Pera60 márc. 10. 18:54:05 Előzmény Sorozatos
(19/19)
Nem, semmi gond a tegeződéssel. Nem láttam azt a sorozatot. Sokat megnéztem,de elképzelhető,hogy esetleg ment egy másik,már nem emlékszem. Szeretem a török sorozatokat,akármennyire is egy elnéző mosoly mástól erre a válasz. Úgy érted a hozzászólásodban,hogy a kislány pénze eltűnt? Ez nekem le se esett. Ma csak részletekben láttam,mert telefonált a kolléganő és udvariatlanságnak tartottam,hogy ne figyeljek rá. Amkor bohócnak öltöztek, és mintha a végén a Cemal pisztolyt dugott volna a nadrágja derekába. Hát kíváncsi vagyok mi lesz.
suxel new márc. 10. 06:30:39 Előzmény Sorozatos
(18/19)
Raadasul ott meg eros fizikai bantalmazas is volt. Nagyon szerettem azt a sorozatot is.
Sorozatos márc. 10. 00:15:12 Előzmény Pera60
(17/19)
Nem tudom láttad -e az Anya c filmet,(bocsánat a tegeződésért),abban is ez a kislány volt a gyerek főszereplő(talán két-három évvel fiatalabb volt abban).Az lelkileg nagyon megterhelő sorozat volt ott is kihasználta az anyja és mostohaapja a kis lelkét a szegénység miatt.(a végére minden rendbe jött.)Most már kiderült,hogy a pénz eltűnése,és Öykü betegsége miatt lépett le Asu.Azért az nem semmi,hogy az iskolalépcsőjén köszönt el a kislánytól.Még jó ,hogy Dzsandannak telefonálhatott.Az ügyvéd,vagy álügyvéd jól lelépett a pénzzel,talált egy palimadarat aki adott neki meghatalmazást.Szegény Müfide mamának a rendőrségtől kellett megtudnia,hogy a fia Ugur nem is üzletember.(majd ad neki a fejére ha hazajön.)
Elhaym márc. 08. 17:34:47 Előzmény Magenta99
(16/19)
Majd a héten kiderül miért döntött így, bár az ajánlóban már benne van.
A tárgyaláson sem volt sunyi, csak szomorú.
Pera60 márc. 05. 19:19:43 Előzmény Sorozatos
(15/19)
Előzőleg is néztem török sorozatot, mindig megállapítom,hogy ez lesz az utolsó. Az én lányomat nem is kezdtem el az elején,nem is tudom mikor kapcsolódtam be. Nekem tetszik. Igen úgy gondolom,hogy a kislány szánta az anyját és így szeretett volna segíteni neki. De mit tudja ő,hogy az egész az örökség megszerzéséről szól! Azért ilyen témájú sorozatot még nem néztem tőlük,ahol egy gyereket használ ki két erősen vitatott erkölcsű ember. Az egyik hozzászólásban Demírt butának nevezték. Én még úgy gondolom,hogy soha nem volt családja,árvaházban nőtt fel,igazából kötődése se sehova. Amilyen nehezen indult a kettejük kapcsolata,most egyre inkább apává válik. Kíváncsi vagyok a végére. Még egy mondat: a kislány fantasztikus kis gyerekszínész. Az arca rezdülése,a mozdulatai amik nem tűnnek manírnak.
Sorozatos márc. 05. 16:49:18
(14/19)
Szerintem Öykü azért választotta az anyját,mert hiányzott neki,és lehet megakarta változtatni,de mint tudjuk kutyából nem lesz szalonna.Nagyot fog csalódni az anyjában még egyszer,remélem többet nem áll vele szóba.Asu nem egy anyatípus.Cemal is nagyot koppan ha kiderül,hogy Asu miatt ült a börtönbe 8 évig.Asu miatt szemétkedik Demírrel.Ha van igazság Cemalt visszavárja a cellája.Nekem is tetszenek ezek a félig vicces,komoly filmek.Kiváncsi leszek,ha megérem hogy a kislány később színésznő lesz-e?😊😊😊
Magenta99 márc. 04. 15:57:42
(13/19)
Most néztem vissza a tegnapi részt.
Ennek alapján de kis kötsög ez az Öykü.
A tárgyaláson milyen sunyi kis képpel pislogott ide-oda, miután azt mondta, hogy az anyját választja.
A részeges anyját, aki 8 évig felé sem nézett. Az apja meg a lelkét is kiteszi érte, imádja, mindent megad neki.
Nagyon jó színész a kiscsaj. Elérte, hogy azt gondoljam, úgy kell neki, amikor az anyja majd megint elhagyja....
ummogo márc. 02. 19:29:02
(12/19)
Egy ideje megint megbántam, hogy elkezdtem ezt a sorozatot nézni. Ennyire buta, együgyű ember mint a Demír, remélem a töröknél sincs, csak a *mesében"
suxel new febr. 25. 20:26:55
(11/19)
Nagyon nagy favorit tovabbra is a sorozat nalam. Szeretem ezt a gyilkolaszasmentes csaladias vonalat, es ennek ellenere is van drama rendesen. Kicsit megtorpantam vele, van legalabb 7 reszes lemaradasom. Az van, hogy nagyon sajnalom Oyku es Demir sorsanak alakulasat. Most vannak azok a reszek, hogy szetszedik egymastol apat es lanyat miutan egymasra talaltak. Valahogy ez most sok a lelkivilagomnak tomenyen naprol napra. Ebbol kifolyolag most ugy nezem ket napot nosztalgiazok a kedvenc jelenetimbol es egy napot nezek uj epizodot. Kedvenc jelenet pedig rengeteg akad. Mas filmekben, sorozatokban is volt mar hasonlo szitu, hogy a fohosnek, fohosnonek harcolnia kellett a gyerekeert a masik fellel szemben, es egy ideig alulmaradt vele szemben, megsem valtott ki ilyen hatast belolem meg sehol sem. Szerintem a 100 szazalekig kimaxolt szineszi jatek teszi, amit Beren es Bugra hoz el nekunk minden hetkoznap delutan a kepernyokre nekunk.

