Téma: A vipera

5/10
borzi84 2021 aug. 17. - 20:01:37 5/10 Előzmény napraforgó
(434/494)
Szia!

Sajnos én is azt gondolom, hogy a leletek meghamisítása nem derül ki azonnal, az túl egyszerű lenne.
Ráadásul Veronica még nem is tud róla, s kizártnak tartom, hogy ne jutna a tudomására, hisz neki még szenvednie "kell" emiatt, amíg végül kiderül az igazság!

Neked több ismereted van a bírósági szembesítésről, de az még a laikusok számára is sejthető, hogy a valóságban nem így zajlik.
Gondolom, a készítők a "nagyobb hatás" kedvéért csinálták így, a valóság "túl unalmas" lett volna.
Korábban Carmelita és Kuko már tanúskodott - Santiago azonosításakor, de egyértelmű, hogy most is jelen kellett volna lenniük, a buszsofőrnek és a helikopter vezetőjének szintén.
Ahogyan szerintem a Santiagot kezelő, s a Virginia által lefizetett orvosnak is ott lett volna a helye.
Bár...Még ha el is mond mindent, Virginia akkor is azzal állt volna elő, hogy "ő csupán segíteni akart Santiagonak".
Nem értem, hogy ha egy ügyet alaposan ki akarnak vizsgálni, hogyan járhatnak el ilyen slendrián módon.

Az ügyvéd süket és vak, nem veszi észre, hogy Virginia még akkor is hazudik, ha kérdez valamit.
Ő már örök szerelmet esküdött Ricardonak, Juannak, s az ügyvédet is ezzel ámítja...

Santiago jól tette, hogy cselekedett, s lelőtte a viperát!
Viszont: Én már csak azért sem kívánom, hogy most meghaljon, mert a végén a sajtó még mártírt kreálna belőle!
Bűnhődjön csak meg az elkövetett bűnökért, de azok maradéktalanul kerüljenek napvilágra és bizonyításra, és ítéljék el annak rendje s módja szerint!
6/10
napraforgó 2021 aug. 17. - 04:57:37 6/10 Előzmény borzi84
(433/494)
Az epizód első fele eltelt azzal, hogy Veronica leleteit értékelték, az állapotát vizsgálták. Szerencsére Francisco elküldte Veronicát egy másik orvoshoz, egy nőgyógyászhoz, aki új vizsgálatokat rendelt el. Vélhetőleg itt kiderül majd, hogy az előző vizsgálat "tévedett" és nincs is semmi baja, nemhogy nyirokmrigyrákja lenne.
Na persze, a szappanoperák szaabályai szerint ez nem fog egyből kiderülni....

Az epizó második fele a birósági szembesitéssel telik, ami a valóságban természetesen nem igy néz ki.
Nem csőditenek egybe mindenkit, hogy aztán tetszése szerint mindenki bekiabálja a véleményét, hanem EGYENKÉNT hallgatnak meg minden tanút, egyenként szembesitik mindegyiket a vádlottal.
De hát ez pont azért egy mese, mert itt nem igy történnek a dolgok.

Vicces, hogy Santiagót csak rácsok mögött láthatjuk, egy "majomketrecben", nem tudom, hogy ez hány országban lehetséges a valóságban.

Furának találom, hogy a szembesitésre nem hozták el Pueblo Allegréből Carmelitát, aki szállást adott Santiagonak. Nem hozták el továbbá Kukót, aki látta őt sebesülten és segitett is neki kimosni, ellátni a sebét. Nem keresték meg a buszsofőrt sem, aki felvette a sebesült, papnak öltözött Santiagot az úton. Sem a helikopter vezetőjét, aki felvette és kimenekitette a férfit. Ezeket mind meg kellett volna keresni és odahivni. Nem hivták be Marcost sem, aki látta a vérnyomokat Virginia autójának hátsóülésén és nem keressték meg a szervizt sem, ahol a nő kicseréltette az üléshuzatokat.
Egyáltalán senkit nem keresstek meg, aki Santiagó, vagy Virginia bűnösségét alátámaszthatta volna.

