Téma: Anne

kriptonyt okt. 03. 16:46:23
(23/23)
Àltalàban 1 török rész 3 magyar részt takar.
a.dani0227@gmail.com okt. 02. 08:19:39
(22/23)
Az eredeti török rész 33 részes nálunk meg több. Több részletre bontva ad egy epizódot a tv2?
10/10
Ellenör szept. 28. 10:42:17 10/10
(21/23)
Az egyik legjobb török sorozat amit kiváló rendező és színészgárda alakít!!!!!
10/10
Máriácska szept. 21. 17:10:32 10/10
(20/23)
Lerontja az élményt az a hihetetlen szituáció, amikor Zeynap rengeteg pénzt akart adni Jengiznek, pedig jól tudta, hogy azelőtt ő volt az, aki többször megverte a kislányt. Ha már pénzt akart adni, hogy maradjanak, akkor legalább az anyjának kellett volna odaszánni. Zeynap ezt megelőzően nem volt annyira ostoba, hogy bárki ezt róla feltételezhette volna. Érthetetlen az is, hogy a kislány anyja - akinek régen egy teljesen normális, kedves férje volt - miért ragaszkodik annyira ehhez a brutális, primitív férfihez, aki nem dolgozott, de őt dolgoztatta, és igen durván bánt vele is.
10/10
Pink Pearl szept. 13. 04:22:08 10/10 Előzmény kriptonyt
(19/23)
Talán pont itt olvastad?! :) Én írtam itt erről egy korrábbi hozzászólásomban. :)

Linkeltem a videót is ahol átveszi a díjat az "Anya" című sorozatban nyújtott alakításáért. :)

Aki esetleg nem látta, itt a video:

