gabodick 2021 okt. 06. - 15:32:18 Előzmény Edmond Dantes
(6/6)
Pontosan, sajnos :-(
gabodick 2021 okt. 06. - 15:30:37 Előzmény Edmond Dantes
(5/6)
Kedves Edmond,elöször azthittem, hogy a saját beírásomat olvasom. Minden szavaddal egyetértek !
Edmond Dantes 2020 okt. 17. - 15:34:22
(4/6)
Nézd, kétségtelen, hogy a két színésznő nincs egy súlycsoportban. Kedvelem Hegyi Barbarát, vonzó külső, jó a hangja. Megmentette a produkciót a beugrással. Börcsök Enikő is jobb nála, de nekem ő sem "nagy" színésznő. Viszont Claire-nek szerintem ő jobb lenne-lesz mint lenne Eszenyi. Ahhoz a szerephez szerintem nem elég gonosznak lenni, ahhoz amúgy ...khm ... megvan Eszenyiben is a kémia, de valahogy nekem ő mégsem Claire. Láttam két filmfeldolgozást is, Ingrid Bergmant imádtam benne mint mindenben és jó volt a Hörbiger-dinasztiából való Christiane Hörbiger is. És emlékezetes volt Ruttkai is, aki már nagybetegen játszotta a szerepet. (A Sulyok Máriás előadás még kisgyerek koromban volt, nem láthattam.)
Edmond Dantes 2020 okt. 16. - 21:46:36 Előzmény Gedina1
(3/6)
Lehet, hogy Eszenyi Eniko szazszor jobban eljatszotta volna ... egyedul. A tarsulat nem all ki sem erte sem (jatszani) vele. Lehet, hogy nem orokre ("soha ne, mondd, hogy soha"), de biztosan jo idore.
4/10
Gedina1 2020 okt. 16. - 20:11:28 4/10
(2/6)
Tegnap láttam az előadást, nekem nagy csalódás volt. Hegyi Barbara számára ez a szerep túl nagy falat volt, semmi árnyalatot nem tudott vinni a karakterbe, súlytalan, színtelen volt a játéka. Ez a szerep, nagy szinésznőért kiált , nem tudom hogy került ő a képbe....hacsak nem Eszenyi Enikő ellehetetlenítésében való , élenjáró szerepe jutalmaképp . ( Aki mellesleg százszor jobban eljátszotta volna ezt a szerepet )
2/10
B. T. László 2020 okt. 15. - 21:32:41 2/10
(1/6)
Utoljára a PREMIER c. előadáson éreztem magam ennyire kellemetlenül a Vígszínház nézőterén. Hatalmas szereplőgárda a színpadon, akik a víg-kavalkádban igyekeznek helytállni. Hegedüs D. Géza, Kőszegi Ákos , Teleki Péter nagyon-nagyon jó és rajtuk kívül is vannak jól sikerült, már-már kidolgozott pillanatok, mégis... Sajnálatos, de az öreg hölgy egyelőre (még) nem érkezett mag a Vígszínház színpadára; szereposztási tévedés Hegyi Barbara a címszerepben. Alakítása zavaró, mégis tiszteletet érdemel a színésznő: megment jó néhány előadást Börcsök Enikő távollétéig. Az azért titok, hogy az ország egyik legnagyobb színháza, sem Budapesten sem Vidéken nem talált Claire Zachanassian szerepére még vendég-színésznőt sem...