10/10
drfaj 2009 márc. 02. - 11:54:37 10/10 Előzmény drfaj
(2/2)
Az elõadás fantasztikusan jó! Nagyon ötletes a díszlet és szépen van megcsinálva. A jelmezek jól tükrözik a szereplõk egyéniségét és gondosan vannak elkészítve. Az elõadás kiállítása pazar. Több, mint 30 zenész és 46 színpadi szereplõ müködik közre. Nagyon jól illesztették be a baltt együttest. Jó koreográfiákkal emelték az elõadás látványosságát. A kitûnõ énekhangok kellemesen illeszkednek a fülbemászó zenéhez. A rendezõ nem akart nagyot dobni, valószínû, ezért sikerült egy olyan elõadást összehoznia, amely közérhetõ és felüdülést nyújtó szórakozást nyújt.
Gratulálok az elõadás szereplõinek és azoknak, akik a színpadra állításban közremüködtek!
A színházban mindenki nagyon kedves és barátságos, de ugyanakkor nem tolakodó. Az épület nagyon tiszta, sem szagok, sem foltok nem érzékelhetõek, nem láthatóak. Mindenki megtesz mindent azért, hogy jól érezzük magunkat.
A legdrágább jegy 2400 ft, amiben a ruhatár is benne foglaltatik. A büfé árai elfogadhatóak, a kiszolgálás gyors, a választék megfelelõ.
Ajánlom az elõadás megtekintését az igényes szórakozást kedvelõknek! Látogassanak el Pécsre! Megéri!
10/10
drfaj 2009 febr. 27. - 09:13:16 10/10
(1/2)
Nagy érdeklõdéssel várom a ma esti elõadást. Nagy titokban tartotta a színház vezetése, hogy a kettõs szereposztásból ki mikor lép fel. Csupán szerdán szállt fel a fehér füst-A PORT.hu-nál még ma, pénteken sem-, hogy ki mikor játszik. Egy képet már láttam az elõadás felvezetésére. Eddig nagyon tetszenek a jelmezek. Lesznyák Katalint már lassan egy éve nem láttam, így nagy várakozással tekintek a ma esti találkozásra. Remélem nagyon jó elõadás lesz... A PORT.hu oldal szerepeltethette volna a napi bemutatók között...