10/10
Mary-Claire 2014 szept. 20. - 17:16:42 10/10 Előzmény King Diamond
(12/12)
Szerintem is jó sorozat volt, gyerekkoromban én is szerettem! Még most is jó szórakozás megnézni. A második évad nekem sokkal gyengébbre sikerült, a két "új nõt" nem találtam annyira hitelesnek. Az elsõ évad viszont szuper! Tommy volt a fiúk közül a kedvencem :)
Szót érdemelnek még a ZENÉK, és itt most nem elsõsorban a fõcímzenére gondolok (az is jó), hanem azokra a zenékre, amiket egyes jelenetekben (fotózás a tengerparton, diszkóban, stb.) lehetett hallani. A 90-es évek semmihez sem fogható hangulatát ezek is csak fokozták. Kár, hogy nem jelent meg soundtrack. :( Egy pár zenét sikerült beazonosítani és megszerezni, de jó lenne mindet. Egyébként tudtátok, hogy a youtube-on meg lehet nézni a teljes epizódokat - angolul? :) A sorozatot készítõ cég (Keller Entertainment Group) töltötte fel. További érdekesség, hogy Mike, Cat, Tommy, Brett, Krissie és Marcos szerepét eredetileg nem azok a színészek játszották volna - Ashley és Mr. Smith kivételével - , akiket láttunk az elsõ évadban. Van errõl is egy video a youtube-on, "ACAPULCO HEAT Promo Reel" a címe, nézzétek meg, érdekes.. Ashley (Catherine Oxenberg) totál máshogyan néz ki benne, olyan mintha a 80-as évek végén forgatták volna az egészet. :) Valószínûleg a befektetõk leszavazhatták az elsõ körös szereplõket, és így kerültek a helyükre Alison Armitagék. Szerencsére. Az eredeti szereplõk nem voltak túl színes egyéniségek szerintem.
8/10
King Diamond 2014 jún. 05. - 19:37:32 8/10
(11/12)
Ehhez a sorozathoz sincs sok hozzászólás írva, pedig elég népszerû volt a '90-es évek közepén. Érdekes, hogy két évad készült hozzá, de nem egymás után, hanem 3-4 év különbséggel. Ezek szerint az elsõ évad után elkaszálták, de aztán 4 évvel késõbb mégis visszatért még egy évad erejéig, aminek szintén kasza lett a vége. Habár így legalább kaptunk még egy szezont. Valamikor régen, a '90-es évek közepén, még általános iskolás koromban láttam pár epizódot mindkét évadból, de egybe még nem néztem meg a két évadot. Az elsõt nemrég fejeztem be, gondolom manapság már nem kell nagyon útmutatást adni, hogy hol található meg a sorozat két évadja magyarul (le is tölthetõ, és online is megnézhetõ).
Na, de akkor nézzük meg egy kicsit az elsõ évadot:

SPOILER IS LEHET/ELSÕ ÉVAD!!!
A sorozat elsõ évadja ugye 22 részbõl áll, nagyjából ugyanolyanok ezek az epizódok. Van egy csapat, akiknek minden epizódban egy-egy ügyet kell felgöngyölíteniük. Kicsit hasonló, mint a mostani Hacktion újratöltve, de azért mégsem teljesen. Azt le kell szögezni, hogy ez a sorozat (és gondolom a második évadja is ide tartozik) nem a jó akciójelenetek/lövöldözések miatt marad emlékezetes a legtöbb nézõnek. Mert sajnos ezek többsége elég gagyi, és még a verekedéseket is ide lehet sorolni, kivéve, mikor Tommy harcol, mert azokon azért látszik, hogy a színész harcmûvész is.
A fõszereplõket jól válogatták össze, a csajok gyönyörûek, akik közül egyértelmûen kiemelkedik Cat, azaz Alison Armitage, aki egy Istennõ. Nem egy részben csodálhatjuk meg a bájait, a tökéletes testét (sajnos meztelenül nem). Az Ashley Hunter-Coddingtont alakító Catherine Oxenberg is rendkívül csinos csaj, illetve a Krissie-t alakító Holly Floria is csinos, szép, de hármójuk közül számomra Cat a legjobb nõ. A srácok közül a késõbbi pankrátor Brendan Kelly nem rossz, de igazából Tommy karaktere a legjobb közülük szerintem, hiába van jóval kevesebb szerepe az elsõ évad folyamán. Rajta látszik, hogy képzett harcos, a többiek verekedésén pedig egyértelmûen nem.
A mellékszereplõk közül számomra nem nagyon voltak ismert személyiségek, a csajok viszont baromi szépek és csinosak voltak minden részben (a fõszereplõkön kívül is).
Annak is örültem, hogy itt is van egy több epizódon átívelõ szál, ahol a legnagyobb ellenfelükkel is többször találkozik a csapat, nevezetesen Strake-kel, aki méltó ellenfele a csapatnak.
Most annyira nem térnék ki az egyes epizódokra, mert nem sokra emlékszem már, de a többsége az jó volt. Volt egy sakkos rész, illetve egy nõi motorosos, ami nagyon bejött, és persze a Stake-es epizódok.
A sorozat fõcíme jó volt, a zenéje is. A magyar hangokkal is meg voltam elégedve. Szóval ezekbe nem lehet belekötni.
SPOILER VÉGE!!!

