Túrin dec. 03. 20:46:45 Előzmény mronk.com
(92/92)
Érdekes, mégis az ártatlanok nyertek, akkor ez most hogy? :)
Komolyan, elképesztőek vagyunk, mi magyarok, huszadszor is megválasztunk egy aljas kis maffiózót, aki 0-24-ben hazudik a pofánkba, de egy ártatlan kis műsornál lépten-nyomon konspirációt gyanítunk. :)
A játéknak világos szabályai voltak, ezt előre meg lehetett nézni, mind a gyilkosok számának visszaállításában (érdekes lenne egy olyan reality, ahol kis szerencsével három nap alatt vége lehet az egész cécónak, aminek az előkészítésére milliókat szánnak), mind a döntőre való ráfordulásnak.
Kétségtelen, hogy ha Anikó bennmaradt volna a döntőre, akkor nagyon nehéz dolguk van az ártatlanoknak, de nem maradt benn, így meg Daninak maradtak marginális esélyei. Szerintem amúgy is gyilkosnak a nehezebb lenni: főlegaz elejétől gyilkosnak kiválasztott személy hihetetlen nehezen nyerhet, de a végjáték is nagyon kellemetlen, amikor már alig vannak, és mindenki gyanús.
mronk.com dec. 02. 17:06:56
(91/92)
Hogy nyerhettek volna az ártatlanok ha gyilkos nem maradhat egyedül és mindig behívnak egy újat? Első adásban lebukott a három gyilkos és mégsem nyertek az ártatlanok. Sajnos ezután már lehetett látni, hogy ez a műsor úgy lesz megcsinálva, hogy mindenképpen 12 részre nyújtsák (ugyanez volt A Híd-dal, ha lassan építették adtak nekik eszközt, ha gyorsan akkor elvettek), hogy hogynem, az utolsó rész, utolsó másodpercében készült el a híd.
Itt is, ha bármelyik fél gyengül, akkor azt erősítik (tőrrel, pajzzsal, zsarolással) úgy, hogy a 12. részre legyen a tetőpont. Ergo nem lehet jól játszani, mert akármilyen gyengén játszol (első három gyilkos), a műsor így is-úgy is úgy lesz alakítva, hogy drámai tetőpont legyen a végén. Jobb lett volna egy parti-egy rész, és úgy mindenkinek több oldalát láthattuk volna, változatosabb, kiszámíthatatlanabb partik és nem is unnak ennyire bele a játékosok. De első próbálkozásra üdvözlendő ez a játéktípus.
mronk.com dec. 02. 16:56:44
(90/92)
Ádám azt gondolom megtudhatta kik a gyilkosok (véletlen elszólás vagy a Danitól, vagy stábtagtól, vagy akárhol, mindegy). Élőben játékban nagyon gyakori az elszólás, vagy elneveti magát valaki akár gyakorlottabb játékos is, nagyon furcsa lenne számomra, hogyha ezek a kezdő játékosok esetén nem történt volt ilyen gikszer egyszer sem. És ha Ádám megtudta, akkor onnantól neki ki kell állni, mert egy dolog öli meg ezt a játékot: a biztos infó. (mondta is, hogy "furcsán nézett rá a Bence", de nem mutatták a jelenetet, nem lett kifejtve, márpedig lehetett valami, mert utána fogott egyértelmű szagot).

Egyébként 30 éve maffiázok. Jó sok észrevételem lenne, de nem akarok okoskodni, lényeg, tök jó hogy végre van ilyen műsor.
10/10
Irgum76 dec. 02. 10:35:34 10/10 Előzmény Beke63
(89/92)
Beke63 dec. 02. 10:22:31
(88/92)
Ezt hol ismétlik?