A birósági eljárás maga egy kabaré volt, senki ne higgyje, hogy a valóságban ez igy zajlik. Persze, hogy nem pofázhat közbe a vádlott, meg senki más sem. Mivelhogy egyenként folyik a szembesités,a többi tanu nem is hallja, nem is hallhatja, hogy a másik mit mondott. Pont ez a lényeg, hogy aztán összevetik a tanúk által elmondottakat, de nem úgy, hogy mindenki közbeugat.

Az meg röhejes, hogy Virginia ügyvédje mindazok után, amit hallott még hisz a védencének. Pláne azok után, hogy Virginia a szerelmével kecsegtette, az ügyvéd pont ezért segitett neki. Hogy hihetett ebben az igéretben, amikor Virginia a tárgyaláson kijelentette, hogy mindennek ellenére szerelmes a férjébe, Juanba? Mert ha ez igaz, akkor nyilván nem igaz az ügyvéd iránti szerelme.

Na mindegy, az ügyvéd hülye, ostoba, ez legyen ez az ő baja.
És a végén Santiagó elveszi az őrizetére rendelt fegyőrtől a pisztolyt és hátbalövi Virginiát,aki olyan pofátlanul a szemébe vigyorogta, hogy bármit megtehet vele.
Hát mostantól nem fog majd belenevetni senki képébe.
5/10
borzi84 2021 aug. 17. - 00:13:58 5/10 Előzmény kisbalaton
(432/494)
Szia!

Valóban hihetetlen volt, ahogy a meghallgatáson Virginia csak mondta a magáét, anélkül, hogy rendreutasították volna.
Az ember azt gondolná, hogy nem lehet "csak úgy" belevágni mindenkinek a szavába, de Virginia eszerint kivétel.

Hihetetlen, hogy az ügyvédje semmilyen eszköztől sem riad vissza, még a sajtó nyilvánosságát is felhasználta, s nyilvánosságra hozta Virginia hazugságait.
Ezért is írtam korábban azt, hogy jobb megelőzni a bajt, de eszerint mégsem sikerült, mert a családnak kellett magyarázkodnia amiatt, miért is akarják a "szegény ártatlan" Virginiát "tönkretenni".

Virginia az évek során jól beletanult az "üldözött ártatlanság" szerepébe, s a család most a saját bőrén is tapasztalhatta, milyen mesterien érvelt.

Általában nem helyeslem az önbíráskodást, jelen esetben mégsem tudom elítélni Santiago tettét!
Szomorú, hogy neki kellett igazságot szolgáltatni, máskülönben a "vipera" büntetlenül, s megdicsőülve sétálhatott volna ki a bíróságról.
Az már más kérdés, vajon Santiago honnan szerezte a fegyvert?
Igazából én nem kívánom Virginia halálát, azzal is megelégednék, ha olyan sérülést szenvedne, ami nyomán talán jobb belátásra térne.
(Bár attól tartok, ő önként aligha ismerné be az általa elkövetett bűnöket.)
De: A lábadozása során talán előkerülnek újabb bizonyítékok, amik nyomán már semmiképp sem kerülheti el a felelősségre vonást!
Leginkább ebben bízom, s abban, hogy az ügyvédje is rájön, hogyan vezette félre ez az aljas nő, s emiatt "leveszi róla a kezét"!

Remélem, az újabb vizsgálatok során fény derül a leletek manipulálására, s természetesen arra is, hogy ki áll az újabb gaztett mögött!
kisbalaton 2021 aug. 16. - 22:59:24
(431/494)
Hát....
Ez egy olyan idegesítő rész volt,hogy majdnem abbahagytam a nézését!

