olahmiki1959 2020 jún. 18. - 04:22:46
(5/5)
Az indiai szobalányt játszó német színésznő apja indiai, az anyja viszont magyar!
Legalább ennyi sikerélményünk legyen...:)
napraforgó 2019 dec. 30. - 17:28:06
(4/5)
10/10
surildi 2019 dec. 30. - 16:41:55 10/10
(3/5)
Nagyon jo kis romantikus film persze ugy ahogy kell, a vegen - happy and! ☆☆☆☆☆
10/10
grosz_i 2019 szept. 15. - 17:11:07 10/10
(2/5)

Rosamunde Pilcher - A beígért mennyasszony (2012)
Amire büszkék lehetünk – „A Matter of Pride” novella nyomán

Andrew Christie a feleségével, Nell-el együtt vezeti a Delfin szállót Cornwallban, ami elsősorban a mézesheteiket itt töltő párok kedvelt helye. A pompás fekvés, a számos költséges beruházás ellenére is, a vállalkozás egyre rosszabbul megy. Az angol vendégek inkább az egzotikus helyeket választják és a mézesheteiket jobbára a Maldív-, vagy a Karib-szigeteken töltik.

Nell is inkább napsütötte helyen vezetne szállodát és el is hagyja a férjét, amikor az erről a tervről hallani sem akar. Ez viszont felébreszti Andrew-ban a küzdőszellemet. Együtt a hűséges komornyikjával, Edwarddal az az ötlete támad, hogy a szállodát bevezetik az indiaiak által keresett helyek sorába. Indiai párok számára Cornwall végső soron egzotikus. Egy apró hazugsággal -, az ő felesége tulajdonképp indiai és így a keleti vendégek szakértője. Ezzel meg is nyeri a maga számára Nigel Hayes-t, az utazásszervezőt, hogy tegye piacképessé az ajánlatukat.

Mielőtt Nigel Hayes a szerződést aláírná, szeretné Mrs. Christie-t megismerni. Andrew villámgyorsan úgy dönt, hogy megkéri a szobalányt, Rajani Sharmát, játssza el a felesége szerepét. Rajani -, a szemeszterszünetben ebben a hotelben dolgozó egyetemista, először mérgesen elutasítja az ajánlatot. Viszont a kolléganője, Keira rábeszéli, menjen bele a játékba és ezáltal megmenti a munkájukat. És valóban Andrew és Rajani az utazásszervező előtt eljátssza a tökéletes házaspárt.

Kettőjük között kialakul egy gyengéd romantikus kapcsolat. Rajani számára ez egy felkavaró érzés, tapasztalat. Modern és öntudatos ő a szakmai életben, szerelmi élménye viszont még sosem volt. A lány már régóta egy távoli unokatestvére jegyese, akit a családja szemelt ki számára. A nő ezt helyénvalónak is találja, mert a romantikus szerelem az a nyugati kultúra része, ami a megfigyelése szerint többnyire zátonyra is fut. Annál nyugtalanítóbb számára, mert azt érzékeli önmagán, hogy az Andrew iránti szerelme egyre mélyebb lesz, és a férfi viszonozza is az érzelmeit. A gyengéd szerelemet viszont veszély fenyegeti, amikor Rajani apja, Murali észreveszi a lányán a változást és az indiai vőlegény egyszer csak a lány előtt áll.

Párhuzamosan újra felbukkan Andrew felesége Nell is, hogy visszahódítsa a férjét. Andrew ugyan szerelmét bevallja Rajaninak, de kötelességének érzi, hogy hozzájáruljon a lány Tarunnal kötendő házasságához.
Széles Ágnes 2018 szept. 18. - 07:48:08
(1/5)
Port.helyett.
Andrew és felesége, Nell egy régi cornwalli szálloda tulajdonosai. Korábban gyakran töltötték itt mézesheteiket fiatal párok. A jó fekvés ellenére azonban az üzlet egyre rosszabbul megy. Egyre kevesebb a vendég, mert az angolok szívesebben mennek a napfényes délre. Nell is szívesebben vezetne szállodát melegebb vidéken. Hogy teljesítse álmait, elhagyja férjét. Hogy megmentse a szállodát a csődtől, Andrew Indiában kezdi reklámozni szállodáját és úgy tesz, mintha feleségül vett volna egy hindu nőt. Felesége szerepébe Rajani, a szobalány bújik.