https://www.youtube.com/watch?v=ynDuLJDfb8w

Imádnivaló ez a kislány tényleg :))
kriptonyt szept. 12. 20:55:54
(18/23)
A kislàny szenzàciòsan jàtszik. Valahol olvastam, hogy díjat is kapott. De megemlíteném a kislàny szinkron hangjàt. Szerintem rendkívül jòl szinkronizàl.
10/10
Máriácska szept. 09. 21:20:45 10/10 Előzmény Amiel
(17/23)
Javasolnám neked az Isztambuli menyasszony című sorozatot. Csodálatos sorozat, csodálatos színészekkel! Nincs egy perc unalom sem. Ráadásul a film megtörtént esemény alapján készült. Volt régen egy sorozat a Végtelen szerelem című. Nagyon szerettem, az volt a kedvencem. Ha kb. 1O résszel előbb fejezték volna be (a fiatalok esküvőjével) minden néző boldog lett volna. Ehelyett a forgatókönyv író úgy döntött, hogy súlyos dráma lesz a vége, nagyon kegyetlen véggel a kedvelt szereplők, és a nézők számára is. Volt továbbá az Icerde c. sorozat, melynél szintén nem unatkoznál. Nagyszerű sorozat volt az is. A Kiralik Ask (Kiadó szerelem) c. sorozatnál minden este jókat tudtunk kacagni. Igazán csodás volt! Talán ezekkel kéne próbálkoznod, ha a drámákat nem szereted. Szerintem a Kadin is csodás, pedig az is egy igazi dráma. Vannak hibák is benne, lehetne valóban tökéletes. Hibáival együtt is nekem az egyik kedvencem. Az Anya sorozatot mi a férjemmel úgy nézzük, hogy kedden két rész, szombaton 3 egymás után felvételről, de nem találjuk soknak a ráfordított időt! Persze mindenki mást szerethet.
4/10
Amiel szept. 09. 11:05:04 4/10 Előzmény Máriácska
(16/23)
Bizonyára úgy van, ahogyan írod. Viszont, ha egy sorozatot, vagy filmet ilyen vontatottan indítanak, és egy-két hét elteltével is nagyjából még ugyanott tartanak, az nálam nem pálya. Lehet, hogy később beindul és lehet, hogy jó lesz, de így nem bírom nézni sajnos. A színészek máshol nyújtott alakítását sem ismerem, én csak erről a sorozatról tudtam ezért bármit is mondani, ill. az ebben eddig nyújtott alakításukért. Nekem nagyon nem jön be a "hosszú percekig bámulok a semmibe, ráadásul fapofával, rezzenéstelen arccal" játék.
10/10
Máriácska szept. 05. 19:01:20 10/10 Előzmény Amiel
(15/23)
Természetes, hogy ne nézzed, ha nem nyerte meg a tetszésedet. Ha magas nálad a mérce (nálam is) én még tudom ajánlani az Isztambuli menyasszony, Kiralik Ask (Kiadó szerelem), Kadin, Volt egyszer egy Cukurova c. sorozatokat is. Bár a Kadin c. sorozatot ugyanazok készítették, akik az általad nem kedvelt Anya címűt. Visszatérve az Anya sorozatra, az egyik főszereplője (a börtönből kijött anya) pl. egy igen híres nagyszerű színésznő, aki a Szulejmán c. sorozat idős Hürremje volt. A tanárnő szerepét pedig a Silában már sikert aratott Cansu Dere alakítja. A cselekmény pedig - szerintem - azért logikus, mert a tanárnő kénytelen volt a családjához vinni a kislányt, mert nem volt sem rendes állása, se pénze, és lelkileg is kikészült, ezért szüksége volt a nevelőanyja és nővérei szeretetére. Mindezt azonban sajnos - mint láthattuk - csak rövid ideig élvezhette.... Lelkileg nem egy könnyen feldolgozható story, az biztos.
4/10
Amiel szept. 04. 17:15:49 4/10 Előzmény Máriácska
(14/23)
Így van, ha a következő néhány rész is olyan lesz, mint eddig, akkor nem fogom nézni. Az, hogy jók lennének benne a színészek, azzal lehetne vitatkozni. Eddig egyedül a kislány alakított benne igazán! Természetesen nem kell egyet érteni senkinek a másikkal. Nekem viszont ez a meglátásom és véleményem.
Természetesen vannak jónak mondható filmek, sorozatok, de nálam magasan van a léc, s ebben a hülye, kifordult világban, ahol el lehet veszni a gagyi, hülye műsorok tömkelegében, nem könnyű azt megugrani. :)
Amúgy pl. a Sorsok útvesztője rettentően jó sorozatnak indult. Sokáig nem volt egy rész sem, amiben ne izgalmak és érdekes történések lettek volna hegyén-hátán, minden másodperce le tudta kötni az embert, és alig lehetett kivárni a következő részt, hogy vajon mi lesz benne. Csakhogy nagyjából a 100. rész körül (vagy ki tudja, hányadik rész volt valójában, hiszen nálunk szétszabdalják), amikor Nuran asszonyt kiírták a sorozatból, kb. onnantól egyre jobban elcseszték az egészet, sajnos! Érezhető volt utána valamiféle írógárda, vagy egyéb lecserélése is. Kár érte, mert addig tényleg jó sorozat volt! De aztán pálfordulat lett, és logikátlan, életszerűtlen, értelmetlen dolgok lettek benne, sőt elég dilis, őrült sztoriíró vehette át... Aki nézi, mind érzékelte ezt. Ennek ellenére vagy 400 rész készült, de sajnos a 3/4 már élvezhetetlen, csak az 1/4-e volt igazán jó.
10/10
Máriácska szept. 04. 16:29:22 10/10 Előzmény Amiel
(13/23)
Ha nem tetszik, jobb ha nem nézed! Szerintem ez egy nagyszerű sorozat, nagyon jó színészekkel. 10/9. vagy 10/10! A szigorú IMDB nemzetközi pontozása is úgy emlékszem 7 felett van, ami ott már igen jó értékelés.Kíváncsivá tettél, hogy neked melyik sorozat tetszett, vagy tetszik igazán? Van-e olyan egyáltalán?
4/10
Amiel szept. 04. 14:06:28 4/10
(12/23)
Hát én nem tudom... Sokkal jobbat vártam!
Eddig semmi extrát nem találtam ebben a sorozatban, amiért mások úgy sztrárolják. Lehet, hogy a sztori maga jó lenne, ki tudja. De már nem bírom sokáig nézni ebben a formában, lehet, inkább hagyom a francba. Egyelőre vontatott, túlzottan elnyújtott, és tele van logikátlan értelmetlenségekkel. Pl. ha valaki elrabol egy gyereket, hogy kimentse a szörnyű körülményekből, az nem marad azzal a gyerekkel ugyanazon a környéken, de még a környező városokban, településekben sem! Úgyhogy nekem már itt megbukott az egész. Értelemszerű, hogy hamar lebukik az ilyen, hiába a névváltoztatás, hisz az újságok, a hírek tele a gyerek fotójával, történetével stb. És még lehetne sorolni a hasonló, értelmetlen dolgokat. Azt viszont meg kell hagyni, a kislány kivételesen jól játszik, teljesen beleéli magát. A többi szereplő viszont, na az a másik, ami nekem nem fér bele. Mert hogy a legtöbbnek teljesen kifejezéstelen, fa arca van, nem játszanak színészi játékot egyáltalán. Csak állnak és bámulnak ott rezzenéstelen, érzelemmentes arccal... Az ilyesmi számomra élvezhetetlenné tesz filmet, sorozatot, bármit.
10/10
Pink Pearl aug. 25. 14:25:47 10/10
(11/23)
Hát én nagyon előre szaladtam a török verzió előrenézésével....és DÖBBENETES fordulatokat produkál ez a történet! Nagyon keményen megmozgatja az ember szívét-lelkét.... :(((

Egyre többet kell sírni :(((

Kíváncsi vagyok,hogy a "durva" jeleneteket a magyar verzióban mutatni fogják-e vagy kivágják?!
Mert néhány "abszurdan durva" jelenet is lesz....(majd később).....ez a magyar verzióban csak hónapok múlva kerül majd sorra....(gondolom)....

