség adódott volna rá, hogy ilyen nyíltan beszéljen Nicole-lal, de ezt sajnos elmulasztotta.

Bár Demetrio módszerét először Belot is drasztikusnak tartotta, végül belátta, hogy Nicole-nak szüksége volt a leckére.

Veronica természetesen félreértette a jelenetet, mivel nem maradt ott a végkifejletig.
Remélem, sikerül tisztázni a félreértéseket, ebben szerintem Nicole és Belot is segíthet.

Szomorúan kellett látnom, hogy az ügyvéd továbbra is elhiszi Virgnia hazugságait, s még a szökését is hajlandó fedezni.

Szerencsére Letynek eszébe jutott, hogy Virginia valószínűleg az ő házában rejtőzik, s annak rendje és módja szerint megtörtént a "rajtaütés".
Bevallom, az akció sikeres voltát illetően én is szkeptikus vagyok, hisz Virginia tényleg bármire képes, ráadásul ismét elég hiányos az öltözete.
Remélem, átöltözés ürügyén nem próbál majd ismét egérutat nyerni, azt pláne remélem, hogy ha meg is kíséreli a szökést, ezúttal elpártol mellőle a szerencse!
kisbalaton 2021 aug. 10. - 22:53:16
(408/494)
Nicole megleckéztetési jelenete annyira bizarr volt,hogy már-már nevetséges.
Először is Veronika,aki "leckéztetni" akart, ám Demetrio megjelenésekor lelép. És hová megy? Az atyához,akinek azonnal elmondja azt,ami meg sem történt! És tovább hisztizik mások előtt is olyasmi miatt,amiről nem győződött meg.
Másodszor Demetrio,aki szintén "leckéztetett",de hogyan! Nevetséges volt az egész. Igaz ugyan,hogy jól beolvasott Nicolnak,és ezúttal végre igazán jókat mondott,- de ezt megtehette volna már sokkal korábban is - tequila nélkül. Komolytalannak éreztem a jelenetet.

Ami pedig Virgínia letartóztatását illeti,-hát ki tudja. Ez a nő maga az ördög,ezért nem tudom komolyan venni a letartóztatását. Az utólsó jelentben ugyan úgy tűnik,-de majd hiszem,ha látom! (Bilincsbe verve!)
Luna34 2021 aug. 10. - 21:22:44
(407/494)
Csak én vagyok azzal úgy, hogy sosem beszélnék én a férjem újdonsült hódoljával? ezt neki kéne megtennie.ha meg nem akarja lekoptatni akkor nem szeret eléggé és nincs keresnivalója mellettem.nem aláznám meg magam azzal hogy nekiállok cigányasszonyok módjára pörölni a másik nővel. persze egy kis flört mindkét fél részéről belefér, de egy csók már sok.kíváncsi vagyok ebből a "randiból" mi sül ki.
5/10
borzi84 2021 aug. 10. - 19:50:38 5/10 Előzmény napraforgó
(406/494)
Szia!

Én is sajnáltam szegény Teodorót, mert minden előzmény ellenére annyira bízott abban, hogy Virginia mégsem annyira gátlástalan, hogy hidegvérrel kövessen el olyan bűnöket, amiket Santiago felsorolt.
Még most is hajlandó lett volna segíteni neki!
Tényleg nehéz elhinni és elfogadni azt, hogy a lány, akit saját lányukként neveltek, s akinek mindent megadtak, valóságos szörnyeteggé vált.

Én is azt gondolom, Demetrio és Belot valami olyasmit tervelhettek ki, amiről Te is írtál.

Veronicáék szándéka egyértelmű volt:
Megszégyeníteni Nicole-t, aki azt gondolván, hogy mégis sikerül megszereznie Demetriot, helyette Veronicával találná szemben magát.
Gondolom, jól be is akart olvasni neki, s figyelmeztetni, hagyja békén a férjét!
Majd ma meglátjuk, mi sül ki végül a dologból.
5/10
borzi84 2021 aug. 10. - 19:42:19 5/10 Előzmény kisbalaton
(405/494)
Szia!

