offtopic
zee944 2009 jan. 25. - 17:09:44 Előzmény Gabor H. Park Keel
(44/44)
Remélem írsz még sokat, de ezt azért még magyarázd meg... ezt miért írtad? Komolyan padlót fogtam tõle tavaly.

"20 év körüli férfiaknak, aki Washington körül terveznek valamit mostanában azoknak figyelmébe ajánlom, hogy akik rendes csajt keresnek ajánlom õt, mert olyan érzésem van, hogy még ninca barátja, de ez nem 100%. Ha nem is szerelembõl barátnak kiváló, mert nyitott személyiség. Érdemes lenne elmenni egy rövid útra Észak-Virginiába, Arlingtonba. Télleg nincs messze Washingtontól."
offtopic
zee944 2009 jan. 25. - 17:07:55 Előzmény 7szünyü
(43/44)
Ez nagyon jó volt. :)
offtopic
pozsizsuzsi 2008 dec. 27. - 22:31:49 Előzmény Gabor H. Park Keel
(42/44)
Gábor, úgy szeretünk, ahogy vagy! :)))))))
offtopic
Gabor H. Park Keel 2008 dec. 27. - 21:47:20
(41/44)
Ja, még megmagyarázom azt is hogy miért mondtam, hogy honnan olvassátok. Mert láttam, hogy van növekvõ/csökkenõ sorrend idõrendbe, de azt meg nem vettem észre, hogy a dátumot kiírja. Megin röhöghettek rajtam, mert ez már tényleg a bénaság magas foka:DDD
offtopic
Gabor H. Park Keel 2008 dec. 27. - 21:36:26
(40/44)
Na most röhöghettek rajtam megint, mert az elõzõ beírást egy másik regisztrációmmal írtam, szóval most bemásolom az elõzõ írásomat, hogy elhiggyétek, hogy télleg én vagyok. :DDDD Röhögjetek, énis azt csinálom. xD


Sziasztok. Most tévedtem ide a fórumra, megláttam a közel 3 évvel ezelõtt írott üzenetemet. Hát most mit mondjak sírok a röhögéstõl. Nagyon szép összefüggõen megfogalmaztam a modanivalómat (xD), ráadásul ez titeket rohadtul érint. :DDDDD 13 éves voltam, most nemsokára 16 leszek, még Amerikában laktunk anno, Arlingtontól nem messze, idén költöztünk ide Magyarországra, most egy ideig biztos itt fogunk lakni, de az ottani házunkat se adtuk el. Ebben az évben láttam elõször magyar szinkronnal a filmet..hát elég furcsa. :D Nem gond, hogy röhögtetek rajtam, énis röhögök magamon.:DDD De 'ondok'nál van az igazság, amikor írtam azt az üzenetet, pont itt voltam magyarban, aztán örültem, hogy magyar billentyûzet lehet a kezemben. És hát igen a közlékenység mindig is jellemzõ volt rám. :DDDDDDDD (nyitott amerikai style hehe.xDD) Amúgy Kelseyt még mindig kedvelem mint színészt, új filmekben szerepelt azóta, nem tudom azok már itt vannak-e magyarban.
Na üdv: Gábor :DDD
10/10
jeffero 2008 dec. 11. - 00:01:18 10/10
(39/44)
Na, én is megnéztem ezt a csodafilmet, ha már annyiszor megy, és folyton ismétli a Hallmark. Nem csak erre, hanem más filmekre is rászánom magam, és megéri.
Szerintem egész jó volt, visszahozott olyan érzéseket, mint amilyen pl. a Váratlan utazás sorozat és hasonlók nézése közben voltak. Tetszettek Tiger Ann narráló szövegei, ez a fajta történetmesélés.
Mondjuk a tartalomleírásból lehetett volna következtetni a film végére, de nem olvastam végig, így eleinte azt vártam, hogy majd a nagyvárosban mi lesz Tiger Annnel, végül kicsit meglepetés volt a film vége, összességében sokkal jobb volt, mint amire számítottam.
Szóval ajánlom mindenkinek. Az egyik legjobb film a Hallmark kínálatából, gondolom ezért is adják ennyiszer.
pozsizsuzsi 2008 dec. 06. - 13:10:22
(38/44)
Ki az, aki még nem látta ezt a topicot?
offtopic
pozsizsuzsi 2008 szept. 26. - 10:00:39
(37/44)
Szerencsétlen topichoz ketten próbáltak összesen érdemben hozzászólni eddig, (lehet hogy ez a teljes nézõszám?), de mindíg vad röhögésbe fullad a próbálkozás...