Ez a bírósági meghallgatás inkább volt egy operett-tárgyalás,mint komoly per.
Én úgy tudtam eddig,hogy a tanúkat azért hívják,hogy elmondják az általuk megélt történéseket.
Mi az,hogy 20 ember rémségeket mond Virgíniáról.és azt nem hiszik el!!!!???
Mi az,hogy senki nem vallott mellette,-mégis neki hittek?
Mi az,hogy az ügyvédjének nem ütött szöget a fejében,hogy ha sokan ugyanazt mondják,-akkor az igaz is lehet???!!

Hálistennek Santiago hátba lőtte a végén! Remélem,kinyiffan végre ez a dög!
Luna34 2021 aug. 15. - 09:22:43
(430/494)
az szerintem is nagyon gáz, hogy Verónica még csak kéthónapos terhes. jól leírtátok hogy mennyi minden történt azóta hogy eljött Denetriótól.én is azt nem értettem hogy akkor Andrénál ez az egész vállalkozás meg munka kb egy hétig tartott? meg Irma és Gildárda is csupán pár napot tartózkodott ott? fura.
6/10
napraforgó 2021 aug. 15. - 03:15:23 6/10 Előzmény borzi84
(429/494)
Átgondolva igazad volt a dolog nyilvánosságra hozását illetően. Nem lenne jó, ha a sajtó találgatna, vagy pláne belekeverné a acsaládot, hogy ők is tudtak róla, falaztak Virginiának. Igy legalább eleve elhaatárolódnaak tőle és azáltala elkövetett bűncselekményektől.

A pénzt illetően nem vagyok meggyőzve, az ügyvéd azt mondta, hogy Svájcbaa utalta Virginia pénzét, ezt külfüldön, leginkább Svájcban gyorsabbaan felvehette volna, mint Mexikóban, ahol figyelik Virginia baanki manővereit is. Ennyi pénzt meg ne vehetett föl autómatából a később letiltott kártyájával.
5/10
borzi84 2021 aug. 15. - 02:33:20 5/10 Előzmény borzi84
(428/494)
* megelőzés
5/10
borzi84 2021 aug. 14. - 22:08:22 5/10
(427/494)
Szia!

Ezekben a sorozatokban szinte "természetes", hogy a főszereplők útja mindig keresztezi egymást.
Legyen az étterem vagy kórház, szálloda...Máskülönben hogyan lenne annyi bonyodalom?

Valóban jó lenne tudni, Virginia honnan szerezte a rengeteg pénzt.
Bár, ha azt vesszük: El akarta hagyni az országot, úgyhogy megtalálhatta a módját, hogy ne üres kézzel induljon neki a "nagy utazásnak".

Az egyértelmű, hogy Veronica csak viccelődött a vérvétellel kapcsolatban, amit nem kell komolyan venni!

Juannal kapcsolatban teljesen osztom a véleményedet!
Szerintem egy jó pszichiáterre lenne szüksége, mert a Veronica - mániája kezd kóros méreteket ölteni!

Szerintem Teodoróékat a megelőzős szándéka indította arra, hogy a nyilvánosság elé tárják a Virginia által elkövetett gaztetteket.
Virginia túllépett egy határt, s az általa elkövetett bűnök mindenképpen napvilágra kerülnek.
Ezt nem lehet megakadályozni, sem pedig azt, hogy a sajtó - már csak a Fernandez - Negrete család befolyásos volta miatt is - "ráharapjon" a témára.
A botrány elkerülhetetlen, s még mindig jobb, ha a család elmondja a maga verzióját, s a sajtó azt adja közre, mintha a botrány kirobbanása után ostromolnák őket az újságírók, ők pedig utólag magyarázkodnának.
A szándék egyértelmű: Próbálják menteni a menthetőt, s jelen esetben szerintem is ez az optimális megoldás!
6/10
napraforgó 2021 aug. 14. - 05:47:35 6/10
(426/494)
Igen furcsa, hogy Veronica és Virginia pont ugyanabban a kórházban vizsgátatják ki magukat. Veronicát behivják, Demetrio nem mehet be vele, kinn várakozik. Eközben Virginia néhány méterre tőle a recepción kérdezősködik. Hogy nem fél attól, hogy Demetrio várakozás közben pont arra sétál?
Honnan vette Virginia azt a nagy halom pénzt? Mert az ügyvéd letiltatta a kártyáját. és gondolom, hogy egy bankfiókba sem mehetett be, hogy személyesen vegyen fel pénzt.