A napnál is világosabb, hogy az ügyvéd is abba a hibába esett, mint előtte már oly sokan:
Feltétel nélkül elhiszi Virginia minden hazugságát!
Szó sincs róla, hogy gátlástalan lenne, egyszerűen arról van szó, hogy Virginia ügyesen manipulálja, elhitette vele, hogy ő csupán ártatlan áldozat!
Nem gátlástalan, sőt! Túlságosan jóhiszemű, ami szokatlan tulajdonság egy ügyvédnél.
Csak azt nem értem, egy tanult és sokat tapasztalt ügyvéd hogyan képes elhinni mindezt anélkül, hogy alaposan a dolgok mélyére ásna!
Az pláne szomorú, hogy a tetejében még támogatja is Virginia szökését.
Ha más nem is, legalább ez a tény gondolkodóba ejthetné:
Ha valaki ártatlan, annak nincs rejtegetnivalója!

OFF! Sok sikert kívánok az unokádnak!
Valóban hisz abban, hogy jobb lesz a világ?
Hidd el, az évek során megváltozik a véleménye, sok tapasztalattal gazdagodik majd.

Annak idején a joghallgatókat már a tanulmányaik kezdetén igyekeztek ráébreszteni arra, hogy ha el is végzik az egyetemet, nem valószínű, hogy megváltják majd a világot.
A Debreceni Egyetem jogi karán a két világháború között tanított egy jogászprofesszor, aki az újdonsült jogász hallgatóknak a következőket mondta a első előadáson:

"Az igazság az égben van, idelenn pedig a jog." OFF!
6/10
napraforgó 2021 aug. 10. - 13:03:01 6/10 Előzmény kisbalaton
(404/494)
Szerintem az ügyvéd is bedől Virginia trükkjeinek, elhiteti vele, hogy ártatlanul keveredett bele a dologba. Santiago is ártatlanul vádolja. Bizonyiték nincs ellene, csak a bűntársa vallomása. Látni senki nem látta, hogy bármit is tett volna, igy simán letagadhat mindent.

Off
A jogi egyetem miatt meg ne aggódj, az unokád megtanulja árnyaltan látni a világot. az sem lenne jó, ha naivul elhinne mindent... Tanuljon csak meg gondolkozni, aztán még akármi is lehet belőle, nemcsak ügyvéd.
kisbalaton 2021 aug. 10. - 12:40:44
(403/494)
Nekem továbbra is az a véleményem,hogy Veronikának nem kellett volna megírnia azt a randevúra hívó levelet Nicole felé. Azt mondja,azért,mert csapdába akarja csalni. Azzal,hogy találkára hívja a férje nevében? Micsoda marhaság ez!! Most aztán Irmával lesik a hordók mögül a fejleményeket.Hát,én is kiváncsian várom,hogy mi sül ki ebből. Mérget veszek rá,hogy semmi jó.
Egy dolgot nem értek :.Virgínia ügyvédjét. Tisztában van a lány viselt dolgaival,-hogyan tud mégis segíteni neki?! ( Illetve dehogyis nem értem,hiszen ügyvéd,-mindent bevesz a gyomra ! )
( Nagy bánatomra az unokám jogi egyetemre megy .Mondom neki: ne menj oda,nincs benned elég gátlástalanság! Aszongya:mama,mire én végzek,addigra jobb lesz a világ! )
6/10
napraforgó 2021 aug. 10. - 07:22:51 6/10 Előzmény borzi84
(402/494)
Nekem annyira tetszett Teodoro hozzáállása. Azért ment be Santiagohoz, hogy az megerősitse, hogy Virginia csak valahogy belekeveredett a bűnügybe, csak annyi szerepe lehetett, hogy szökni segitett Santiagonak, aki a taanára és a barátja volt. Hajlandó lett volna segiteni a lánynak.
És aztán kénytelen volt szembesülni azzal, hogy Virginia volt a mozgatórugója a Veronica elleni gyilkossági kisérletnek. Szintén közreműködött a GIlbert doktor elleni merényletben. Sőt a kábitószer teritésében is aktivan közreműködött. Hidegvérű gyilkos, akit senki sem ismer igazán - ahogy a bűntársa jellemezte.
Szegény Teodoro teljesen összeomlott, hogy ilyen romlott lányt neveltek föl, ráadásul Sara kedvence volt, akit ajnározott egész életében. Szegény idős férfi szemmel láthatóan nagyon csalódott volt. Tudta, hogy Virginia hazug, alattomos, nagyravágyó, pénzsóvár, stb., de azért ezt a gonoszságot, romlottságot nem feltételezte róla.