7szünyü 2008 szept. 26. - 04:36:27
(36/44)
Késõ, már évek óta kezelik. Szerencsére eredménytelenül %-P~
pozsizsuzsi 2008 szept. 25. - 01:44:22
(35/44)
Nyihhhhhhh, csak összejött az a meghálálás, zzzdmeg, az összes öklömet begyömtem a pofázmányomba, hogy halkabban nyihogjak, mert az lesz a vége, hogy felébred az ember, akinek most aludnia kéne, mert korábban szokott kelni, mint én, és akkor be fog sokallni. Ha meg õ besokall, akkor be lesz sokallva, aminek az lesz a vége, hogy laptopostól kirak a sufniba, ami két oknál fogva is nagyon rossz lenne, egyrészt, mert ott nincsen áram, így még világítás se nagyon, meg fûtés sincsen, igaz, vannak mindenféle állatok, leginkább pókok, biztos vannak más rovarok is, bár inkább csak voltak, mert gondolom, a pókok azokkal táplálkoztak. Na most konkrétan nem tudom, hogy ezek a pókok milyen fajtájúak, de ha gondolod, valami speciális site-on utána tudok nézni, ha mindenki akarja, és akkor majd megírom, meg esetleg fotókat is csatolok még mellé. Szóval, szólj bátran, ha kellenek a photographs. Addig is: Bye.
offtopic
nihilke 2008 szept. 25. - 01:38:56
(34/44)
hehe...olyasmi.
7szünyü 2008 szept. 25. - 01:37:19
(33/44)
Miért, elõtte a sírástól röhögtél?
offtopic
nihilke 2008 szept. 25. - 01:26:26
(32/44)
neeee, most meg mingyá' a röhögéstõl sírok :QQQQQQQQ
7szünyü 2008 szept. 25. - 01:16:35
(31/44)
Na, szóval ezek után megnéztem, és tényleg jó.

(El ne felejtsétek fentrõl lefelé olvasni!)
Igaz, hogy nincs eleje meg vége, a közepe meg... eh! De jófilm, nekem tetszett. Csak kár, hogy nincs benne autósüldözés, mert azt szeretem a legjobban, meg a detektíveket és a nyomozást, szóval így egy kicsit unalmasra sikerült. Persze Kelly nagyon aranyos, és a közepe táján elkezdtem gondolkodni, hogy miért nem kap már elõ valaki egy kardot és áll neki a hentelésnek, mint annak a kínai fickónak a filmjeiben, aki a Jacki Chan és Kínában született, de részben Amerikában lakik õ is meg Hongkongban. A húga állítólag még mindig Hongkongban él és Tajvanra szokott menni nyaralni. Meg Ausztráliába.
Utána is néztem én azon az ilyenbidé linken, vagy min, meg megnéztem még az Incd-t, AFDVD-t, és még egypárat, amit az Altavista kidobott. Ezek ilyen internetsite-ok, ahol vannak a sztárokról designok, meg photorgaphs és graphics is, némelyiken meg színes kis ábrácskák. Meg is találtam a Kelly photorgaphsait, és letöltöttem, bár nem õ van rajtuk, hanem egy másik lány, de nem baj, mert õ még aranyosabb, kedvesebb és fiatalabb is. Olyan 3,5 éves lehet és New Orleansba való, egzotikus fekete szépség. Tanakodtam is, de az ismerõseim között nincsenek feketék, csak ausztrálok, de azok is fehérek, kivéve az ázsiaiakat, mert azok nem. Szóval azt gondoltam, ha valaki Brazíliában szeretne és van neki olyan ötévesforma fiúgyereke, akinek szeretne feleséget, vagy barátnõt hétvégére, annak megírom e-mailban.
Tényleg nagyon helyes kislány. Olyan szép hosszú, göndör szeme van. Nagyon tetszik és az is, hogy New Orleans délre van tõlünk, olyan 2-300 kilométerre, szóval igazán könnyû lenne autóba szállni és az NHW-987-esen 2 óra alatt oda lehetne érni. A bátyja ennek a Kellynek Minnesotába való, biztos azért ilyen helyes az egész család, de neki már van felesége. A felesége a Pan-Amnál stewardess, én is velük szoktam repülni a nyugati partra meg haza is. Az apjuk, aki a nagypapa a családban, Mexikóban volt nyaralni, ahol találkozott a Szenátorral, szerintem így lett stewardess a Nancy-bõl.