Veronica meg mórikálja magát demetrio előtt, hogy a vizsgálathoz mennyi vért levettek tőle, literszámra, mondja, ő, aki terhesen több deci, nem pár kémcsőnyi vért adott az anyjának.

Juan már szinte elmebeteg, elhatalmasodott rajta a Veronica-mánia. Igaz, hogy egy darabig Veronica kedvesebb volt vele, mint más férfiakkal és valóban megfordult a fejében a vele kötött házasság is, de csak addig, amig meg nem ismerkedett Demetrióval. Onnantólmár csak ő érdekelte és ezt Juan tudtára is hozta. Normális ember innentől visszavonul és tudomásul veszi, hogy a nő mást szeret. nem igy Juan, ő egyre mániákusabb.

Közben Virginiát harmadszor is letartóztatják. Kissé röhejes ez a sok letartóztatás, pont elég lett volna egyszer. Max kétszer, mondjuk egy szökés még belefér.

Lety és Sara az esküvő után hamarosan hazautaztak Mexikóba, de hogy került oda Veronica és Demetrio? eddig egy szó sem volt arról,hogy velük utaztak volna. Márpedig a kórházi vizsgálat után úgy sétáltak be Teodoróék nappalijába az Uh felvétellel, mintha mindig is ott voltak volna. És eszerint Virginia és az ügyvéd sem hagyták el a fővárost soha.
Az ügyvéd pedig meglett férfi létére annyira megszédült Virginia szépségétől, ártatlan angyali arcától, hogy mindent beszop neki.

A szegény, jóságos Juannak meg rossz volt látnia rács mögött a viperát - mondja Sara Veronicának. Jujj, úgy megsajnáltam szegény, jóságos Juant. És a család férfitagjai, akik eddig annyira féltek, hogy napvilágra kerül a sok disznóság, most hirtelen úgy döntenek, hogy a sajtó elé kell tárni Virginia rémtetteit. Mi van??? Ezt miért?
5/10
borzi84 2021 aug. 14. - 02:56:32 5/10 Előzmény napraforgó
(425/494)
Nagyon jó megfigyelés a ruhákkal kapcsolatban!
A hölgyek öltözetéből aligha lehet rájönni, milyen évszakban vagyunk! :-)

Nicole maga a megtestesült ártatlanság!
Én is sokszor neveztem csitrinek, de nem a kora miatt, hanem a viselkedése alapján!
Lehet, hogy 22 esztendőt számlál, de a viselkedése legtöbbször egy elkényeztetett csitriére emlékeztetett!
Remélem, magába száll és megkomolyodik!
Esetleg csinálhatna valami hasznosat is, mert amellett, hogy kattogtatja a fényképezőgépét, mondhatni semmittevéssel tölti az idejét.
(Értem én, hogy a Demetrio iránti epekedés sok időt vett el, de ezzel már felhagyott, úgyhogy hajrá!) :-)
5/10
borzi84 2021 aug. 14. - 02:48:31 5/10 Előzmény napraforgó
(424/494)
Az összefoglalást pontos, az idő múlására mindenképpen figyelnie kellett volna a készítőknek!
5/10
borzi84 2021 aug. 14. - 02:47:12 5/10 Előzmény kisbalaton
(423/494)
Szia!

Ez így van, az "időszámításba" komoly hiba csúszott.

Virginia mintha megbabonázta volna az ügyvédjét!
Hihetetlen, hogy egy komoly, jó nevű ügyvéd ennyire rövidlátó legyen, ráadásul minden tekintetben segíti Virginiát, még törvénytelen eszközökkel is.

