9/10
-greghouse- 2013 ápr. 15. - 15:22:19 9/10 Előzmény PearlWide
(27/127)
A jeles Donnie Dacus (eredetileg basszusgitár és ének) egy késõbbi Dortmundi koncerten...
http://www.youtube.com/watch?v=tBuUUBrC9eQ&list=RD02j1ykMNtzMT8
9/10
-greghouse- 2013 ápr. 15. - 15:10:23 9/10 Előzmény PearlWide
(26/127)
Tisztelt Kollegina, félreértett, én a Hetes-sel kapcsolatos ("már volt") megjegyzésemet (kivételesen, önfeláldozó módon) SAJÁT MAGAMRA értettem, tudniillik, hogy én írtam róla, és utána vettem észre mikor már elküldtem, hogy Ön méltóztatott megemlíteni korábban, tehát saját magamért kértem elnézést...
..A Hair címû (inkább Európában népszerû, amerikaiak által érthetõen hanyagolt) nagyszerû filmben ezt "Woof" mondja az õt a rendõrségen kihallgató, gestapós külsejû rövidhajú pszichológus csajnak, mikor az homoszexuális vonzalmait firtatja, és Mick Jaggerre mondja, hogy "nem rúgnám ki az ágyból"...utána énekli a címadó dalt a börtönben.
...Egyébként fenti szerepet bizonyos Donnie Dacus játsza, aki a Chicago nevû jazz-rock (néha "progresszív rock"-nak is hívják, szerintem jazz-rock, a sok rézfúvós aláfestés nagyon jazzes hangulatot ad, és a Rolling Stones, a Led Zeppelin, és a Colosseum mellett kedvenceim egyike, tehát darázsfészekbe méltóztatik gyöngyvirág kacsóját nyújtani, mint ama Hókarú Nauszikaá bizonyos Odüsszeusz nevû kolléga és vitorlásversenyzõ esetében tevé mikor a jeles kapitányra szemet vetett.
...Hja,...a név kötelez, minden House-ok nevében ezen zenekarok terén nem ösmérek tréfát... ennyit az álombéli Jeri Ryanról... :-)
9/10
PearlWide 2013 ápr. 13. - 19:12:20 9/10 Előzmény -greghouse-
(25/127)
Tiszteletem MD House! Csakúgy mint a Cusack ügyben itt is totál egyetértek, avagy nem Önnel szemben, hanem Ön mellett állok! :) Hetes-es megjegyzésem itt lentebb egy kedves kommentálónak írtam, aki megemlítette a Star Trek-es szereplõket a Boston Legal sorozatban, de véletlenül Hetes kimaradt, ezt igyekeztem pótolni Jeri Ryan egyébként is az a típus, akinek viszonylatában megidézném a Hair azon jelenetét, amikor az egyik szõke (természetesen hosszú hajú) fõhõs megemlíti a vele azonos nemû hírességre, hogy "nem rúgnám ki az ágyamból" ...szal Ms. Ryan tényleg jó csaj, érdemes megemlíteni vagy nem elfelejteni :) pusztán ezt a hiányt pótoltam volna a kommentelõ kollega hozzászólásából.
Talán még annyit, hogy csakúgy mint a Cusak család esetében itt is rettentõ jól szedte össze kedves Dr. úr a tudnivalókat és ismereteket, melyekre én csak szerényen utaltam, le a kalappal!!
9/10
-greghouse- 2013 ápr. 12. - 18:10:48 9/10 Előzmény -greghouse-
(24/127)
Bocs, még egy Star Trek-es, Armin Shimermann (itt a bíró volt), aki Quark a Star Trek Deep Space Nine-ban...
9/10
-greghouse- 2013 ápr. 12. - 17:39:58 9/10
(23/127)
bocs, csak még egy dolog... öt évadot ért meg, csak itt a Portnál van három feltüntetve, lehet, hogy csak hármat vettek meg? Azt sajnálnám. Shatner és Spader is Emmyt is kaptak, Shatner ezen kívül Golden Globe-ot is....
....És volt/lesz még Michael J. Fox is vendég, és lesz Tom Selleck, Ed Begley Jr., Roma Maffia, Freddie Prinze Jr., Howard Hesseman, Nia Long, Adam Arkin, Heather Locklear, Ethan Philips (Neelix a Star Trek-bõl), Jane Lynch (folyton pszichiátert játszik, legutóbb a Két pasi meg egy kicsi-ben),és még jó páran, szóval legalább három Star Trek-es, és még jó néhány ismert sitcom színész.
...Tessék megvenni mind az öt évadot, és este fõmûsoridõben sugározni, ez lenne a kérésem, dehát....
9/10
-greghouse- 2013 ápr. 12. - 17:20:46 9/10 Előzmény PearlWide
(22/127)
Bocs, Hetes már volt... de ne felejtsük el Candice Bergen-t sem, mint fõalakot (Soldier Blue, meztelen lovaglás, idõsen meg többek közt Cuddy anyja a House-ban)...és lesz még.
Azért kár, hogy csak három évadot ért meg Amerikában.
Lehet, hogy nem tett jót az amerikai közönség szempontjából, hogy egy hasonló brit jogász Tv-komédia sorozat íróját kérték fel itt is írónak... az angol humor odaát nem jött úgy be.
Kár.
