modano 2007 márc. 15. - 19:06:15 Előzmény Brambilla
(4/44)
Ahogy mondod, a forma 1 hez van a legkevesebb köze ennek a filmnek a mondanivaló szempontjából. Van valami magával ragadó hangulata a 80 évek filmjeinek.Nem gyöngyszem ez a film,de mélyen emberi.. Ahogy egymásra találtak és Pacino magára, ez volt benne a szép. Gondolj csak bele, a mai világban (hogy nagy szavakat használjak) elképzelhetetlen lenne ez egy hiresség életében.Túl sok lenne a körités és egyszerüen más minden.Mondhatnám kiábrándítóbb.. Ahogy látom néha a hozzászólásokat bizonyos filmekhez,mindenki amolyan kõ kemény szakmai észrevételeket ír, kevésbé azt, hogy mit is jelentett számára.És még valami; a mai filmek olyan megrendezettek,nagyon ritka mikor valami szépet látni.Na de befejezem, kezdek túl szentimentális lenni..
Brambilla 2007 márc. 14. - 21:22:30
(3/44)
Vannak benne érdekes dolgok. Pl amokor a nõ teknõsbékához hasonlítja Al Pacinot, mindezt 1 évvel Lauda balesete után, hát elég furcsa...
Kb 2 másodpercre feltûnt benne "névadóm", Vittorio Brambilla is, nameg ugyanennyi idõre Tom Pryce is, aki nem sokkal a film forgatása után az f1 legdurvább balesetében vesztette életét.
Engem kicsit idegesített Al Pacino túlbambított képe és állandó fáziskésése, na meg mikor Mae Westet utánozta. Meg valahogy nagyon nem adta vissza a Forma-1-es versenyzõt, tudom nem ez volt a lényeg, de jobban törekedhettek volna rá. Azért, hogy valami jót is írjak a végére: az alaptörténet tetszett.
tothedithajnalka 2007 márc. 14. - 20:00:42
(2/44)
Amikor vetitették a filmet moziban láttam. Sajnos szomorú de szép film. Most is nézem.
modano 2007 márc. 14. - 17:56:26
(1/44)
Al Pacino kora filmjeinek egyike. Jó film, ajánlom mindenkinek.