Az orvos pedig...No comment!

Mintha a készítőknek az lett volna a célja, hogy mind az orvosokat, mind az ügyvédeket negatív színben tüntessék fel! :-(

Virginia pedig - miközben szorul a nyaka körül a hurok, s egyedül az ügyvédnek köszönheti, hogy még reménykedhet abban, hogy megússza a dolgot - a szorult helyzetében is újabb aljasságon töri a fejét.
Nincs kétség afelől, hogy velejéig romlott, aki semmilyen megbánást nem tanúsít, sőt, csak újabb gaztettekkel tetézi a bűnlajstromát.
Számomra nem kétséges, hogy kiderül majd az igazság a manipulált lelettel kapcsolatban, de az biztos, hogy míg ez megtörténik, addig Veronicának és az őt körülvevőknek sok fájdalomban lesz részük.

Virginia gátlástalansága nem ismer határokat, ugyanakkor Juan sem panaszkodhat, a legutóbbi kirohanása nevetséges volt!
Egyedül önmagát hibáztathatja, hogy feleségül vette Virginiát!
A Veronica - mániája pedig már-már beteges!
Egyszerűen képtelen megérteni, hogy Veronica soha nem szerette őt!
Inkább arra kellene összpontosítania, hogy sikerüljön felbontani a házasságát, utána pedig arra kellene törekednie, hogy találjon magának egy kedves lányt, aki mellett boldog lehet.
kisbalaton 2021 aug. 13. - 23:06:34 Előzmény napraforgó
(422/494)
Erre értettem én,hogy a sorozat készítői igencsak nagyvonalúan bántak az idővel.

Amúgy itt mindenki idióta? Elkábítható-csábítható ügyvéd,-- lefizethető orvos? Komolyan van olyan orvos,aki pénzért nyirokmirigy rákot diagnosztizál? Ha van,akkor annak elment az esze.

Számomra az is hihetetlen,hogy - ha mégolyan csavaros eszű is Virgínia - most menekülőben van,és aki a bőrét menti aligha van kapacitása ilyesmire. Ismeretlenül felkeresni egy főorvost,-pénzt ajánlani neki aljas dolgot kérve! És az orvos meg is teszi,-kockáztatva a hivatását! Micsoda hülyeség!

Virgínia jellemét már olyan mélyre süllyesztették az alkotók,ami alá aligha lehet menni már !
Nincs benne semmi emberi.
6/10
napraforgó 2021 aug. 13. - 11:13:04 6/10
(421/494)
Azon gondolkodom, hogy honnan szedte Virginia a gyógyszert, a nyugtatót, vagy altatót, amit a letartóztatás aután beszedett.
Hisz most nem engedték be átöltözni, aa cseléd hozta ki a ruháját és a cipőjét. Én még azt sem láttam, hogy a retiküljét is kihozta volna. Esetleg abban lehetett a gyógyszer, már ha azt is kézhez kapta.