Az, hogy Demetrio megosztotta Andréval azt, hogy az unokahúga milyen görbe utakon jár, még rendben is lenne. Na de miért vállalta el, hogy elmegy arra a fránya randevúra? És pláne miért kell annyira nyájasan viselkednie? Nyilván Belot is lesben áll valahol és rá akar piritani az unokahúgára. És persze nem tudnak a lesben álló asszonyokról. Hogy melyik csapat mit tervez, az csak a következő részben derül ki. Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy egy ilyen rajtaütéstől Nicole egyből kiszeret Demetrióból????
5/10
borzi84 2021 aug. 10. - 01:25:53 5/10
(401/494)
Virginia mindent megtesz, hogy ne bukkanjanak a nyomára!
Sajnos az ügyvédet teljesen az ujja köré csavarta.
Feltétel nélkül hisz neki és támogatja mindenben...

Santiagónak tényleg nincs már veszítenivalója, ez ő is belátta.
Jól tette, hogy mindent elmondott Teodorónak, akinek ezek után aligha lehet bármilyen illúziója Virginiával kapcsolatban.
Pedig még most is reménykedett benne, hogy Virginia ártatlan...
Santiago olyan szenvtelenül beszélt az elkövetett gaztettekről, mintha az időjárásról társalogtak volna.

Eközben a "másik helyszínen" lezajlott az esküvő és az ünnepség.
A múltkor Demetrionak Moguel doktor, most Veronicának Yadira adott tanácsot...
Micsoda változások!

Veronica is kezd megbékélni Mirandával, Miranda pedig kezd összemelegedni Belottal. :-)

Veronicáék kis "akciója" Nicole ellen viszont finoman szólva is félresikerült, mivel Demetrio és Belot beleavatkozott a dolgok menetébe.
Ezzel kissé összekuszálódtak a szálak, de biztosan sikerül gyorsan kibogozni, már nincs sok hátra a sorozatból, felesleges túlbonyolítani.
6/10
napraforgó 2021 aug. 09. - 10:55:18 6/10
(400/494)
Veronica féltékeny hisztije túlzás. Vagy megbizik a férjében, vagy nem. Ha nem, semmi értelme a házasságuknak. Különben meg nem puffogni kell, hanem beszélni Nicole fejével, hogy tartsa magát távol a férjétől, mert nem tűri a flörtölését.

Azért Demetrio is megéri a pénzét. Azelőtt állandóan az agáve földeken mászkált és felügyelte, hogy az a 10 ember hogyan aratja a termést. Most miért nem jár ki? Vagy menne a tequila gyárba a gyártást ellenőrizni. De nem, mostanában állandóan a dolgozószobájában ül és várja, hogy NIcole mikor nyit rá hizelegve, hogy annyira szeretlek.... Ha elérhetetlen lenne, Nicole nem tudná zaklatni.

Érdekes, hogy épp Juan sürgeti a nyomozót, hogy szóljanak már Virginiának és a nyomozó nyugtatja, hogy várjanak még, mert a hölgy biztos ideges. Aztán amikor berúgja az ajtót rögtön orditozni kezd, hogy Juan segitett megszökni neki. Na meg Tona. Úgy tűnik a mexikói rendőrök sincsenek a topon agyilag.
5/10
borzi84 2021 aug. 07. - 05:47:06 5/10 Előzmény napraforgó
(399/494)
Szia!

Engem az lepett meg kicsit, hogy a templomban is tapsolt a násznép, ilyen nálunk egyértelműen nincs, templomban nem szokás tapsolni ilyenkor (sem).
A zenét én is hiányoltam, a templomban az orgonát, a templomon kívül pedig a latin zenét.
Lety és Sara részt vettek az esküvőn, elől ültek, illetve álltak, de eléggé takarásban voltak. :-)

Abban is igazad van, hogy Yadira igen rövid idő alatt változott meg ilyen gyökeresen, s ez elég valószerűtlen.