Ha esetleg olvassa ezt a fórumot az a valaki (vagy valakik) aki(k) lefordították és elkészítették a magyar feliratot a filmhez.... NAGY KÖSZÖNET NEKI(K)!!!

Mivel törökül sajnos nem beszélek....sokat segít,hogy a török verzió nézése közben,olvasni lehet a magyar feliratot is! Így pontosan tudhatjuk mi történik! :)

Sajnos a valóságban is léteznek ilyen "anyák" mint ez a Sule asszony.....
....csak annyit mondanék momentán, (anélkül,hogy spoilereznék) hogy ...az ilyen nők mint ez a Sule asszony NEM ÉRDEMLIK MEG AZT, HOGY ANYÁK LEGYENEK!!!!
Pontosabban szólva...azt NEM érdemlik meg,hogy gyerekük szület(hes)sen!
Hiszen "anyának" lenni nem azt jelenti,hogy "megcsinálni+megszülni" és slussz....
ANYÁNAK csak az nevezheti magát aki SZERETI a gyermekét, akinek fontos a gyermeke, szeretettel felneveli,gondoskodik róla,törődik vele és ezt SZÍVBŐL teszi!

Tündéri az a kislány aki a főszerepet játsza Turna/Melek szerepében. :))
Azonkívül nagyon tehetséges is! :)

A kislány neve Beren Gokyildiz és egy díjat is kapott Törökországban az "Anya" című sorozatban nyújtott alakításáért :)
A díjat Cansu Dere színésznő adta át neki. Ő az aki az "anyját", vagyis Zeynep szerepét játszotta a filmben.

Akit esetleg érdekel ,itt megnézheti videón amikor a kislány átveszi a díjat :)

https://www.youtube.com/watch?v=ynDuLJDfb8w


10/10
Máriácska aug. 21. 16:35:36 10/10
(10/23)
Szombaton felvételről megnéztem mind az 5 részt, melyeket leadtak a múlt héten. Reklámokat továbbtekerve nem is volt olyan hosszú (Kb. 1.5 török rész!). Szívszorító, kemény dráma nagyszerű színészekkel, a Kadin c. sorozat zseniális alkotóinak újabb remekműve. Sírni sajnos azt kell, de néha jó is lehet, ha az ember lelkét így megérintik.
10/10
Pink Pearl aug. 20. 21:54:57 10/10
(9/23)
Én nézem mellette a török verziót is. Ott már sokkal előbbre járok. Nem bírtam ki,hogy ne gyorsítsak bele. Nagyon mélyen megérintett ez a film....már a zenéje is olyan szívfacsaró :(((

Ha tudtam volna, hogy ENNYIRE fölkavar érzelmileg...nem biztos, hogy elkezdtem volna nézni....de...nem bánom, hogy megtettem! Még akkor sem, ha egy részt sem lehet kibírni sírás nélkül.... :(((

Nagyon szép és elgondolkodtató film, sok témában.

A kislány történetén túl (ami persze a legfontosabb szál) rámutat arra is,amikor "látszat" teljesen más mint a VALÓSÁG...pl egy ember megítélésében......

Egy példa:
Azért mert valaki börtönben volt az BIZTOS, hogy bűnöző?!
Egyáltalán nem......

Gondolok itt pl Zeynep anyjára.... Mármint a vér szerinti anyjára....
Elhaym aug. 18. 15:37:35 Előzmény Máriácska
(8/23)
Kegyetlen és szívszorító, de azért magát az erőszakot nem mutatják az elején sem, csak tudod mi történt éppen.
10/10
Máriácska aug. 17. 11:05:51 10/10 Előzmény Pink Pearl
(7/23)
Még csak ezután kezdem el majd nézni felvételről. Lehet, hogy nem fogom tudni a kegyetlenségek miatt.
10/10
Pink Pearl aug. 15. 15:36:50 10/10
(6/23)
Eddig 3 rész ment le...de egyiket se sikerült sírás nélkül megnézni :((( Annyira szívfacsaró :((( El nem tudom képzelni, hogy létezhetnek ilyen kegyetlen, gonosz emberek?! :(((
Pláne a kislány anyja (mármint a vérszerinti anyja),hogy bánhat így a saját gyermekével??

Egy szemeteszsákba bezárni büntetésből??? Simán meg is halhatott volna......jaaajjj..... :(((

10/10
Máriácska aug. 14. 14:53:16 10/10
(5/23)
Ha valóban olyan kegyetlen és szívszorító ahogy írjátok, hogyan lehetséges az, hogy a TV2 16.45 órai műsorsávban adja le, amikor még a gyerekek is könnyen meg tudják nézni? Szerintem a készítői zseniálisak, legalábbis a Kadin c. alkotásuk ezt mutatja. Azért fogom nézni.
Elhaym aug. 08. 14:52:56 Előzmény Zsizella
(4/23)
Ezt a történetet a japánok találták ki, emiatt nem tudok török történetként gondolni rá. Az eredeti is ennyire kegyetlen és szívszorító, de elgondolkodtató, díjat nyert alkotás. Csak erős idegzetű, drámát kedvelő nézőknek való.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás