Téma: Barbárok

6/10
blaze86 jan. 27. 17:01:31 6/10
(2/2)
Talán a 3. részig jutottam belőle, ahhoz képest, hogy miket olvastam róla a megjelenés környékén, csalódás volt. OK, latinul beszélnek benne (bár túlságosan is jól artikulálva és rettenet lassan), még a modern németet is elnézem, de a sztori valóban meseszerű limonádé, mint alattam írták, semmi extra, sajnos. A főszereplő csaj amúgy teljesen 21. századinak néz ki, mintha még melírozva is lenne :D Valahogy mű az egész, pedig nagyon vártam. A tizenéves Róma sorozat, bár brit színészek voltak, nekem még tán' autentikusabbnak tűnt (mondjuk, sztoriban mindenképp :) , nagyon jól voltak a római "ideák" bemutatva. Itt nagyon leegyszerűsített minden.
3/10
Reggelek jan. 16. 16:09:45 3/10
(1/2)
A Teutoburgi csatabol es Arminius tortenetebol sokkal tobbet ki lehetett volna hozni szerintem, ez eleg limonade volt.. Tetszett a romaiak altalanos abrazolasa, latszodott hogy hoditok, a vilag urai es mindent es mindenki mast semmibe se vettek. Az hogy latinul is beszeltek meg szinesebbe tette. A barbarok viszont ugyanolyan jellegtelen voltak mint az egesz korites sztori, es maga a csata se hozott nagy katarzist. A foszereplo hitelessege valahogy egy masodpercre se jott le.
Nem volt sehol kihangsulyozva ennek a csatanak a tortenelmi jelentosege sem, ami lehet a keszito nemeteknek egyertelmu, de igy sokaknak a netflix elott meg csak egy sablon sztori marad.
A befejezesbol meg csak az latszodott hogy a keszitok eheznek a szerzodesre a masodik evadhoz.
TÖRLÉS VÁLASZ