Téma: Art of Magic

3/10
toth.judit 2018 ápr. 25. - 16:07:17 3/10
(5/5)
A kevesebb több lett volna. A zenekar és a táncosok remek produkciót nyújtottak, az előadás leggyengébb összetevője pont az volt, ami köré a zene és a tánc épült. A színpadkép igényes és látványos volt, ez hivatott leplezni az illuzionisták (mentalisták, bűvészek) által nyújtott, innovatívnak nem igazán nevezhető előadást. Jó szívvel senkinek nem tudnám ajánlani, kivéve talán az 5-10 éves korosztályt, ők még talán rácsodálkoznak az ősrégi trükkökre.
2/10
thomsson 2018 ápr. 25. - 10:32:58 2/10
(4/5)
ÁRTÓ MAGIC - Avagy a Középszer diadala

Nem vagyok híve a fikázásnak de most muszáj leírnom a véleményemet. Tegnap volt alkalmunk megtekinteni a RAM Colosseumban az ART of MAGIC-et. Eredetileg a THE ILLUSIONISTS-re mentünk volna, de egy kicsit drágállottam annak az árát és szembejött ez az előadás.
Sokszor voltunk már a RAM-ban, általában elmondható hogy színvonalasak az előadások, főleg a zenés-táncosak, de láttunk már jó színdarabokat is.
Hát ezzel a .... valamivel most nagyon melléfogtak.
Persze teltház volt, és sokáig lehet majd még találni olyan embert, aki csak a plakát, banner vagy korábbi RAM-os tapasztalat miatt elmegy megnézni, de katasztrófa volt az előadás.
Leginkább a KíNOS szóval tudnám leírni amit éreztük a kétszer közel 1 óra alatt.
Amikor a vége felé, a Mentalista megkérdezte, hogy "Hogy tetszik az előadás?" - és néma csönd fogadta, még továbbvitte szegény, hogy "Nekünk nem annyira, mert kevés a taps". Remélhetőleg Mentalista képességeivel majd arra is rájön, hogy a kettő összefügg.
Nem fogok konkrét bakikat, hibákat, ordító hiányosságokat leírni, mert az spoilerezés lenne, de valóban, egy falunap, vagy egy kis település művelődési háza és kuponnal 900,- Ft az amit ez a 'produkció' megérdemel. Nem perdig 5.500-at amit mi fizettünk érte.
Egyetértek a lent íróval, az előzenekar által nyújtott zenei élmány 5 csillagos (nem csoda, hogy a zenészek és táncosok kapták a legnagyobb tapsot - de ez már önmagában mennyire gáz? Olyan mintha a színházban a ruhatáros tette volna rád a legmélyebb benyomást...)
Állítólag régóta megy az előadás, mégis olyan érzésünk volt, mintha belógtunk volna a kosztümös főpróbára, a 4 szereplő nem volt összeszokott, a kisegítő személyzet folyton bénázott, a trükköket 3 perc alatt le lehetett vágni. A viccesnek szánt poénokra felszisszentünk, a mpzgáskultúra inkább volt komikus mint Mágusi...
Pozitívum a végére?
Keveseb mint két óra után vége lett, és kimehettünk az enyhe tavaszi estébe még sétálni egy kicsit.
1/10
andrej74 2018 ápr. 25. - 09:26:25 1/10
(3/5)
Régen láttam ennyire szánalmas előadást. Kb. mint, amikor a gyerek megkapja az első bűvészdobozát és 1 óra gyakorlás után kiáll a közönség elé. Kicsit rosszul érezzük magunkát látva a kínlódását de aranyos, mert mégis a miénk. Izzadságszagú ,100 éves vurstlitrükköket láthattunk tegnap. A hihetetlensége abból fakadt, hogy nem hittem el, amit látok.
A mélypont a mentalista előadása volt. Szegény remegő kézzel csatakosan kipréselt magából 2-3 ultraratyi megérzést, amit a 9 éves gyerekem ott helyben le is leplezett.
Amit viszont meg kell említenem az a zene, a zenészek, a tánc és a színpadtechnika. Bár ez inkább hátrányára vált ennek a produkciónak, mert jobban kiemelte a műsor silányságát.
Elég lett volna az art magic nélkül.

1/10
Mc_Fly 2018 ápr. 24. - 22:16:12 1/10
(2/5)
Borzasztóan vontatott, erőltetett produkció. Szinte érezni, hogy ki kell tölteni valamive, mindegy, hogy mivel a műsoridőt. TAO-szagot érzek a dologban, ami állítólag az Experidance-produkcióknál nem ritka.
10/10
Rdrd 2018 márc. 10. - 20:34:35 10/10
(1/5)
jól szórakoztam :)