Veronica terhessége meg nem akar haladni. Én azt hittem, hogy minimum félidős már, annyi minden történt. Az első részben úgy telt el 8 hónap pár rész alatt, hogy csak néztem, most meg a birtokról való szökése óta már ezer dolog történt. Belottal napokig időzött egy vidéki szállodában, aztán André vett neki egy házat, megalapitották a közös vállalkozásukat, Irma is megszökött, és megérkezett Gildarda is a lányával.
Azután a dijátadó ünnepség után megtámadták őket. Veronica elkóborolt, amnéziás lett, kóórházba került. Atán jött az özönviz és visszamentek a birtokra és ott tevékenykedtek, majd megmentették Demetriót és Moguelt. Ment a hiszti Miranda miatt, később Nicole kinálgatta magát, Teo bácsi infarktust kapott, stb, stb. Végül az éjszakai támadás és következményei. Santiago üldözése,majd Virginia letaróztatása, kergetése, stb.
Ezek a dolgok elegendőek 3-4 hónapra, na de itt minden percek alatt zajlott le, hisz nem telt el 4 hét sem azóta, hogy Veronica megszökött André hajóján.
Az ilyen dolgok teszik teljesen hiteltelenné a történetet.
6/10
napraforgó 2021 aug. 13. - 04:38:48 6/10
(420/494)
Jajj, minő meglepetés, Veronica terhességét pont abban a kórházban vizsgálják, mint ahová az ügyvéd vitte Virginiát.... ! Ahh, szivemhez kapok!
6/10
napraforgó 2021 aug. 13. - 04:31:51 6/10
(419/494)
Nagyon fura, hogy amikor a nők a birtokon beszélgetnek, aakkor Irmán egy ujjatlan sárga nyári ruha van, Letyn nyakas pulóver, Mirandán kardigán, Veronicán meg egy prémgallérú kiskabát. Vajon milyen idő lehet?

Vicces, hogy Nicole azt mondja Veronicának, hogy azt hitte nem tesz semmi rosszat, amikor Demetrioval kacérkodott. Mi van??? egy 22 éves felnőtt nő, és EZT nem tudta???? Jahajj! Akkor nagy baj van! Mert ha egy 13 éves csitri nem tudja ezt, azt még tán el is hiszem, de egy felnőtt nő???! Azt már nem.
Nicole-t sokszor csitrinek nevezik, de akárhogy is, 20 éves kor felett én már nem nevezném csitrinek a nőket, mint ahogy kamasznak a férfiakat sem. Valahol határt kell húzni a kaamaszkornak is. Szerintem a 20 éves kor épp megfelelő,nem véletlenül nevezik azt a kor tinédzser kornak.

Sajnos Virginia még mindig mesterkedik, a saját biztonsága rovására ismét Veronioca életére akar törni. Már Lety birtokán is erről beszélt az ügyvédnek, "el akart köszönni" az unokatestvérétől. Nyilván nem akar úgy eltűnni az országból, hogy Veronica él és boldog.
6/10
napraforgó 2021 aug. 13. - 04:06:17 6/10 Előzmény borzi84
(418/494)
Azért az a hires, dörzsölt ügyvéd elgondolkodhatott volna arról, hogy miért is forult a családja Virginia ellen...
Nem szabadna annyira naivnak, de inkább annyira hülyének lennie, hogy bedől a nő meséjének.

Miranda előéletét illetően valószinleg igazad van,más épkézláb mese nehezen lenne elhihető.
5/10
borzi84 2021 aug. 13. - 00:26:34 5/10 Előzmény napraforgó
(417/494)
Szia!

Szerintem sokkal több nem nagyon fog kiderülni arról, Miranda miért hagyta el a családját, mint amit eddig megtudtunk.
Most, hogy kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, nagyon úgy tűnik, igyekeznek lezárni a múltat, ezért nem tartom valószínűnek, hogy erről a dologról több szó is essen

Egyébként szerintem nem is nagyon kell többet belelátni annál, amit eddig is tudtunk, azaz:

