DrAgy 2014 márc. 08. - 20:58:31 Előzmény jooasszony
(3/3)
Hm...De hisz ott van mellette ("Harry esete") ,ez vajon mennyivel mond többet :)
jooasszony 2013 szept. 24. - 18:31:49
(2/3)
Na itt van ismét egy röhejes, semmitmondó, fantáziamentes és unalomig elcsépelt cím. Nem ártana a napi mûsorok felsorolásánál az eredetit iránymutatóul zárójelben mellétenni, ha már a nagy fordításbéli igyekezet ezt a címet eredményezte.
bandurkandi 2013 aug. 21. - 22:43:21
(1/3)
Nem vagyok egy szómenéses hozzászólogató / eddig még sosem tettem / de mivel engem is ez az üres fórum riasztott el a film következetes végignézésétõl, talán segítség a Következõ Ismeretlen Tépelõdõnek.
Tehát: ha minden percében feszült, izgalmas, meglepõ fordulatokkal teli filmet vársz, amin tövig rágod a körmeidet - csalódni fogsz.
De ! Ha megelégszel egy csendesen csordogáló, "nem nagy durranás" sztorival, ami cserébe egészen kerek történetté áll össze, illetve az átlagos,tizenkettõ egy tucat "B kategóriájú" filmekhez képest egészen épkézláb és élvezhetõ párbeszédeket, elfogadható és hiteles szereplõket, kellemes atmoszférát és megkapó zenét is a mérleg másik serpenyõjébe vetjük, hát egészen tûrhetõ lesz az egyensúly.Ráadásul a film megkíméli a szinte kötelezõ pirotechnikába más filmek nézésekor már belefásult nézõt az autó karosszériákról szikrázva lepattogó, légypiszoknyi nyomot sem hagyó,röhelyesn siralma "golyózáportól" is...