Téma: Az Aranyhalak

7/10
sexykex nov. 22. 16:13:24 7/10
(3/3)
Nem az első film, ami arra épít, hogy a nyomik mulatságosak. Köpködnöm kell az ilyen embertelen, a fogyatékkal élők kiszolgáltatottságán röhögő, a korlátozott szellemi képességűeket kifigurázó undormányok miatt.
Más kérdés, hogy a filmekben a nyomik valóban mulatságosak. A sorozatban Charly a majom is mulatságos volt, mivel másoknak okozott kárt és idegességet. Sajnos be kell vallanom, hogy én is vigyorogtam. Persze csak a fogyatékos filmkészítőkön, akiknek lehetne komolyabb témájuk is. Például egy dráma sorozat Nyomik a családban címmel.
Zahire okt. 16. 21:45:54
(2/3)
Én úgy vagyok , ha fél óráig egy vígjátékban semmi számomra vicces nincs, akkor nem nézem ....na ezzel is így voltam.
9/10
Nico71 okt. 16. 20:18:18 9/10
(1/3)
Szórakoztató film, jókat nevettünk!
Évekig dolgoztam fogyatékkal élő emberekkel művezetőként, nejem egészségügyben dolgozik a legkülönbözőbb sérültekkel. Mindketten tapasztaltuk, a fogyatékkal élők sokkal nagyobb életerővel, sokszor igen pozitívan képesek látni az életet, a humort pedig nagyra becsülik. Párom nem egy betege látta már ezt a filmet, az ő ajánlásukra tekintettük meg.
Halottam, olvastam már olyan véleményt (egészséges) emberektől, melyekben elítélik ezt az alkotást. Nekünk egy Down-kóros kislány és családja ajánlotta ezt a filmet. Kerekesszékes édesapámnak is nagyon tetszett, jól szórakozott ő is. Szerintem, ennél több pozitív vélemény nem kell.