Veronica apja nem volt éppen makulátlan, nem vetette meg a nőket, emellett elég gyakran a pohár fenekére nézett.
A házasság valószínűleg emiatt romolhatott meg, Miranda pedig elhagyta a férjét.
Ez eddig rendben is van, de arra valóban nincs épkézláb magyarázat, hogyan és miért hagyta hátra a kislányát is, akinek pedig szüksége lett volna rá. (Ezt Miranda maga is elismerte.)
Veronica apja nem volt alkalmas a gyermeknevelésre, Miranda mégis elhagyta Veronicát, hozzáment egy nálánál jóval idősebb, gazdag férfihoz, aki nem akart hallani Miranda gyermekéről, ő pedig egy férfi kedvéért lemondott a gyermekéről.
Ezt én nem tudom elfogadni, akárhogyan is igyekszem megérteni Miranda indítékait.
Tudta azt is, hogy Veronica apja meghalt, de sem ekkor, sem azután nem kereste a gyermekét, s erre az sem mentség, hogy tudta, Teodoróék vették magukhoz és sajátjukként nevelik.
Igaz, hogy Veronica jómódban nevelkedett, de Sara elég sokat bántotta, többek között a szüleire tett epés megjegyzéseket, amivel mindig sikerült fájdalmat okoznia Veronicának.
Virginia is állandóan gonoszkodott vele, kb. hasonló megjegyzéseket tett, mint Sara, csak ő még durvábban fogalmazott.
Miután Miranda férje meghalt, ő pedig egyedül maradt, a "tékozló anyának" ezután jutott csak eszébe, hogy van egy lánya, akit korábban elhagyott.
Szerintem kb. ennyi történt, Sara ugyan elég sokszor tett homályos célzásokat, de ő egyébként is hajlamos arra, hogy mindent a "látszatnak" rendeljen alá.

Szerintem Veronica tudta, hogy él az édesanyja, de "nem akarta" tudni, s a maga módján próbált védekezni a fájdalom ellen.
Könnyebb volt azt képzelnie, hogy meghalt, s ezért nem keresi, mint a tudat, hogy ennyire nem jelent semmit az édesanyja számára.
5/10
borzi84 2021 aug. 13. - 00:07:50 5/10 Előzmény kisbalaton
(416/494)
Szia!

Nagyon egyetértek, most már elég volt a "csavarokból"!
Ahelyett, hogy kezdenék elvarrni, csak még jobban összekuszálják a szálakat!

Virginia az első perctől fogva kedvére manipulálja az ügyvédet, ő pedig feltétel nélkül hisz neki! :-(
Mintha a készítőknek az lett volna a szándéka, hogy az ügyvédek is kapjanak egy "fricskát", mondván, ilyen könnyen befolyásolhatók.
Csak remélni tudom, hogy a valóságban ez nem így van!

Sajnos attól tartok, Virginia még mindig nem fejezte be a gonoszkodást!
Nem tudom, most mit talált ki, de az biztos, hogy rosszban sántikál!
Pedig jobb lenne, ha nem feszítené tovább a húrt, s örülne, hogy az eddigieket sikerült megúsznia!
Az ügyvédje személyében talált egy újabb címeres ökröt, aki tűzbe menne érte, mindenben segíti...
Úgy látszik, neki semmi sem elé!
Bízom benne, hogy Veronica és Gilbert doktor családjának a feljelentése nyom annyit a latban, hogy ezt már nem ússza meg, és sikerül elkapni még azelőtt, hogy elhagyná az országot!

Most már nagyon várom a végét, Virginia bukását!
Remélem, a legújabb cselszövése - bármi legyen is az - nem jár sikerrel, s nem tud ártani Veronicának!

Máskülönben azért van néhány dolog, ami megoldódni látszik:
- Miranda és Veronica viszonya
- Miranda és Belot kapcsolata
- A Nicole-probléma is megoldódott, a csitri minden jel szerint végérvényesen észhez tért

Most már csak Virginia bukása hiányzik, hogy méltóképpen záruljon a sorozat, s Juannak is találni kellene egy párt, vagy legalábbis kilátásba helyezni, mert a "Veronica-mániája" már-már beteges...
kisbalaton 2021 aug. 12. - 23:00:46
(415/494)
Na neee! Még egy csavar!
Az ügyvéd egy idióta. És az egész mexikói igazságszolgáltatás is,-amennyiben a valóságban is így van.
A sorozat készítői igencsak nagyvonalúan bántak az idővel. Veronika még csak 8 hetes terhes!!!
És ha most azt mondja valaki,hogy Virgíniának adnak még egy lehetőséget akármilyen rossz cselekedetre,---hát dobok egy hátast!