Furcsa, hogy míg Veronica korábban legszívesebben kitépte volna Miranda haját, Nicole esetében híján van az efféle indulatoknak.
Kíváncsi leszek, mi lesz a levél-dologgal, arra is kíváncsi lennék, hogy lett a vízesésből raktár.

Valóban lehetett rá számítani, hogy Virginiát nem kapják el az "első fordulóban".
Azért a rendőrség semmiképp sem állt a helyzet magaslatán, hisz elvileg körülvették a házat, s mégis egérutat nyert.
A telefon lehallgatása kézenfekvő lenne, de legutóbb is - amikor Veronicát keresték - túl sokáig vártak vele.
A legnagyobb baj az, hogy a rendőrség többet foglalkozik Juannal, mint Virginia kézre kerítésével.
Abban bízhatunk, hogy Lety birtokáról érkezik majd a telefon, feltéve, ha lesz, aki felvegye a készüléket.
6/10
napraforgó 2021 aug. 07. - 04:55:16 6/10
(398/494)
Jacinto és Yadira esküvőjén a bevonuláskor nem, de a kivonuláskor én is elvártam volna egy jó kis latin zenét. A taps engem nem zavart, ez egyfajta tetszésnyilvánitás, főként Jacinto megbecsült státuszának szólt. Mégiscsak ő intézője, a távollétében ő vezeti a birtokot.
Nem néztem alaposan körül, de én nem láttam ott az esküvőn Sarát és Letyt, holott elvileg arra hivták meg őket. Semmiből nem állt volna beültetni őket a templomba, vagy a kivonuló násznép között elhelyezni. Majd az ismétléskor igyekszem megkukkolni, hogy ott voltak-e.

Ami még fura, az, hogy Jacintát korábban egy vadóc, akaratos fiatal nőként ismertük meg, aki többször is gátlástalanul felajánlkozik a "gazdának", ráadásul a semmibe vett Veronica orra előtt, most meg egy kedves, szende szűzlányt alakitott. Azért a karakterek ilyen gyökeres változtatásától tartózkodni kéne a fk.iróknak.

Veronica és Irma ötlete, hogy Demetrio nevében randevúra hivják Nicole-t és aztán majd rajtakapják és megszégyenitik egyenesen egy nagy baromság.
Minek ehhez randevúra hivni? Egyszeren el kell kapni, amikor egyedül van és jól kioktatni, hogy mit tehet és mit nem. Én Veronica helyében elkapnám és megmondanám neki, hogy kikaparom a szemét, ha a férjemre meregeti. A szép haját meg szálanként tépem ki, ha nem nyughat és nem megy el innen jó messzire, de mielőbb.
Na egyszóval simán elzavarnám. Persze négyszemközt és tanuk nélkül, hogyha aztán szaladna vádaskodni a bácsikájához, simán letagadnám a fenyegetőzést, csak annyit ismernék be, hogy megkértem, ne zaklassa a férjemet. Belot már úgy is tudja, hogy Nicole rá van kattanva Demetriora, és igy talán valóban intézkedne és elküldené a lányt.

A két nő nő azt mondta, hogy a levélben a vizeséshez hivják a lányt, aztán a papiron mégis az volt, hogy találkozzunk a raktáraknál. Kiváncsi vagyok, végül is hol és mikor lesz a találkozó, hisz időpontot nem is irtak a levélben.

Virginia szökése boritékolható volt. Persze nem nagyon tud hová menni, mert nincsenek barátai, csak az egy Santiago volt, de ő már ugye zár alatt. Éppenséggel mehetne az ő lakásába, ha lenne kulcsa. De mindig csöngetett, ha jött, vagyis nincs kulcsa. Mivel Santiagót már őrizetbe vették, nem nagyon valószinű, hogy a lakásában keresnék. Most Lety birtokára megy, ahol előbb-utóbb megtalálják. Talán a birtokért felelős alkalmazott fel is hivja az úrnőjét és jelzi neki, hogy Virginia kisasszony megérkezett. A rendőrség nyilván le fogja hallgatni Teodoróék telefonját, igy fülön csiphetnék.
5/10
borzi84 2021 aug. 07. - 00:51:33 5/10 Előzmény kisbalaton
(397/494)
Szia!