Valo igaz Cemal karaktere egy visszataszito alak. Asu azonban meg visszataszitobb nekem. Az a flashback jelenet, amikor utasitotta az orvost durvan, hogy kaparja ki belole a magzatot 15 hetesen, es egyre csak azt hajtogatta, nagyon megmaradt bennem. Total ledobbentett, es ezzel a kis jelenettel nagyon megutaltatta magat nalam, megbocsathatatlan szamomra ez a fajta viselkedese a karakternek. Cemal pedig szerintem nem sejti azt, hogy aki feldobta ot a rendorsegen 8 evvel ezelott, nem mas volt, mint Asu.

Erdekes egyebkent, hogy pont a konnyedebb kontosbe bujtatott Kizimmel parkoltam le egy picit, mig az Annet mindenfele megszakitas nelkul neztem vegig.
Sorozatos febr. 25. 14:56:31
(10/19)
Nagyon visszataszító karaktere van a Cemalt alakító színésznek,az Anyában szimpatikusabb rendőrt játszott.Öykü anyja sem egy ma született bárány.Szerintem a végén egy pár lesz Demír és Candan,de addig még sok víz lefolyik a török folyókon.😊😊😊
agostonsz@gmail.com febr. 02. 22:20:15 Előzmény Magenta99
(9/19)
Az én kis családom volt a címe. A Csodadoktorban is játszik, egész más ott a karaktere. Az is nagyon jó sorozat.
suxel new jan. 29. 23:53:50
(8/19)
Olyan regen vartam mar ezt a sorozatot, habar sok mindent nem tudtam rola. Es annyira, de annyira megszerettem, tudtam, hogy az en sorozatom lesz. Komedianak irjak, de nekem inkabb csaladi vigjatek kategoria, ha irhatom ezt. Nagyon jol egyensulyoznak a dramai es konnyed jelenetek kozott, imadom a valtasokat. Nagyon sokszor melyen megerint ez a sorozat. Vegre egy gyilok es eroszakmentes sorozat.

Berent mar ismertem az Annebol, csillagos otos. Nemcsak Cansu Derevel volt remek szulo-gyermek kemiaja, Bugra Gulsoyjal is zsenialis. Bugrat ugy megszerettem e husz resz alatt, hogy gondolkozom a Kuzey Guneyen a negativ karaktere miatt, csak az tart vissza, hogy nekem nagyon hosszu. 100-120 resztol tobbet nem igazan birok, az pedig majdnem 200. Illetve gyartok kozul MedYapimos vagyok.

Mivel nagyon sok jelenetet vissza-visszatekerek benne, sokszor 90 percig tart egy 45 perces epizod megtekintese. Pont emiatt nem erdekelnek a dramaturgiai hibak sem benne.
Sorozatos jan. 11. 15:19:24 Előzmény Magenta99
(7/19)
Szia!Az én kis családom a film címe amire gondolsz.Abban is játszott mellékszereplőként a kislány.Az Anyában is nagyon jót alakított,nagyon tehetséges.Az én kis családomnak sem vette meg a 2.évadot az RTL,nem tudom miért de lehet,hogy a kevés nézettségre hivatkozva,mint a csodálatos asszonnynál.(de ne is csodálkozzanak,ha négy órakor adják és tele reklámmal.)Különben nézzük anyummal a sorozatot.A kislány apukáját játszó színész játszott a Fatmagülben.(ő nem lett megbüntetve a végén,mert meghalt a három jómadár közül.)
Elhaym jan. 09. 10:15:34 Előzmény Magenta99
(6/19)
Mínőségében szerencsére nem, mivel ez koreai adaptáció. Remélem nem nagyon fognak eltérni az eredeti történet főcselekményétől.
suxel new jan. 08. 20:30:57
(5/19)
Nagyon szeretem az elso 5 resz alapjan. Bejonnek a konnyedebb hangvetelu sorozatokat, ami azert dramaval van vegyitve.

Alapvetoen az o sorozataik tetszenek a legjobban. Marmint a MedYapime. Az en kis csaladomat es az Anyat imadtam, illetve a Feriha is tetszett nekem.
Magenta99 jan. 08. 17:07:40
(4/19)
Stílusában, hangulatában (még a zenéjében is) hasonlít arra a török sorira (nem jut eszembe a címe), ahol Fikri volt a részeges fater neve, Hazal Kaya játszotta a legnagyobb lányt, aki eltartotta a családot és volt még vagy 4 tesó.
Elhaym jan. 08. 16:17:42 Előzmény meggy100
(3/19)
Nekem eddig tetszik. A főszereplő kislányt az Anyában is imádtam. Nagyon tehetséges.
8/10
meggy100 jan. 08. 11:32:57 8/10
(2/19)
hogy tetszik nekte ez a sorozat ?? Én kivárok nézem, de jobb lenne a csodálatos asszonyt nézni az rtl-en az nagyon jó volt
kriptonyt jan. 04. 16:29:37
(1/19)
Nagyon jó a kislány főszereplő. A történet is tetszik. 34 bölüm készült, ami magyarba kb.130 rész. Nem is olyan hosszú.