7/10
The Cortez 2021 febr. 20. - 17:32:56 7/10
(3/3)
A sztorivezetés kapkodós, a rendezés ügyetlen és több képsor feltűnően erőtlen. Akik nagyjából képben vannak a dolgokkal – vagyis a rapper életével, a 90-es évek hip-hop világával meg a zenei stúdiók közötti rivalizálással –, azok érteni fognak mindent, viszont egy nem szakavatott nézőnek simán egy rossz filmélményben lehet része. Az alkotás egyébként a vége felé, Suge Knight belépőjével kezd el erőssé válni, majd a Death Row Records logójának beúszásával, maximálisan energikussá változik.
A főszereplő telitalálat, a The Walking Deadből & a Fekete Párducból ismert Danai Gurira meggyőzően alakítja az amúgy fekete párduc – na nem a szuperhős, hanem a néger politikai aktivista – Afeni Shakurt, a Will Smith feleségét játszó Kat Graham a végére ügyesen átveszi a színésznő idegesítő reakcióit + mimikáit, a Suge Knightot megformáló ember játéka hatásos, a Snoop Doggot hozóé pedig teljesen élethű, ám a The Notorious B.I.G.-t életre keltő csávó hihetetlenül szar, annak ellenére, hogy 2009-ben egyszer már lehozta ezt a karaktert.
Ahogy általában a zenés életrajzi moziknál lenni szokott, az eredeti előadó track-jei itt is sokat dobnak a hangulaton. A finálé előtt látható romantikus szekvencia túlságosan hollywoodi, de az azt megelőző pörgős koncertjelenet, a biopic talán legszínvonalasabb húzása.
k11zoltan 2020 ápr. 13. - 13:21:41
(2/3)
Bemutatja 2pac-ot azoknak, akik nem igazán ismerik.
Viszont túl hosszú.
Egyszer meg lehet nézni.
Steve K. 2017 jún. 16. - 14:54:25
(1/3)
Rajongóknak kiváló, visszahozza a felejthetetlen 90-es évek hangulatát - mármint amilyen a világ jobbik felén volt az Europoptól mentesen. Filmértéke viszont kérdéses, bõven láttunk már jobb alkotást a Hip-Hop kultúrkörébõl.