Téma: Annabelle 3.

1/10
Aleksandr júl. 20. 09:47:47 1/10
(7/7)
Ez az a film ami tipikusan azért készült csak el, hogy legyen még egy. Az ég világon semmi plusz nincs benne...
8/10
B4lukapit4ny júl. 15. 09:38:28 8/10
(6/7)
Szerintem hasonlóan jó volt, mint a 2. rész. A suspense nagyon jól működött végig és az a kis humor is, ami volt a filmben.
7/10
3/10
Lamaze júl. 14. 01:56:42 3/10
(5/7)
Eddig minden részt láttam, és tetszett, de ez hatalmas csalódás volt....osztom az előttem szólok véleményét gyakorlatilag végig unatkoztam a filmet!!! Nehezen kerekedett ki a sztori, a vége össze lett csapva a film “ijesztgetős” “izgalom fokozòs” jelenetei kiszámíthatóak voltak....Ezután nem nagyon kéne erőltetni a 4. részt!!
Bodellger júl. 11. 11:29:43
(4/7)
Spoileres velemeny!!

A Conjuring filmek esetben lathattuk, hogy a Warren hazaspar milyen komoly nehezsegek es kihivasok kozepette teljesit kuldeteseket, azaz ment meg csaladokat, emberi eleteket a gonosz demonoktol, majd az esetek vegeztel hazavisznek az elzart szobajukba be egy-egy targyat, amelyhez a demonok kotodnek. Az Annabelle filmek kapcsan pedig azt lathattuk eddig, hogy a babahoz kotodo demon nem szarakodik sokat, mindket reszben aldozatot szed. Az Annabelle 3 helyszinen tehat adott egy szoba az osszes fortelemmel, amelyeket kinkeserves melokkal gyujtottek ossze, koztuk ezzel a babaval, s miutan egy ostoba, felelotlen liba osszetapogat minden atkozott targyat, plusz a babat is kiveszi a vitrinbol, "a szellemet kiengedi a palackbol" komolyan ennyire futja a filmtol? Nehany kozepes jumpscare, meg par miatyank egy kislanytol megoldas gyanant? Ezzel a cselekmenyvezetessel kb belenevettek az elozo filmek, a korabbi reszek arcaba teljesen komolytalanna teve mind a demonokat, mind a csatornakent funkcionalo targyakat egyarant. A zarasnal pedig megfejelik ezt azzal, hogy minden happy, nem tortent semmi, vegulis itt a csaj, aki hivatlanul beosont a hazba, kinyitotta a lezart szobat, (ki van irva, hogy szigoruan tilos kinyitni az ajtot, meg el se olvassa a mondatot mar a zsebebe nyul a kulcsert, hogy kinyissa) osszefogdosott minden targyat, aktivizalt egy rahedli demont, amivel raadasul a lanyuk epsegere is veszely hoztak, de mindez kit erdekel, az egesz meg egy hatarozott lebaszast sem erdemel, a lenyeg ugyis a szelet torta az asztalon, meg a sok kamubarat megjelenese a bulin. Aha, persze...hiteles reakcio az amugy komoly es fegyelmezett karakterektol. Abba mar bele se megyek, hogy megint a hazban valo, sotetben ijesztgetes egyvelege megy, ami vegtelenul elcsepelt, unalomig kimaxolt. Bar szerintem a spinoffok messze elmaradnak a Conjuring filmek szinvonalatol, azert az Annabelle es kulonosen ez az alapcselekmeny jobb folytatast erdemelt volna. 5/10


5/10
didislányokbabája júl. 09. 12:26:48 5/10
(3/7)
Én nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a filmet senkinek! Maximum akinek tetszett az első része, mert ugyan úgy el lett kefélve ez is, annyi különbséggel hogy itt van egy-két pillanat amikor picit meglehet ijedni. Személyes véleményem szerint messze az Annabelle 2 sikerült a legjobban a trilógiából.

Az ilyen jellegű filmeknél bevett szokás, hogy kicsit el vannak húzva, hiszen úgy tudsz ráhangolódni a személyekre meg az egész históriára, de itt véleményem szerint kicsit túlzásba is estek, továbbá itt a furcsa események nem hogy csak 1 óra után kezdődnek el, de addig a film kb semmilyen feszültséget nem is tart fenn, tehát mondhatni akár egy teljesen szokványos ifjúsági filmnek is lehetne nevezni a film első felét egy-egy furcsa pillanatot leszámítva, (pl. felbukkan egy személy a távolban és hirtelen eltűnik)

Az ijesztgetés is kimerül 95%-ban a hangokban és abban hogy leesik egy apró tárgy, utána néhány méterrel arrébb szintén...... meg hogy csúszkálnak a földön, és most már a filmnek az utolsó fél órájáról beszélek. A színészek előtt le a kalappal, látszott hogy tényleg jól beleélték magukat a szerepükbe, de ami a filmet illeti szerintem jobban sikerült az első fele, amit pozitívumnak is lehet hívni/mondani bizonyos értelemben hiszen akkor már adja magát hogy mégsem lett totál el rontva az egész film, de ugyanakkor rossz is ha egy horrorfilmnek jobban sikerül az első fele.

Ha ennél jobb horrort nem tudtak csinálni, akkor vagy ne legyen következő rész, vagy ha lesz akkor az Annabelle 4 vagy egy EROTIKUS FILM legyen amiben Annabelle játszik egy vastag zamatos uborkával szép forró/párás tavaszi virágos réteken, vagy egy IFJÚSÁGI FILM! Mint film nézhető közepes, de mint horror inkább a gyenge felé hajaz!
8/10
Edoardo júl. 02. 10:42:21 8/10
(2/7)
Pozitív csalódás volt a film az elvárásokhoz képest: A történet kerek volt, a szereplők alakítása jó, az ijesztgetős jelenetek kifogástalanok.

Természetesen akadtak bőven klasszikus amerikai filmes klisék, de tőlük eltekintve jó kis film volt.
6/10
SecondMoon jún. 28. 13:55:04 6/10
(1/7)
Talán a leggyengébb film a témában. Véleményem szerint nagyon elhúzták az elejét, majd összecsapták a végét, miközben a megszokottól eltérve, rém egyszerűen lezáródott a démonok "visszazárása". És igazából nem is nagyon voltak benne a várható rémisztő jelenetek. A szereplők jók voltak, a kislány is jól alakított, de ez kevés szerintem. A két démonvadász egyáltalán nem kapott szerepet, csak a felvezetőben,. és a legvégén.
Ami végett nem 7, hanem csak 6 pontot adtam, hogy olcsó poénokkal pakolták meg a filmet, ami nagyon nem való az ilyen filmekbe, kizökkentik az izgalmakból a nézőt.
Nekem ez 6 pont.