10/10
offtopic
Irgum76 dec. 02. 09:39:55 10/10
(87/92)
Szijjjjaaa Kommentátor!!! :D Most annyi mindent írhatnák amivel minden szavad, mondatod szétcincálhatnám. Hál isten nem úgy működik a tiltás ahogy te azt megálmodtad. :) Fekete öves szájkaratés vagyok tudom mik a szabályok egy vitánál (már ha ezt vitának lehet nevezni mert én próbáltam valami fényt hozni a gondolkozásodba, kevés sikerrel) Nem személyeskedtem, káromkodtam (pedig igény volt lett volna rá :) ) nem írtam azt sem Pl.: hogy buta lennél nem vagyunk egy szellemi szinten ezt megértem az internet ilyen. Majd rájössz te is mert gondolom most vezették be hozzátok... Uff! Ezt a részemről lezártnak tekintem, de ha megint badarságokat beszélsz a műsorral kapcsolatban ismételten: ne csodálkozz ha reagálok rá
10/10
SUDO dec. 01. 21:07:55 10/10
(86/92)
Végre egy nézhető műsor.
offtopic
Kommentátor dec. 01. 13:22:45
(85/92)
Szegénykémnek nagyon irritáló a stílusa. Szerencsére van tiltás, úgyhogy ő ezt már nem olvassa. Nem is értem, hogy ha valaki ír valamit, és én rákérdezek a részletekre, akkor miért várja el, hogy inkább a Google-n nézzek utána a válasznak. Nem tudta értelmezni, hogy nem azzal van baj, ha ír valamit, hanem annak stílusával. Nem is tudja magáról, mennyire bosszantó személyiség. Nem vagyok mimóza lélek, rajta kívül eddig nem tiltottam senkit, de azért van egy szint, ami alá nem megyek. Értem én, hogy a neten ez a divat, de én elvárom, hogy itt is ugyanolyan stílusban kommunikáljanak az emberek, ahogy a való életben is tennék egy idegennel.
10/10
Irgum76 dec. 01. 12:01:33 10/10 Előzmény Kommentátor
(84/92)
Még egyszer leírom amit már korábban: ha egy nyilvános fórumon véleményt írsz ne csodálkozz ha reagálnak rá! Nem tudom milyen mimóza lélekkel vagy megáldva de nagyon messze vagyok attól a szinttől, hogy tiltani kéne, mellesleg nem lehet, érvelsz vagy távozol. Írj naplót ott nem fog beleszólni senki! És, hogy érdemben is reagáljak: visszaolvashatod ezt írtam: "_Nem mutatták _ de pl.: Orsi Insta storyban elmondta..." "Amúgy miért is kellett volna rákeresnem erre a Story cikkre?" ez egy random cikk van 228 ezer másik csak rákattintottam az első találatra amit kidobott "VV Anikó exe" találatra. Te kérdezted milyen kapcsolat van Anikó és a készítők között ott van Kovács Dániel Richárd RTL-nél valami fejes az exe de jelenleg Evelin párja ha valakit toltak volna az RTL-nél ezek szerint inkább Evelin lett volna. Remélem segítettem, Puszi
Kommentátor dec. 01. 11:38:29 Előzmény Irgum76
(83/92)
Előbb azt írtad, hogy azért tudták, mert Orsi megnézte a külföldi adásokat. Most már visszakozol, de ezzel egyben elismered az én elméletemet, hogy a készítők súgtak.
Amúgy miért is kellett volna rákeresnem erre a Story cikkre? Azt sem tudtam mit kell keresni.
Itt le lehet tiltani embereket? Mert lassan súrolod ennek a határát a stílusoddal.
10/10
Irgum76 dec. 01. 10:46:02 10/10 Előzmény Kommentátor
(82/92)
Semmit sem magyaráz. De ott van előtted az egész internet gugli a barátod két klikk és megvan... https://story.hu/napi-friss/2023/11/28/dobos-evelin-es-nadai-aniko-mukodik-a-mozaikcsaladjuk/
10/10
Irgum76 dec. 01. 10:38:50 10/10 Előzmény Kommentátor
(81/92)
Nem igazán korrekt de ha egy játékban "csalni éri" akkor hadd éljen vele az adott játékos. Mindenkinek meg volt a lehetősége arra, hogy megnézze mi is ez a játék. Orsi így játszott de akár ezt még ellene is lehet fordítani illetve most már inkább csak lehetett volna. (Mellesleg egyrészt: ha Dani nem dobja be az ölelést soha a büdös életben nem jöttek volna rá, hogy az volt a jel. Másrészt: nem mutatták, hogy Orsi dobta volna be ezt az ötletet lehet kaptak valami nyomot a készítőktől ez csak az én elméletem volt, hogy Orsi előtudásával jöttek rá)
Kommentátor dec. 01. 08:46:11 Előzmény Bonitó
(80/92)
Anikó exe hogy segíti őt a gondolkodásban? Ő az egyik stábtag? Akkor az mindent megmagyaráz.
