Robzombi 2019 ápr. 10. - 16:04:25 Előzmény Margo Hriczu
(3/3)
Leginkább Amerikáról kéne végre lerántani a leplet, mert náluk biztosan "tea partiztak" a hadi foglyok ugye.
Elég csak belegondolni mit műveltek Japánnal miután ledobták az Atom bombát. (Amit megjegyzek nem kellet volna, vagy ha mégis , akkor nem civilekre. , És nem kettőt. ) Aztán meg mentek , és úgy vizsgálták a sugárzás áldozatait, mint az állatokat. Otthon nem akartak már többet robbantatni. Meg ugye ott a robbanásnál nem tudták vizsgálni emberi szervezetre gyakorolt hatását. Ja és megjegyezném hogy náluk csak azok az elítélendő nácik, akikből nem tudtak hasznot húzni. Akikből igen azokat kimosdatták, Hősé avanzsálták. Épp a múltkor volt szó arról hogy Amerika a Német (és Magyar is) technológia, és a zsenik nélkül sose győzte volna le az oroszokat a rakéta versenyben. (Már ha legyőzte, és nem csak így vonult be a történelem könyvekbe. )

Na meg az izraeli kínzás. legalábbis amit hallottam hogy

feldugtak egy üveg pálcát az ember húgycsövébe, és úgy ütötték rúgták, hogy az ott eltört.


offtopic
drtibi 2019 ápr. 09. - 22:25:21 Előzmény Margo Hriczu
(2/3)
Kedves Margó! Hasonló a felfogásunk. A világhatalmak vezetői szinte kivétel nélkül háborús bűnösök. De a történelmet a győztesek írják... és ezt nyomatják (belénk) az őket szolgáló mediák. Jó ha van aki tud másként gondolkodni.
Margo Hriczu 2018 febr. 10. - 22:33:31
(1/3)
A démonizált Hitler mellet mutassák már be végre a kommunisták kegyetlenkedéseirõl, a Gulág és a többi munkatáboraikról az amerikaiak vietnami s indián népirtásaikról, quntanamoi táborról, az izraeliek vegyi fegyvereik, kínzásaikról,, dél-afrikai lakosok gyilkosságaikról fehér farmerek ellen szóló filmeket is. !! NEM CSAK Hitlert kell ízekre szedni naponta. Sõt lehet hogy egyik-másik elkövetett kegyetlenkedés mellett Hitler tettei idõnként eltörpülnek. Errõl is kellene beszélni legalább heti szinten, mert volna mirõl!!