Naphinel 2010 febr. 06. - 15:36:04
(5/5)
Én tegnap láttam. Nos:
Az elején kicsit untam, aztán lassan magával ragadott, bár a két stílus keverése enyhén szólva volt csak fülbántó. :)
Egyértelmû, hogy a régi zenék voltak A ZENÉK.
A történet sem volt semmi, kábé a nagynéném mesélte el, mi volt az értelme, mert nem tudtuk barátnõmmel. Jó, az addig okés volt, hogy a fehér ruhás srác udvarolni akar, de nem tud hogyan hozzákezdeni, és az idõs, a tapasztalt segít neki ebben. Az angyal óvni próbálja...
De, hogy Patonai Norbinak mi volt a szerepe (az öltönyös, hátrazselézett hajú, magas srác), azt nem tudom/tudtuk. Vagy, hogy hogy került õ, mint harmadik szál a történetbe.

Összességében viszont tetszett, néha komolyan kedvem lett volna felpattanni és táncolni.
De néhány összekötõ zenét a Nagyidaiból szedték. :)

Az Experivel semmi baj, ezekre a számokra nehéz jó táncokat koreografálni. A Nagyidaival pedig nincs értelme összehasonlítani (se Ezeregyévvel, Ludas Matyival, stb.), mert a kettõ tûz és víz. Ennek és azoknak a produkcióknak a stílusa is teljesen más.
10/10
Katyca70 2009 nov. 23. - 21:25:26 10/10 Előzmény Kittyca95
(4/5)
Naszóval,én is voltam az elõadáson! Végig tátottam a szám,annyira szenzációsak voltak a lányok-fiúk. Ha jönne egy jótündér,és teljesítené 1 kívánságomat,azt kívánnám,hogy Román Sándor és csapata táncoljon naponta 2x45 percet nekem! Fantasztikus energia,tudás van az elõadásukban! Ha nyerek a lottón fõtámogatója leszek az Experidance-nek! Addig meg szólok a Zolinak,hogy vegyen jegyet a családnak,hogy jól szórakozzunk, csodálhassuk Õket!
10/10
Kittyca95 2009 nov. 23. - 17:23:39 10/10 Előzmény kacsanyuszi
(3/5)
Én is elmentem a családommal megnézni.Nekünk nagyon tetszett.Második sorból néztük,legjobb hely;-)
Aki hallotta a történetét,hogy miért lett ez a címe,az érti,hogy mi-miért került be az elõadásba!Minden tiszteletem a táncosoknak.Káprázatos volt!
2/10
kacsanyuszi 2009 nov. 22. - 20:41:32 2/10
(2/5)
Sajnos nekünk is el kellett jönnünk a szünetben, egyszerûen nem bírtuk! Pedig imádom a táncot. Én csak a Ludas Matyit láttam eddig tõlük, az viszont szenzációsan jó volt! Nem értettük a tüc-tüc diszkót az elején, meg hogy miért kell minden zenére népzenére néptáncolni, illetve, hogy mi köze a kommunizmusnak a boldogsághoz??
Elég drága volt a jegy, ráadásul az oldalpáholy (vagy erkély, nem tudom) rendkívül kényelmetlen, mert féloldalasan kell ülni, hogy lássuk a színpadot, bár még így sem láttuk teljesen. Szóval nekünk is nagy csalódás volt.
5/10
gabriella59 2009 nov. 21. - 20:25:16 5/10
(1/5)
R.S. alaposan feladta a leckét magának a Nagyidai Cigányok (egyik kedvencem) létrehozása után. Már nagyon vártam hogy lássam a darabot, azonban óriási csalódás ért. Sajnálom... Mi történik az Experi-nél ????