Az viszont gáz, hogy az ide feltett képek közül mindössze egy tartozik az elsõ évadhoz, a többi a másodikhoz, illetve, hogy az epizódok listája is a második évadot tartalmazza. Erre azért odafigyelhetne a Port, még akkor is, ha ez egy nem mai, és nem annyira sokak által látott/nézett sorozat (volt).
Az elsõ évad értékelése: 8/10.
Bebeee 2011 szept. 25. - 16:03:11
(10/12)
Hali!!! Én is nagyon szerettem kiskoromban ezt a sorit!! :) Szeretném én is megszerezni, csak nem tudom, hol lehetne biztonságosan letölteni, viszont torrentem nincs:S, de dvd-n is érdekelne! Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszöném! Elõre is köszike!!
10/10
white_angel 2011 aug. 14. - 09:44:09 10/10 Előzmény Zsebibaba2008
(9/12)
Engem is érdekelni, mert sehonnan sem tudom megszerezni az 1.évadot, és nagyon kellene. Aki tud segíteni, lécci írjon, nagyon hálás lennék!!!
Dyrtyho 2011 jan. 22. - 18:40:03 Előzmény Zsebibaba2008
(8/12)
Egy-két torrenten fent vannak az évadok,csak hát angolul :(
Zsebibaba2008 2011 jan. 19. - 19:01:15 Előzmény Dyrtyho
(7/12)
elsõ évadát leszeretném szedni de sehol nem találom nem tudná valaki megmondani hol lehet leszedni ?
Dyrtyho 2010 jún. 23. - 03:06:35
(6/12)
Áááá....kiskorom óta imádtam ezt a sorozatot,kár hogy mostanában már nem adják sehol se,bezzeg a sok Venezuelai sorozatot azt bezzeg igen :(
goodboy 2008 márc. 18. - 10:45:07
(5/12)
Kiskamasz korom kedvenc sorozata. Mai szemmel nézve viszont olyan mintha a Miami Viceot és a Mission:Impossibble kersztezték volna egy kis Baywatchal megspékelve. Nem baj ennek ellenére esti kikapcsolódásnak tökéletes.
CHRIS1 2007 jan. 08. - 13:39:52
(4/12)
Nekem is a 2.évad tetszik az 1. évad sem rosz de a 2. az nagyon ott van a szeren.
Csak kár hogy nem készült 3. évad
CHRIS1 2007 jan. 08. - 13:31:24
(3/12)
Ezt nézzétek meg!
<a target="_blank" href="http://www.gportal.hu/acapulcoheat/" title="www.gportal.hu/acapulcoheat/">www.gportal.hu</a>
jeffero 2006 nov. 25. - 20:34:30 Előzmény jaku
(2/12)
Nekem a 2. évad jobban tetszett. Kevesebb szereplõ van benne, a régiekbõl csak 2 maradt, tehát kerültek be újabbak, melyek közül a Joanna nevû csaj egész vicces, jópofa volt. Az õt alakító színésznõ neve: Christa Sauls (<a target="_blank" href="http://www.imdb.com/name/nm0766694/)." title="www.imdb.com/name/nm0766694/).">www.imdb.com</a>

Sajna a Viasat most megint az 1. évad elejétõl kezdte adni, remélem azért valamikor lemegy a 2. évad is, Joanna miatt nagyon jó lenne.
jaku 2006 júl. 23. - 15:26:17
(1/12)
Lehet bennem van a hiba, de ebben a sorozatban egy csepnyi jot nem tudok felfedezni. Egyszeruen nagyon rossz.