1/10
attilak 2018 okt. 10. - 19:46:51 1/10
(4/4)
A problémám ezzel aprogrammal, hogy nem tudok egy pontnál kevesebbet adni rá. Szerintem a Discovery Science eltüntethetné a nevéből a Science-t és Idiot-ra változtathatná.
1/10
anyádmegbasztam 2015 jún. 26. - 15:22:06 1/10
(3/4)
Tunguszka... hova süllyed ez a Discovery Science... :((((
Ehhez képes a bigbráner is tudományos mûsor.
honfoglalo111 2012 ápr. 03. - 22:06:45 Előzmény Ford Mustang
(2/4)
Az öngyulladásos esetek nagy részét a gömbvillámokkal lehet magyarázni.

Ez a speciális jelenség a 4. térdimenzióban zajlik, amibõl mi csak egy kis részt látunk a 3.dimenzióban.
Nagy erejû, merõleges villámcsapások esetén a töltések a Lorentz-erõ hatására töltések léphetnek ki a 4. térdimenzióba, így kialakítva egy 4D-s töltésgyûrût, mely két helyen metszi a 3D-s világunkat (a metszéspontokat gömbként látjuk). Ebbõl következik, hogy egyszerre mindig 2 gömbvillám keletkezik, egymástól nagy távolságban, néhány 100 km-re.

A második átütési pont bárhol lehet (az elsõ a villámcsapás helyén van), a villámcsapás erõsségétõl függ, milyen átmérõjû gyûrû keletkezik. Tehát felbukkanhat föld alatt, víz alatt, repülõgépek (Faraday-kalitka) belsejében is!
Sõt, akár az emberben is - nagyon szerencsétlen esetekben. Ez említett esetekben sûrû közegbe "érkezik" a gömbvillám, ezért a 4D gyûrû stabilitása gyorsan megszûnik, a töltések kiáramlanak, tulajdonképpen az áram megsüti az embereket.

Lényegében a gömbvillámból származó áram hõhatása magyarázza a jelenséget.
Ford Mustang 2011 aug. 01. - 01:11:24
(1/4)
A spontán emberi öngyulladás egy megmagyarázatlan állítólagos jelenség, amelynek során valakinek a teste bármilyen látható ok nélkül meggyullad. Az öngyulladás eredményezhet pusztán hólyagos bõrt vagy égési sebeket, de szélsõséges esetben a teljes test hirtelen lángba borulását is. Az utóbbi a leggyakrabban felismert esete a spontán öngyulladásnak. Rengeteg a találgatás és vita a jelenséggel kapcsolatban. Tudományos tényként nem sikerült ugyan bizonyítani, de sok elmélet megpróbálta megmagyarázni a létezését. Bár matematikailag kimutatható, hogy az emberi test elegendõ energiát tárol zsír és egyéb szövetek formájában, amit elégethet, az emberi test rendes körülmények között nem képes saját lángot elõállítani.