Kommentátor dec. 01. 08:44:48 Előzmény Mr Wrong
(79/92)
Én végig a mindenkori árulóknak szurkoltam. Remélem ők nyerik.
Kommentátor dec. 01. 08:39:03 Előzmény Irgum76
(78/92)
És ez így mennyire korrekt? A külföldi adások versenyzői gondolom nem tudták, hogy a banketten ez történt, nekik sem kellett volna tudni.
10/10
Grafo dec. 01. 05:10:23 10/10 Előzmény Mr Wrong
(77/92)
Szerintem volt ott valami amit nem tudtak sehogyan se összevágni az eddigi történettel, és az volt a legegyszerűbb, ha Ádámot kiírják a sztoriból. De tippem sincs mi lehetett, mert ő pont, hogy elkezdte élvezni a dolgot és egyáltalán nem volt kiborulva. Bence pont ugyanazokat a stációkat járta végig mint Zsolt. Dani pedig tök lazán vette az egészet, mintha csak egy sörpartin lenne.
10/10
Grafo dec. 01. 05:06:02 10/10 Előzmény Kommentátor
(76/92)
Árpa mondta másnap reggelinél, hogy gyilkoltak a banketten, aljasul, hátulról ölték meg.
10/10
Grafo dec. 01. 05:04:18 10/10 Előzmény Bonitó
(75/92)
Engem csak az érdekelne, hogy mi a fészkes fenét csináltak ezek egész nap? Mert amit látunk összevágva az 1-2 órából jött ki pluisz a kamujátékok és annak autókázása. Azon kívül kizárt, hogy találkozhatnának egymással, sőt beszélniük se szabad csak a kamerák előtt, legalábbis a Survivornál ez van főszabályként. Gondolom mindet bedugják a saját szobájába és tévéznek, dolgoznak, tanulnak, port.hu-n trollkodnak. És este is ki kell valahogy menni azt se láthatják a többiek, de nem is hallhatják a folyosói lépteket, mert ki se jöhetnek. Ebéd sincsen soha közösen, se vacsora.
Moha elbújós trollkodása kiverte a biztosítékot, gyorsan le is fújatták Árpával a magánakciót.
Bonitó nov. 30. 17:49:20
(74/92)
Abban bíztam, hogy Solti Ádám maradni fog még egy darabig, mert rajta szórakoztam a legjobban. Akkora balfék volt, illetve inkább olyan tutyimutyi, férfiatlan. Méghogy ő lenne gyilkos?! Ha az is lett volna és el is ismerné, úgy sem hinnének neki. Méghogy gyilkost fogott? Hol? Kit?

A játék ha minden jól megy szombaton véget ér. Kár!
Ezért ma talán nem lesz kerekasztal, hanem konklávé lesz, mert véget érne a játék egy nappal előbb. Holott hivatalosan ugye akkor szombaton van a finálé.
Tehát a gyilkosnak/gyilkosoknak még két kemény napot kell helytállni. A gyanú most Moha és Orsi felé irányul. Érdekes, hogy Dani, vagy Anikó, mint olyan, fel sem merül a nevük?!

Ha most Daniék azt tolják nagyon, hogy Ági, Orsi, de leginkább a szelekótya Moha a gyilkos, talán célba érnek. Dani azért nem szimpatikus, mert visszahívta Anikót! Holott köztudott, hogy a barátságuk évekre datálódik az Éjjel-Nappal Budapest sorozatból kifolyólag. (Azt már nem is vettem figyelembe amit pletyka szinten nyomnak állandóan, hogy Anikó és az exe, "segíti Anikót a gondolkodásban?!") Mert ha az ember minden ilyen szirre-szarra figyel - ha igaz, hanem -, akkor elveszti a műsorban vetet hitét, főleg a szórakozást.
Kiváncsi vagyok, hogyan tolja magát Dani a győzelemhez, és hol lesz Anikónak "megállj!?!"
(Egyébként részemről dicséret a vágóknak, és akik a zenei aláfest készítették.)
10/10
Mr Wrong nov. 30. 13:26:14 10/10 Előzmény Irgum76
(73/92)
Jól indult. Az első hét nagyon tetszett, de egyre több lett a " nevetséges" részlet.