Voltak a site-on másik képek is, de azokról most nem írok, majd egy másik filmnél. Persze angolul voltak, kivéve a japán-t, mert az japánul volt azt hiszem.
Szóval nem bánja meg, aki körülnéz az internetes linkek között, nagyon sok érdekes photographsokat lehet találni, bár a legtöbbjüket nem ismerem.
Az is tetszett még ebben a filmben (nemcsak a Kelly), hogy nem olyan nagyon hosszú, csak 100 perc, de szerintem csak azért lett ilyen hosszú is, mert a Szenátor lánya statisztált benne, aki két utcával lakna arrébb tõlünk, ha még mindig Arltentonban élnénk csak már elköltöztünk onnan Topecába. Kár. Visszaemlékeztem én is, amíg a film végét vártam, hogy milyen volt fiatalon Arltentonban meg otthon, és hogy a stewardesek régebben csinosabbak és kedvesebbek voltak a PanAmnél, még lehetett kapni a gépeken pisztáciát, amit szeretek. Ezt csak azért írom most, mert a filmben is pisztáciát termesztettek a fõhõsök dédszülei, de már meghaltak, erre most az idõsebb lány emlékezik vissza. Nem arra, hogy meghaltak, hanem hogy pisztáciát termesztettek, persze meg is haltak késõbb, mert a seriff tévedésbõl õket lõtte le a részeges felesége helyett, aki bysonnak öltözve egy grizzlyt utánzott a szüreti mulatságon, és megharapta a seriffhelyettes lábikráját, akit késõbb mutáns krokodilokkal láttak együtt lõdörögni.
Ja, ez már egy másik film, mert közben véletlenül csatornát váltottam, aminek örülök, mert nem kell tovább néznem a Berlin fölött a Kéket. Majd errõl is keresek nektek linkeket meg site-okat, ha kéritek. Le is fordítom angolból meg spanyolból, de japánból és németbõl nem, mert úgy nem tudok. Most fogok beíratkozni egy express spanyol tanfolyamra, amit a Kelly bátyjával közösen fogunk kezdeni, szóval mire megérkeznek a kérések, valószínûleg már fogok tudni kicsit spanyolul. Csak kérlek, hogy ne hétvégén írjatok, mert olyankor kirándulni szoktunk a hegyekbe, vagy lehet, hogy nem vagyok éppen Amerikában, de az is lehet, hogy mégiscsak összejött Kellyvel, én legalábbis egyre jobban szeretném, bár õ azt mondta, hogy kicsit sokat beszélek és kopjak le róla, de az 20 évvel ezelõtt volt, még Arltentonban, szóval szerintem már megbocsátott azóta. A hülye q*rva.

Majd még írok, ha látok jófilmeket, üdvözlöm az otthoniakat.
(Nagyon szépen kérem, ne tessenek engem kimoderálni, mert megígértem a Nancy-nek, hogy írok róla is, csak így engedte meg használni a pilóta laptopját. Köszönöm)
7szünyü 2008 szept. 23. - 16:28:41
(30/44)
Leghálásabb köszönetem az infóért... :) (Épp ma váltottam ki az antidepijeimet, de most nem kell!) Azt hiszem, ezt nem fogom tudni viszonozni, de majd meglátjuk... :)))
offtopic
pozsizsuzsi 2008 szept. 23. - 16:19:11
(29/44)
Met-talt... Gonosz vagy.... :D
7szünyü 2008 szept. 23. - 16:17:55 Előzmény Gabor H. Park Keel
(28/44)
Gábor! "Nemtevagyaza bankos pasija zórjásplakáttról? [...] Metállt birod?"
7szünyü 2008 szept. 23. - 16:09:20 Előzmény Gabor H. Park Keel
(27/44)
Esetleg fiatalabb kori fénykép? ;-))))) (Vaúúúúúúúúúú #DDDD!)
offtopic
pozsizsuzsi 2008 szept. 23. - 15:37:41
(26/44)
Érdekes, én is pont a bundáskenyeret égettem oda, persze a gázszolgáltató megbízhatatlanságára fogtam az egészet, nyihhhhhihhh. :QQQQQQQQQ
pozsizsuzsi 2008 szept. 23. - 15:36:07
(25/44)
Hehhh, felraktam a kedvencek közé a topcit, ha nagyon lóg fülem-farkam, végigolvasgatom elõrõl az egészet, és minden heppi lesz megint. :)