6/10
dandelion83 2019 júl. 30. - 19:43:53 6/10
(3/3)
A téma nem lenne rossz, néha még fel is csillant bennem a remény, hogy jó lesz, de aztán picit bugyuta lett mégis. Könnyed, néha picit szirupos, de nézhető.
kifo2 2019 júl. 24. - 17:46:07 Előzmény Herbst Ferencné
(2/3)
A szép Andy maga tervezi, varrja és forgalmazza ruháit. Jelentkezik egy menyasszonyképző tanfolyamra (egy közönséges házban van), ahol a fiatal hölgyek megtanulják, hogyan válhatnak "jobb" menyasszonyokká. Andy úgy gondolja, megtalálta a tökéletes helyet, ahol a tökéletes menyasszony lehet belőle. A jóképű Casey virágokat termeszt, virágboltja van, és ki is hordja a virágokat a címzetteknek (így Andy ruhaszalonjába és az araképző „táborba” is). Casey nem hisz a házasságban. Amikor Andy találkozik Caseyvel, kétségei támadnak arról, hogy tényleg olyan tökéletes-e a jelenlegi eljegyzése, és átértékeli, mit is jelent valójában a házasság.
Herbst Ferencné 2019 júl. 20. - 10:29:01
(1/3)
Mikor Andy szép ruházó csatlakozik egy menyasszonyi testvérhez, egy fárasztó menyasszonyi csomagtáborhoz, ahol a fiatal hölgyek megtanulják, hogyan válhatnak "jobb" menyasszonyokká, úgy gondolja, megtalálta a tökéletes helyet a tökéletes menyasszonynak. De amikor Andy találkozik Caseyvel, egy jóképű kézbesítővel, aki nem hisz a házasságban, elkezdi megkérdőjelezni a képét, hogy tökéletes képet kapjon a jelenlegi elkötelezettségéről és a házasságról. Írta: Jake Helgren