9/10
-greghouse- 2013 ápr. 12. - 17:14:20 9/10 Előzmény PearlWide
(21/127)
megin khm... az egyik ügyfél a szuperrrrrr szexi Jeri Ryan volt (Hetes a Star Trek Voyagerben, aztán ügyésznõ a Shark-ban), nagyon testhez álló szerep volt neki ez (is). Ma meg Katey Segall (Peggy Bundy) a Rém Rendes családból, és a törpe (bocsának, p.c.: az átlagosnál alacsonyabb testmagasságú) csaj, a dr. House-ból. A sok viszonylag neves vendégszereplõ azt jelzi, hogy szeretik a színészek, és valószínûleg a közönség is (én is). Megint csak a sok humor nagyon jót tesz. (Pl. a múlt részben, amikor a bombázó "hetes" Jeri Ryant a (filmben is) hetvenen felüli, pocakos, püffedt stb. "Kirk", William Shatner, folyton meg akarja dönteni, és a harmadik mondata hozzá, hogy "hozzám jönne feleségül?" aztán felmenteti az esküdtekkel.... Nekem bejön. :-)
9/10
PearlWide 2013 ápr. 10. - 00:33:29 9/10 Előzmény -greghouse-
(20/127)
Full respect az öreg elõtt! :) Az öniróniája ráadásul átsüt a figuráin - ebben a filmben is! Zseniális - méghozzá azért, mert szétröhögöm a fejem miközben nézem a filmet, tehát leköt, kikapcsol, nem kapcsolok át másra avagy a foglalkozás elérte vele a célját! Nem érdekel, az arcán a ráncok száma vagy eredete, egyszerûen jó mert leköt és kikapcsol. Persze nem szeretnék hipokrata lenni, természetesen van az a határ amit nem viselnék el, de David Hasselhofig (nahh õ a határ) Kirk captain nem jutott el, és ahogy nézem már nem is fog :)
9/10
PearlWide 2013 ápr. 10. - 00:11:37 9/10 Előzmény Chaerea
(19/127)
Khmm-khmm... ha már itt tartunk Hetest is említsük meg ;) (b.cus Odot nem sikerült felismernem)
Chaerea 2013 ápr. 03. - 00:37:38
(18/127)
Nahát, Kirk kapitány, Daniel Jackson és Odo egy sorozatban... :D
kybuck 2013 márc. 29. - 00:28:41 Előzmény -greghouse-
(17/127)
Igen láttam, de a képernyõn az számít ami látszik, és ez látszik, de nagyon, és én nem adok felmentést alóla: kár ha valaki bármi miatt szétalkoholizálja magát.
9/10
-greghouse- 2013 márc. 25. - 15:33:04 9/10 Előzmény kybuck
(16/127)
Jó, lehet. De azért 74. évesen forgatta ezt, negyedik feleségét fogyasztja, Isten tudja hány motort tört össze, és még most is lovagol. Ma már nyolcvankét éves. Hosszú élet titka? Mint Churchill mondá: "no sports."...Istenem, élvezte az életet. (Bár négy felesége volt.) Nem kell bántani, legenda. Ráadásul van öniróniája, kiült a székbe a híres "Roast..." sorozatban, ahol volt kollégák azt mondhatnak mindenkirõl amit akarnak, cenzúra nélkül, akár igaz akár nem. Charlie Sheen volt még akit láttam, hogy ki mert ülni, sõt (igazi vagy ál) whiskys poharat is vitt magával, már csak poénból is. Ott azért kapnak hideget, meleget, a nõket leqrrvázzák, alkoholistáznak, bzzziznak mindenkit, aztán jót röhögnek. (Este 11 után.)
kybuck 2013 márc. 19. - 01:10:06
(15/127)
Hihetetlen, hogy Shatner hogy szétitta az agyát! A délceg Kirk kapitány már rég a múlté, most komplett alkoholistának néz ki.
10/10
erszil 2013 márc. 18. - 06:38:27 10/10
(14/127)
Nagyon jó sorozat. Miért nem lehet normális idõben leadni, délután talán a gyerekeknek szánják? Nem mindenki tudja felvenni.
akh 2013 márc. 17. - 18:29:45 Előzmény jeffero
(13/127)
Szerencsére feltalálták az idõzített felvétel készítését. Innentõl fogva érdektelenné vált az adás idõpontja.
démon007 2013 márc. 06. - 17:06:12 Előzmény finnlandia
(12/127)
teljesen egyetértek veled...alant egyszerûen remekül alakítja :)
én imádom :)
offtopic
jeffero 2013 márc. 06. - 02:01:27
(11/127)
Most olvastam hírben, hogy március 18-ától megszûnik az M2 egésznapos adása, és már aznapra hoz a port.hu idõpontot a sorozatra, csak az M1-en fogják vetíteni, elõbbre kerül 1 órával, és éjfél körül lesz az ismétlése. Jobb is lesz, mert kész õrület ez az éjjel 3-4 órai idõpont. A Szerelemhajó sorozat ismétlését is 4-5 óra körül adják, mi értelme van annak, max. a koránkelõk örülnek neki, ha egyeltalán van idejük tévét nézni munkába indulás elõtt, vagy mondjuk a tengeretúliak.
8/10
szirgabor 2013 febr. 28. - 10:31:46 8/10
(10/127)
...hát... William Shatner sem látszik 74 évesnek... :)
8/10
napraforgó 2013 febr. 28. - 06:38:07 8/10 Előzmény finnlandia
(9/127)
James Spader 1960-ban született, William Shatner pedig 1931-ben. A 2005-ös forgatáskor tehát 45 és 74 évesek voltak.
(Gyanús volt, hogy Spader nem látszik 50-nek a sorozatban)
8/10
szirgabor 2013 febr. 21. - 12:39:07 8/10
(8/127)
Remekül szórakozom rajta, imádom a humorát, és William Shatner, mint 'DENNY CRANE!', zseniális. Igazi kikapcsolódás.