Sejtettem, hogy Virginia nem adja fel egykönnyen, de az mindenképp a rendőrség sara, hogy egérutat tudott nyerni.
S nemcsak egyszerűen elmenekült, de még Juant is bajba sodorta, hisz a jóféle "rendőr-logikának"megfelelően kis híján őt tartóztatták le a "vipera" helyett.
Aki ráadásul az ügyvédjét is teljesen az ujja köré csavarta, hisz amikor beszélt vele, amaz helyesléssel fogadta a szökést.
Márpedig szerintem ilyen tettet valamirevaló ügyvéd nem helyeselhet!
Érthetetlen, hogy egy tanult, sokat látott embert ilyen könnyen félre lehetett vezetni!
Neki pláne jól kellene ismernie a bűnözők gondolkodásmódját, márpedig Virginia nem más, mint közönséges bűnöző!
Ráadásul: Ha valakinek nincs rejtegetnivalója, akkor miért a menekülés?
Még ez sem ejti gondolkodóba az ügyvédet?

Ami "szegény Nicole-t" illeti: Én egyáltalán nem sajnálom!
Szégyentelen perszóna, aki ennyit minimum megérdemel!
Szerintem amit Veronica és Irma kieszelt, csupán ártatlan tréfa, nem több!

A legjobb valóban az volna, ha Belot visszaküldené oda, ahonnan jött.
Remélem, nemcsak ígéri, de meg is teszi!

Az esküvői szertartás valóban különbözik az ittenitől, tapsot még én sem hallottam soha, pedig református, valamint görög-és római katolikus esküvői szertartáson is voltam már.
kisbalaton 2021 aug. 06. - 23:04:24
(396/494)
Na neeee! Virgínia még a letartóztatásakor is meg tudott szökni! Ez már mindennek a teteje!
Mi az,hogy egy körülzárt épületből feltűnés nélkül tudott távozni? Nevetséges.
Veronika partizán akciója sem tetszik nekem! Mármint az,hogy a levelet ő tette Nicole fényképezőgépébe.Most szegény Nicole reménykedhet. Szerintem ez butaság volt Veronikától.Tudom én,hogy tennie kellett valamit a levakarhatatlan Nicole ellen,- de egy ilyen -vallomással is felérő levéllel,-csak olajat öntött a tűzre!
Yadira esküvője nekem furcsa volt. Az a zene nélküli bevonulás és kivonulás a templomból,- hát,mifelénk nem így szokás. Sőt,megtapsolni sem szokás a templomban az ifjú párt.Más nép - más szokás.
6/10
napraforgó 2021 aug. 06. - 04:02:00 6/10 Előzmény borzi84
(395/494)
Hello!

Nicole-t és Demetriot illetően teljesen igazad van. Az a lány polipként fonja a karjait Dömi köré, de a férfi nem nagyon siet azokat lefejteni. Tessék-lássék ugyan tiltakozik, de gyakorlatilag mégsem olyan erélyesen, hogy Nicole valóban leálljon a zaklatásával.

Tényleg fura, hogy még Moguel figyelmezteti Demetriót, pedig hát nem ő az, aki tanácsokat adhatna házassági ügyekben.
Kérdés, hogy Belot észreveszi-e az unokahúga tolakodását és tesz-e ellene?

André és Miranda jobban összeillik, mint André Veronicával - bár valljuk be, nem olyan nagy kuriózum, hogy 15-20 év legyen egy férfi és egy nő között. Mindenesetre André és Miranda kb. egy korosztály, igy jobban összeillenének.

Juan ügyesen, okosan "beoltotta" Santiagót és s férfi hamar rájött, hogy Virginia a sorsára hagyná és rákenne minden bűntettet, menekülve a felelősségre vonás elől. Szomorú, hogy VIrginia egy mégoly hires, dörzsölt ügyvédet is át tudott verni az angyalarcával és a nyafogásával, aki a védence kárára biztositaná neki a menekülést.

Várom az igazi vidéki mexikói lagzit, a mulatságot, a szép zenéket, táncokat.