offtopic
Anditos 2010 szept. 30. - 09:28:05
(8/8)
Ha csak a cím alapján választotta, akkor mázlija volt, mert szólhatott volna a dal a Boros Lajosról is. :-)
offtopic
Anditos 2010 szept. 30. - 09:25:21
(7/8)
OFF
Pálffy Istvánt ha nem is zavarták el, mert önként ment, de örülök, hogy nem látom többet a képernyõn. Nekünk volt kínos látni, pl amikor rögtönözni kellett élõben, és alig tudott értelmes szót kicsiholni magából. Annyi pénzért, amennyiért elvezette a tv híradót esténként, én is elvezetem, ugyanazon a színvonalon.
feeco 2010 szept. 30. - 00:23:07 Előzmény szunde
(6/8)
..ha olyan rátermett mûsorvezetõ a NagyJuci, akkor miért került kínos helyzetekbe? szerintem azon kívül, hogy a füles 3 másodpercenként kikivánkozott a fülecskéjébõl, s vissza kellett erõltetnie, más baja nem nagyon volt, jól érezte magát, vigyorgott is, mint a tejbetök..
ráadásul - felkészültségét bizonyítandó - gyakorlatilag mindent elmondhatott (talán a kelleténél többet is), aminek utánanézett a mûsor elõtt a Wikipédián..

Nagy Györgyöt pedig ne bántsd.. azon kevesek egyike az MTV-ben, akik becsülettel melóznak. vannak ott más arcok, akiket sokkal hamarabb kellene elzavarni:

például winkler "álmûvelt" nóra, bombera "nájn-van-van" krisztina, betlen "megint-nemtom-kit-ültettek-be-hozzám" jános, veiszer "hosszasan-a-semmirõl" alinda és sorolhatnám..
feeco 2010 szept. 30. - 00:09:04 Előzmény Anditos
(5/8)
az észrevételeddel maximálisan egyetértek!
a belga 'boros' c. (az együtteshez képest is silányra sikeredett) dala abszolút nem volt méltó a mûsorhoz.. valami ostoba állat választhatta ki a dalcím alapján, nem figyelve a szövegre.. remélem már kirúgták!
10/10
throw away your tv 2010 szept. 26. - 21:52:22 10/10
(4/8)
Nagyon gördülékeny és jól szerkesztett volt a mûsor felesleges mellépofázás nélkül. Nagy György olyan amilyen, viszont az Õ készületlensége és óvodai naivitása pont jó volt a mûsorvezetõ nõ felkészültsége mellé.
Alapvetõen amatõr de a borkultúra iránt érdeklõdõ nézõknek készült a mûsor, de mégegyszer mondom/írom jó volt.
Nem esett szét, meglepõ és szokatlan vendégek, könnyed tanító stílus és vidámság a pocsék idõ ellenére. A mûsor szerkesztõjének 5*.
10/10
szunde 2010 szept. 26. - 16:44:58 10/10
(3/8)
Az imént volt szerencsém végignézni az "...akkor szüret" címû, az etyeki borfesztiválról tudósító mûsort és ezzel kapcsolatban az alábbiakban egy rövid észrevételt tennék:
A mûsorvezetõ Nagy Györgynél felkészületlenebb, unalmasabb televíziós személyiséget keresve sem lehetne találni. Kérdései, hozzászólásai mérhetetlen ostobaságról árulkodnak, ezáltal kínos helyzetekbe hozza önmagát és nálánál jóval alaposabb, rátermettebb mûsorvezetõtársát, akit egyébként láthatóan ugyanakkor méltatlanul lenéz.
Érthetetlen a Mtv részérõl, hogy miért foglalkoztat még mindig egy ilyen vállalhatatlan õskövületet, aki semmilyen módon nem képes emelni egy tudósítás színvonalát.
Anditos 2010 szept. 26. - 16:24:32
(2/8)
Ki énekelte és fõleg ki választotta azt a förmedvény zenét a mûsor végére?! Az MTV eddig elkerülte az ilyen alpári dolgokat, de még a kereskedelmi csatornákon sem hallottam még, hogy egy saját készítésû mûsorban elhangozzék az "elb*szni" kifejezést. Aki kiválasztotta ezt a "zenét", nyilván nem hallgatott bele. De nem csak a szöveg, az egész dal nem volt méltó a mûsorhoz.
feeco 2010 szept. 26. - 11:03:48
(1/8)
Brigi végre újra a képernyõn! Még, még, még!
Méltatlan hozzá a reggeli 1 perces kulturális szösszenet - persze abban is elbûvölõ, de sokkal több mûsor járna neki..